Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добро и дека бил над Меси, одма манијак бла бла бла...да беше над Јефрен или некој друг немаше ова да го кажеш:smir:
Не разбираш изгледа...над кого и да беше...тоа беше потег на манијак...види ја снимката..како му оди директно на нога!

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
НЕ сакам да сум во кожата на таканаречените навивачи на Реал.
- Мило ми е што не навиваам за Реал :toe:
Барса покажа кој е кој,
ај поззззз вечерва се продаваат најмногу паломи за бришење на солзите :vozbud:

Tие истото го мислат за тебе

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Нека ви е честито победата, и првото место баш ми е мило и драго што ги спуштивте повторно на ниско ниво да се срамат:smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Го пишав ова на матичниот фан клуб тука само ќе го пастирам....неам сили да напишам нешто. Ќе се изразам со истиот пост.

Качив температура од нервози...искинав,искршив се што имаше околу мене. Овој пораз боли повеќе од оној 2-6 но мојата љубов спрема Реал Мадрид останува и покрај се. Ќе минат години,децении ќе дојдат нови генерации овие лузни ќе останат како дел од моето навивачко минато кое го посветив на Реал. Секоја чест на прекрасната игра на Барса незнам по кој пат уште еднаш им одржа лекција на Реал по модерен фудбал. Ова е ера на Барса и ретко кој тим може да и се спротивстави и да биде рамноправен противник. Од денес мојата љубов спрема Реал е уште поголема денес во мене се разбуди уште поголемо ривалство/омраза спрема Барса. Ова Ел Класико очекував да биде најизедначено до сега но остана монотоно како и претходниве 4. Пет-нула го заокружи и бројот на лоши резултати против лутиот ривал. Се надевам дека ова монотонија некогаш ќе престане. Мадридиста засекогаш. Хала Мадрид.

Спортски поздрав. Се надевам на рамноправно класико на Бернабе ако до тогаш не ни избегате бодовно.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Другар ,искрено ке ти кажам (индивидуално т.е за себе) дека сум крајно интолерантен на ваквите потези.Ваквите потези и однесување прикажуваат слика на искомплексиран човек.Никогаш,ама никогаш не би му го пожелил ова нити на најлутиот ривал нити на никого.Замисли само каква штета е со таков потег да се заебе некоја фудбалска кариера:На Меси,Роналдо или било која фудбалска надеж-тоа би било жалостно за фудбалот како игра пред се.

Крајно жалосно е некои љубители на фудбалот како тебе овој потег да го сметаат за нормална појава.

Поз

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Другар ,искрено ке ти кажам (индивидуално т.е за себе) дека сум крајно интолерантен на ваквите потези.Ваквите потези и однесување прикажуваат слика на искомплексиран човек.Никогаш,ама никогаш не би му го пожелил ова нити на најлутиот ривал нити на никого.Замисли само каква штета е со таков потег да се заебе некоја фудбалска кариера:На Меси,Роналдо или било која фудбалска надеж-тоа би било жалостно за фудбалот како игра пред се.

Крајно жалосно е некои љубители на фудбалот како тебе овој потег да го сметаат за нормална појава.

Поз
Нема везе, не ми се коментира пошто се прави наудрен...да бевте вие поразени со 5-0 и да си играше Реал кур со вас, да видам дали би го пишал ова?!

Позз

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

тражио си свеее, пет сам ти далаааа

Вечерва беше магична!

Visca el Barca!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
по не знам кој пат Меси во директен дуел му покажува на роналдо, дека е подобар од него.
По не знам кој пат Чави и Иниеста докажуваат дека се најдобри на своите позиции како поедници и дека
се најдобри како дует.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Lelele .. pa shto e ova lugje,pa dushmani da bea :p ahahahahha

Ova e stvarno hardcore sex .. Cestito pobeda do site fanovi na Barcelona

ps.Drug pat ne ja gledajte Barcelona so semejstvo,bolje sami ... oti igra kur-tashak so protivnici (mala shala :p)

ps2 . izvinete za font,ne sum doma

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Нема везе, не ми се коментира пошто се прави наудрен...да бевте вие поразени со 5-0 и да си играше Реал кур со вас, да видам дали би го пишал ова?!

Позз
Друже и со 10 : 0 да губевме ,не би му го пожелил на никого ова.Фудбалот е спорт,некогаш победуваш некогаш губиш.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Друже и со 10 : 0 да губевме ,не би му го пожелил на никого ова.Фудбалот е спорт,некогаш победуваш некогаш губиш.
Не би му пожелил ни јас на никој такво нешто, али да му лупне шамап, бокс што и да е, не се противам, тоа е сепак од нервоза и љубов кон клубот.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
После овој ОРГАЗАМ ќе си легнам и ќе спијам така мирно :)

Ах бе Барса што им направиии...

И сликата кога Пике покажуваше накај публиката со раката 5 кој ќе ја најде веднаш да ја постира овде!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Дечки добро вечер и честитки за најубавата, најдоминантна , најперфектна и уште многу нај-игра на светот прикажана досега !!! Ова беше натпревар кој Мурињо и компанија, Гвардиола и друштво , и сите други ќе го прегледуваат и анализираат до крај, како можеше да биде така одиграно и смислено ... Едноставно НЕВЕРОЈАТНА ПРЕТСТАВА која уште долго време натака ќе предизвикува реакции и коментари од секаков вид. После ваква вечер не знам само како и што треба да се случи за да не се освои Примера па и Лигата на шампионите , со оглед на фактот дека во Европски рамки не гледам никоја екипа ни близу ( освен можеби Манчестер Ј. во моментална форма, иако е рано за ова ама ми се вртка низ глава :) ) која може да парира. Значи честитки уште еднаш и нека овие играчи секој следен противник го гледаат како вечерва па без потценување и крајно сериозно да се надогради овој резултат !!!

П.С Дали некој знае линк или да копира некоја изјава од тренерите и играчите после мечот од прес конференција и слично ??? Фала однапред.
Поздрав
На овие линкови можеш да најдеш се што ти треба и се што те интересира за Барса. Поздрав.
http://totalbarca.com/
http://www.sport.es/
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/

G

grande-juve

Гостин
Платија ли играчите на Реал за карти? Зашто и они како и публиката гледаа како некој друг игра фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom