Одлично изигравме во второто полувреме, во првото некако не ми оставија голем впечаток.. Бојан изигра уште една утакмица на катастрофално ниво, незнам што е работата со ова дете.. Не е ни половина од тоа што беше во таа проклета 2007/08 сезона.. Ако продолжи со таква игра можеме да се разделиме со него уште ова лето.. Стварно е жалосно од таков "супер талент" да стане во еден обичен просечен играч, но останува да видиме се надевам дека грешам..
Што правиме со Дани бре момци?
Во првиот дел се испонаша како дефанзивец на Леванте место да шутира во голот(имаше празен гол) тој со ножички ја избаци топката во гол аут.. И некако сака да не биде себичен и со тие негови постапки на Барса можат скапо да ја чинат.. Имаше 2 шанси од каде можеше да го реши натпреварот но тој се реши за додавање.
Одбраната ни беше no comment, немаме достојни замени за Пике и Пујол едноставно МОРА да се врати летоска Касерес да си грее клупа човекот.. Милито се поверојатно ми е дека ќе си оди уште зимава.. во никаква форма е, а и Пеп го стави Буски дефанзивец место Милито изгледа дека не верува веќе во него..
Тиаго изигра феноменално, какви пасови, каква контрола на топка имаше, криво ми е што не даде гол..
Како и да е нека ни е честита победата против Леванте како што кажа Тони погоре кога победуваме со еден гол разлика комшииве најмногу патат.