Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Баш ме интересира како ќе постапи Лучо во случајов со двајца квалитетни голмани.
Кога се има вака двајца добри голмани, грев е едниот цело време да дреме на клупа и да му опаѓа формата.

Ја би за Браво да брани во шпанско, ипак се работи за голман кој веќе 7/8 години игра во Примера, запознаен е одлично со играта и условите во шпанско, со сите клубови, со играчите таму, а Штеген да брани во ЛШ и купот. Ова ми изгледа како варијанта која би била фер инаф за двајцата...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Бартра е веќе искалапен.А за "тарабата" Тељо ве поздрави со прв гол во првата утакмица за Порто. :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Ќе се донесуваат 2 стопери, демек. Прва опција се Матје и Маркињос, а доколку не биде со нив, втора опција се Хумелс и Блинд.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
^
Јас сум за втората опција (y)
Или да се направи некој микс на опцииве и да се донесат Маркињос и Хумелс:drk:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Нејмар колку долго ќе биде надвор од терениве ?

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Педро пристигнува во Наполи?
http://www.novini.mk/read/919451/pedro-pristignuva-vo-napoli
Ако отиде Педро во Наполи,според мене повеќе од сигурно е дека го земаме Квадрадо.Ќе фали играч на крилна позиција,а Квадрадо ќе биде одлична замена и за крило и за десен бек.

B

Beck's

Гостин
Како може да читате наши портали во врска со вести од Барса.

note: pedro was in napoli yesterday because he was on his way to the island of capri, where he will spend the last days of his holidays[DOUBLEPOST=1405593543][/DOUBLEPOST]Бтв ова е таа шампионска фаца

Untitled.jpg

Последно уредено:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Хумелс во Јунтајтед изгледа.

Мене ич не ми се на кеиф Матје и Маркињос ама изгледа баш тие двајца ќе бидат.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Barcelona want to renew the contract of Sergi Roberto (22), whose current deal expires next year. First meeting possibly next week. [md]

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Barcelona want to renew the contract of Sergi Roberto (22), whose current deal expires next year. First meeting possibly next week. [md]
Да му го продолжат договорот како фудбалер или како нешто друго? Плс нека биде нешто друго....

Вотербој на пример.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Матје моментално многу е потребен,може да игра штопер,а после ситуацијава со Адриано(проблеми со срцето),само Жорди Алба ќе остане лев бек.Така да Матје на двете позиции може да заврши работа

Kajgana Shop

На врв Bottom