Фан Клуб: Барселона

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Одма со паники, не е возможно секој натпревар 1-1 да завршвит иако овај беше многу мал коеф.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Одма со паники, не е возможно секој натпревар 1-1 да завршвит иако овај беше многу мал коеф.
2-1 заврши,не сум задоволна од играта требаше да ги прегазаме.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080
Ги прегазивме со играта Леанте... Бункерот ги спаси од дебакл... Не знам ШТО ОДМА ПАНИЧЕТЕ..... Сакате секогаш на полувреме 3-0 да водиме.....
Тиаго Чави и Иниеста каква средина..... :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добра е ја извадивме и утакмицава:)
Одбранава ни беше швајцарско сирење, на секое минење на ценатарот на Леванте се плашев да не ни го брцнат од некоја страна, ама добра е.
Следни на листата Атлетик Билбао во среда и да продолжиме во освојувањето на Купот:)

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
2-1 заврши,не сум задоволна од играта требаше да ги прегазаме.
Од играта сум задоволен, од неискористените шанси не сум задоволен, требаше најмалку 4 да јадат овие Леванте.
И составот не беше онака како што треба да биде.
Некој од фановиве овде спомна дека Меси не бил па ништо не сме преле, и Меси да беше против бункер тешко можеш да направиш нешто.
Ги отворивме ги затворивме, тоа беше се, нашата одбрана реагираше слабо со оглед на тоа што Милито си заспа за постигнатиот погодок на Леванте.
Како и да е зедовме 3 бода она што е најбитно.
Честитки за првата победа во новава 2011 со минимална гол разлика, да се надеваме дека другите ке ги редиме со повеќе разлика.

Visca el Barca !!!
Visca el Catalonya !!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Против вакви слаби екипи кога имаме еден гол разлика пред крајот на натпреварите секогаш паничат играчите...не знам зошто,дали е тоа бидејќи не се научени да имаат мала предност или пак тоа се трауми од кога ја изгубивме титулата на мечот со Еспањол :)

Иначе добра игра со оглед на отсутните играчи,само Бојан нема да биде идната 9-ка на Барса...чисто не верувам дека ќе може да го предводи нападот.

Пс: Слатка ми е оваа победа и поради судиската грешка и поради тоа што тепавме со еден разлика...комшииве патат најмногу сега :)

ппс: Тиагоооо :vozbud:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Од играта сум задоволен, од неискористените шанси не сум задоволен, требашбе најмалку 4 да јадат овие Леванте.
И составот не беше онака како што треба да биде.
Некој од фановиве овде спомна дека Меси не бил па ништо не сме преле, и Меси да беше против бункер тешко можеш да направиш нешто,
Ги отворивме ги затворивме, тоа беше се, нашата одбрана реагираше слабо со оглед на тоа што Милито си заспа за постигнатиот погодок на Леванте.
Како и да е зедовме 3 бода она што е најбитно.
Честитки за првата победа во новава 2011 со минимална гол разлика, да се надеваме дека другите ке ги редиме со повеќе разлика.

Visca el Barca !!!
Visca el Catalonya !!!
Абе се тоа ок,само ми е криво шо реал ги тепаа со 8-0 а ние 2-1

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Абе се тоа ок,само ми е криво шо реал ги тепаа со 8-0 а ние 2-1
Битно е што победивме.
Истиве Леванте им откинаа 2 бода на Реал у 5-то коло. Така да...

Него, Тиаго, со каква само леснотија игра и се движи по теренот, каква креативност поседува, какви само пасови пушта, вистински бисер во фубалот.

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
И соиграчите на Чави му одадоа чест.
ЦАР !!
163466_10150109099815469_351142070468_8172083_3515511_n.jpg

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Одлично изигравме во второто полувреме, во првото некако не ми оставија голем впечаток.. Бојан изигра уште една утакмица на катастрофално ниво, незнам што е работата со ова дете.. Не е ни половина од тоа што беше во таа проклета 2007/08 сезона.. Ако продолжи со таква игра можеме да се разделиме со него уште ова лето.. Стварно е жалосно од таков "супер талент" да стане во еден обичен просечен играч, но останува да видиме се надевам дека грешам..
Што правиме со Дани бре момци?:) Во првиот дел се испонаша како дефанзивец на Леванте место да шутира во голот(имаше празен гол) тој со ножички ја избаци топката во гол аут.. И некако сака да не биде себичен и со тие негови постапки на Барса можат скапо да ја чинат.. Имаше 2 шанси од каде можеше да го реши натпреварот но тој се реши за додавање.
Одбраната ни беше no comment, немаме достојни замени за Пике и Пујол едноставно МОРА да се врати летоска Касерес да си грее клупа човекот.. Милито се поверојатно ми е дека ќе си оди уште зимава.. во никаква форма е, а и Пеп го стави Буски дефанзивец место Милито изгледа дека не верува веќе во него..
Тиаго изигра феноменално, какви пасови, каква контрола на топка имаше, криво ми е што не даде гол..:(
Како и да е нека ни е честита победата против Леванте како што кажа Тони погоре кога победуваме со еден гол разлика комшииве најмногу патат.:P

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.540
Поени од реакции
22.400
Дани сигурно нема да замине никаде. Со овие игри шо ги прикажува во последно време, тешко дека некој би го земал.:):):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom