Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ваљда трета среа ќе биде за Фабре.
Туку Дани пак се повредил....

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Во прво Фабрегас немаше среќа да погоди, ова му беше fail шут ... Иниеста исто ја забоде пред некое време, тогаш никому ништо :icon_lol:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Во прво Фабрегас немаше среќа да погоди, ова му беше fail шут ... Иниеста исто ја забоде пред некое време, тогаш никому ништо :icon_lol:
Разликата е што Фабрегас нема самодоверба поради лошата игра во последно врема, а Ињеста никад не знаел да дава голови.

G

grande-juve

Гостин
Разликата е што Фабрегас нема самодоверба поради лошата игра во последно врема
Баш ова сакав да го пишам, самодоверба му фали, и дај нека го стават Виља место Санчез, ко да го заборавија на клупа.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
За крај го очекувам Виља наместо Алексис(кој иако делуваше изгубено, како да се разбуди со 2те финти што им ги направи).

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Хах, сеа го приметив Тито. На клупа со маичка по кратки на трибина со одело. Ѕвер.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 23:05 ---
За крај го очекувам Виља наместо Алексис(кој иако делуваше изгубено, како да се разбуди со 2те финти што им ги направи).
Изглеа ко да јадел шамари на полувреме ама пак ништо корисно не праи после дриблинзите.

P

pepito*

Гостин
Имаме шампионска среќа годинава, барем засега. Лани не можевме да тепаме ваква утакмица. Кога им реков на мадридистите лани дека тие ја имаат таа среќа, си рекоа дека ги критикувам и завршив со бан.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Lelelee ama tecna igra imavme u ppppppmmmmmmmmmm....
Abe kakva tecna igra.anemicni bevme,samo topka znaevme da zadrzime nisto poveke.Nemavme plan za gol da dademe,samo kruzi kruzi kruzi kruzi......
Pep te molam od kade i da go donese Cesc vrati go te molam vednas.....
Song odlicno.....
Ne mi e jasno zosto ne go igra Villa....Oporaven e 100 %...A pak ako ne e,ondak zosto ne donesovme drug napagac ?
Vaka ne odi rabotata......Mnogu sum razocaran....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аууу ако ни го здрвеше Џонас на крај ќе имаше плачки....
Ама ајде добро испадна.

Kajgana Shop

На врв Bottom