Фан Клуб: Барселона

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Имавме еден ебан шут на противнички гол. Исто ко утакмиците на Valverde. Одбраната ни е во минус

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Ти и лани за валверде истото го викаше, дека сме супер и дека освојуваме ЛШ :) ова ако е Барса која сме навикнати да ја гледаме, тоа е Барса од валверде навака, на тоа сме навикнати, во право си.
Па види сакаш ли да ти набројам еден куп утакмици од времето на Пеп Гвардиола против бункер екипи кај што немавме шут на гол ? Инаку оптимист сум си отсекогаш :D , многу е тешко да освоиме тоа е точно, особено со повредите кои ги имаме моментално. Ама од друга страна ЛШ да освоиш пред се треба среќа.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.893
И во времето на Пеп немавме некои резултати во гости во нокаут фаза ЛШ, ама не се споредува играта тогаш и сега.

Ја утна работата со составот вчера Сетиен, Видал требаше да игра, ама во средина наместо Ракитиќ, а не во нападот.

Иначе, Пиќе најверојатно ќе биде спремен за Ел Класико. Колку и да е дупка цела сезона, скоро секогаш против Реал играл маестрално.

Многу важно е да се победи во недела на Бернабеу. Со победа ќе бидеме на +5 поени и до крајот на сезоната работата ќе си биде во наши раце.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Real денеска утакмицата ја изгубија за 5 минути. Се надевам во Недела ќе успееме да избориме +3 бода.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Real денеска утакмицата ја изгубија за 5 минути. Се надевам во Недела ќе успееме да избориме +3 бода.
Два порази имаат со ред дома, мислам дека според секоја математика, статистика, логика, географија и филозофија ќе не тепаат во недела :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
Во секоја друга сезона ќе бев сигурен дека ќе ги плеснеме. Онака со овој наш шашав изглед на терен свашта може да биде. Од 0-5 за нас, до 5-0 за нив. :LOL:

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Друштво моето мислење е вакво:Сетиен излезе со оваа формација сакаше на некој начин да игра на сигурно,ќе беше голем ризик да излезеше со Ансу Фати на ваков битен натпревар,Алења го продадоа кој и те како ќе беше потребен (Барем во ротациите),од Артур знаеме дека колку и да е во форма неможи да физички да издржи 90 минути на терен.Одбраната е очајна,поготово овај ликов Фирпо јас незнам што управава виде во него,тежок промашај,доста грешки и на Умтити каде што се гледа дека не е тој стариот Умтити од пред мундијалот.Најповеќе од се загрижува физичката подготвеност на тимот,па потоа повредите.Во недела очекувам тежок натпревар,Барса мака мачи со повредите,а од друга страна Реал имаше доста добра серија од неколку месеци со победи,ама дали и тие стварно паѓаат,или е само некој период.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Рики го вратија во Б тимот, според Сетиен добар е со топка, но дефанзивно треба да поправи многу работи. Се наѕира уште еден нецелосен продукт од Ла Масија, како во фабрика кога се произведува некој дел, да утнеш нешто или да заборавиш да направиш, така отприлика му доаѓа. Фалш производ. Буквално сите играчи што се излезени после јаката генерација имаат некој пропуст во процесот и тука клубот одамна требаше да се запраша зошто е тоа така. Очигледно некој во раните категории не си ја врши добро работата.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.311
Поени од реакции
4.231
Се пишува дека Бретвајт ќе старта утре, а некаде пак дека ќе биде истиот состав со Наполи само Ракитич сменет со Артур.
Според мене подобра е втората опција, со тоа што Видал да не е на крило туку дијамант пошо сигурен сум дека Зидан ќе искочи на натпреварот со 5 средњаци.
Жал ми е што двајцата најнапалени за сите ЕлКласика нема да играат, Роберто и Алба.
Како и да е, во шок се малку, мислам дека можеме до победа.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Алба е спремен, мислам дека ќе игра од прва. Ленгле исто мислам ќе игра.
Во средина сигурни се Бускетс и Де Јонг. Е сега најверојатно пак ќе оди со 4 везњаци, двајца од Артур, Видал и Желката. Само последниов да не игра, племе племино ќе му ебам на Сетиенко. Можно е и изненадување да има, па да оди со тројца напред, во тој случај Брајтвајт мислам би играл прва со Меси и Гризман.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Braithwaite - Griezmann - Messi
De Jong - Busquets - A.Melo/A.Vidal
Alba - Lenglet - Pique - Semedo
Ter Stegen

Што и да сe прави Vidal мора да игра за да ги искрши малце :D

Член од