Полека бе брате полека.. Лани што бидна шо газевме се живо во прв дел на сезона, шо бидна???? На крај се усравме... А ако Енриќе не е за Барса, може јас и ти сме кој знае... Кога Пеп во една прилика изјави, Лучо ќе направи поголема работа од мене во Барселона, што друго треба да се кажува??? И не заборавај во каква ситуација го затече тимот кога дојде.... А сигурен сум да стартуваа Иниеста и Раќитич дека ќе беше иста приказна...
Добро бе портпарол ли си му шо го браниш цел живот?
Истата глупост од пред две години со Сосиедад, кикснува Реал неочекувано, Барса има тешко гостување, Лучо изглегува со смешка екипа.
Лани губиме тука 4-1, пред таа година ако не се лажам едвај тепавме 1-0 при крај на сезона беше...и он кај е повреден Меси излегува на терен со Андре Гомес кој не знае ни с од стилот на Барса, а на клупа дремат Ракитиќ, Иниеста и Денис Суарез.
Во 7 кола два пати ја прави истата глупост со составов, си игра кур ташак, си тера некоја негова филозофија.
Гвардиола сигурно нема да рече, не бе, нема да го биде Енрике во Барса, за ништо не го бива...