Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Адриано одличен, не само заради голот, одлично ги одигра сите 45 минути, Санчез очекувано слабо, Меси одличен... Можевме да искористиме уште неколку шанси и да водиме и со повеќе разлика, ама што е тука е...
Ајде во второ, еден ран гол, па да ги отвориме. ;)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ne znam sto mu e na site,nema tecna igra,se mora da odi preku Messi.Mora Messi da se vrati do centarot i da pocne akcijata ili pak mora Messi da sutne posleden.Sto mislat so ova rabota cudo...
Cesc...........................nikogas ama nikogas nema da bide odlicen vo nasiot dres....nikogas...kakva 100 % sansa utna !
Sancez veke ne mozam da go podnesam.....
Villa neka vlezi aman !

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Одлично прво полувреме ... Одамна немало течна игра до овој степен ... Сонг игра како цел живот да е во Барселона, Фабрегас одличен, за другите нема да коментирам ...

Во второ Бускетс место Сонг за уште посигурност на средината и Дон Андрес место Санчез ...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
На Меси вечерва нешто не му оди баш најдобро, 4-5 погрешни додавања што за него се многу за едно полувреме.
Треба уште еден гол за полесно да се дише.

Иначе шемата со корнерот по кој падна голот изгледа им е тренирана.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
браво Сонг,ќе го биде овде дечкото......ова е веќе замената за Јаја Туре (y)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.225
Фабрегас и Санчез не се на ниво, може Тиаго и Виља да одиграат 20-30 минути. Играта е предвидлива, 10 секунди унапред знам што ќе направи секој играч. Не сум импресиониран но сепак сме далеку подобри од Валенсија. Мора уште некој гол да не ни опнат студен туш во 87ма.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Одлично прво полувреме ... Одамна немало течна игра до овој степен ... Сонг игра како цел живот да е во Барселона, Фабрегас одличен, за другите нема да коментирам ...

Во второ Бускетс место Сонг за уште посигурност на средината и Дон Андрес место Санчез ...
Tecna igra ? Te molam,kakva tecna igra ?Podaj mu desno na Dani a toj vrati pak na Xavi ?Nesto ne e vo red vecer...

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Сонг си ја знае работата да си ибе векот... со оглед како игра Трајче ништо чудно да не види прва постава.

Фабре е солиден за разлика од тоа прошлата недела. Одлична замисла за стативата штета што не влезе.

Педро пак е опасен. Ми се свиѓа. Ама Меси е под просек. Какви прости пасови утиња ми се плаче.

Санчез е кифла. Чави е опасно преморен. За Алвес и Адриано нема што да се каже.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
Zasega Song e fantasticen,nema greska napraveno, samo daj vtoro poluvreme malku poofanzivno da go vidime da poigra.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Као со 10 души да играме у прво.Освен Санчез и Цеск слабо одигра, не заради супер шансата која ја утна туку едноставно е невидлив на теренот.

У второ Тељо и Иниеста сакам да ги видам.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Tecna igra ? Te molam,kakva tecna igra ?Podaj mu desno na Dani a toj vrati pak na Xavi ?Nesto ne e vo red vecer...
Да, течна игра ... Валенсија игра класичен бунќер, ние имавме шанси за гол повеќе, посед имаме 75 %, зар ова не е течна игра ... Кажав одамна немам гледано вакво полувреме на Барселона ...

П.С Бар ова полувреме Цеск го одигра на ниво, не заслужува никаква критика освен позитивна ...
--- надополнето: 2 септември 2012 во 22:30 ---
Као со 10 души да играме у прво.Освен Санчез и Цеск слабо одигра, не заради супер шансата која ја утна туку едноставно е невидлив на теренот.

У второ Тељо и Иниеста сакам да ги видам.
Зар ова сериозно го мислиш ??? Како тоа Цеск невидлив ... Одигра НА НИВО !!!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Cesc zasluzuva negativna kritika.Godina dena e tuka uste ne nauci kako se igra nasiot stil.So ova igra ke ostane rezerva uste 2-3 godini....
Se nadevam na brz gol...

Kajgana Shop

На врв Bottom