Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.424
- Поени од реакции
- 39.017
Замислете да распуца типчето.
Финале ЛШ ... Меси повреден , Суарез суспендиран на 14 месеци поради канибализам , Нејмар у затвор поради парите со транферот , а во нападот Рафиња , Мунир и Даглас.
Првото полувреме катастрофа , но во второ чудо се дешава , хируршки прецизни пасови од и до Даглас , волшебство се дешава на стадионот ( кај и да се игра финалето ) ... Ракитич со прекрасен пас до Даглас , овој во пун шпринт по топката , пред него 3-4 ца дефанзивци на противничката екипа , овој ги дриблааааа ги дрибла сите со финтата на Роналдооо (стариот) ... ги поминува сите И ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ СО ГОЛМАНОТ ... ииииии ЛОБ НА ДАГЛААААААС ... ГОООООЛ ... во неговото маало во Бразил вриштат женските , цицките надвор сите ги тресат ... оваа малата вика ЕЕЕ МЕНЕ МИ Е ПРВ КОМШИЈА ( нема веза шо не го есапеше 2 посто кога и беше комшија )![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Финале ЛШ ... Меси повреден , Суарез суспендиран на 14 месеци поради канибализам , Нејмар у затвор поради парите со транферот , а во нападот Рафиња , Мунир и Даглас.
Првото полувреме катастрофа , но во второ чудо се дешава , хируршки прецизни пасови од и до Даглас , волшебство се дешава на стадионот ( кај и да се игра финалето ) ... Ракитич со прекрасен пас до Даглас , овој во пун шпринт по топката , пред него 3-4 ца дефанзивци на противничката екипа , овој ги дриблааааа ги дрибла сите со финтата на Роналдооо (стариот) ... ги поминува сите И ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ СО ГОЛМАНОТ ... ииииии ЛОБ НА ДАГЛААААААС ... ГОООООЛ ... во неговото маало во Бразил вриштат женските , цицките надвор сите ги тресат ... оваа малата вика ЕЕЕ МЕНЕ МИ Е ПРВ КОМШИЈА ( нема веза шо не го есапеше 2 посто кога и беше комшија )