Фан Клуб: Барселона

P

pepito*

Гостин
Pep te molam od kade i da go donese Cesc vrati go te molam vednas.....

Vaka ne odi rabotata......Mnogu sum razocaran....
Шо, да не незнајш дека Цеск дојде од Арсенал? Преку к*р од напаѓање на играчите после две лоши утакмици, а лани ни беше втор најдобар стрелец. Фабрегас е фантастичен играч, само треба трпение.

B

Beck's

Гостин
Zar merak vi e da stanete ko komsiite koi pcujat i po najdobrite igraci samo radi 1-2 losi utakmici. Da ne igrase nekoj dobro vecerva pa da kritikuva nekoj individualno. Site bea tapa, bas slusnav komentatorot pred 2 godini u ovoj mesec izgubivme doma 0-2 od Hercules. Znaci se slucuva, pocetok na sezona e, ako so vakva tapa igra uspeavme da pobedime togas za kogaj ke vlezat u ritam ne treba da se grizime.
3 boda si se 3 boda (y)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Шо, да не незнајш дека Цеск дојде од Арсенал? Преку к*р од напаѓање на играчите после две лоши утакмици, а лани ни беше втор најдобар стрелец. Фабрегас е фантастичен играч, само треба трпение.
Ne go napgam nego posle 2 utakmici,ne mi se dopaga kako igra cela edna godina.A za golovi? Ako saka 100 golovi neka dava pak nema da mi se dopadne negovata igra.On ne e donesen za da dava golovi,ne mu e rabota za da dava golovi,rabotata e da gradi igra i da asistira.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Dogovorena rabota,ne sakase Barca gol da dade za celata zasluga da mu pripadne na Adriano ,da se izvadi za kiksovite so Real Madrid :icon_mrgr: BTW mislam deka i lani izigravme so nekogo 1-0 i edinstven strelec bese Adriano,ako mu teknuva na nekogo neka pise so kogo bese toa.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Barcelona didn't win 1-0 at the Camp Nou since the game against Zaragoza on 5 March 2011, when Keita scored

P

pepito*

Гостин
Ne go napgam nego posle 2 utakmici,ne mi se dopaga kako igra cela edna godina.A za golovi? Ako saka 100 golovi neka dava pak nema da mi se dopadne negovata igra.On ne e donesen za da dava golovi,ne mu e rabota za da dava golovi,rabotata e da gradi igra i da asistira.
Во Барселона таа улога ја игра Чави. Фабрегас денеска беше добар, постојано бараше топка, желен беше за игра, имаше добри пасови и воопшто не сакав да излезе. На човекот му требаат минути за да се врати во полна форма, а кога е во најдобра форма, заедно со Меси се незапирливи. Впрочем, го видовме колку добар може да биде Цеск на европското.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 23:38 ---
Dogovorena rabota,ne sakase Barca gol da dade za celata zasluga da mu pripadne na Adriano ,da se izvadi za kiksovite so Real Madrid :icon_mrgr: BTW mislam deka i lani izigravme so nekogo 1-0 i edinstven strelec bese Adriano,ako mu teknuva na nekogo neka pise so kogo bese toa.
Гости беше со Хихон, на почеток на сезона.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Lelelee ama tecna igra imavme u ppppppmmmmmmmmmm....
Abe kakva tecna igra.anemicni bevme,samo topka znaevme da zadrzime nisto poveke.Nemavme plan za gol da dademe,samo kruzi kruzi kruzi kruzi......
Pep te molam od kade i da go donese Cesc vrati go te molam vednas.....
Song odlicno.....
Ne mi e jasno zosto ne go igra Villa....Oporaven e 100 %...A pak ako ne e,ondak zosto ne donesovme drug napagac ?
Vaka ne odi rabotata......Mnogu sum razocaran....
Незнам стварно зошто мислиш дека немавме добра игра вечерва... играа бункер и чекаа контри цел натпревар. Не треба да ја следи човек Барса оддамна за да знае дека секад имала проблем со бункер одбрана. Кружи, кружи ... кружење беше последната сезона со Рајкард, секој кој малку се сеќава на таа сезона ќе ти го потврди истото. Или пак не оди толку далеку и присети се ти, ова вечерва беше шампионска игра во споредба со тоа.

Почеток на сезона е, мора да се калкулира со фитнесот на играчите и да се чека да влезат во препознатлив ритам. Задоволен сум од играта и од трите бода, со оглед на тоа дека почнавме без Иниеста и Бускетс.

Сонг засега одличен, баш ме интересира неговата статистика за натпреваров. Знам дека имаше многу малку грешки:icon_mrgr:

Виља го остајте на раат... кога ќе биде спремен ќе го пушти да влезе. Сигурно персоналот знае повеќе за неговата состојба отколку некои рандом луѓе во Македонија.

Фабрегас освен утнатите шанси имаше солидна (не одлична) партија. Очекувам во наредните натпревари да си ја зголеми самодовербата и да влезе во форма затоа што ќе ни биде многу потребен сезонава.

Сума сумарум, засега сум задоволен од Тито и од тоа како го води тимот. Ќе видиме понатаму.;)

П.С. Имаше напишано дека Фабрегас уште не научил како се игра нашата игра:facepalm: А кутриот тој израснал во Ла Масија.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Barcelona didn't win 1-0 at the Camp Nou since the game against Zaragoza on 5 March 2011, when Keita scored
Mislam deka si greska-An early goal by Adriano proved enough for Barcelona to win 1-0 at Sporting Gijon on Sunday and return to the top of the Spanish league standings. Sporting Gijon vs FC Barcelona (0-1) 2/10/2011

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Можеби потешко од очекувањата,поготово кога играме на Ноу Камп стигнавме до 3-те бода,имавме повеќе шанси и не ги искористивме и на крајот тоа можеше скапо да не чини,но среќата беше на наша страна.. како и да е најважно е тоа што ги освоивме 3-те бода и ја одржуваме разликата со Реал на -5 :D.. сега следува пауза од две недели во Ла Лига поради настапите на репрезентативно ниво,а после тоа ни следува дуел со Гетафе во Мадрид.. Гетафе ни се должници од лани каде бевме поразени со 1:0 и се надевам дека овој пат ќе им се одмаздиме за тој пораз.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе претеравте со критики и вие.
Не дека изигравме којзнае колку сјајно, ама не бевме ни толк очајни.
Освен голот имаше уште 2-3 шанси за гол, Валенсија ме зачуди со бункерот секогаш играле пооотворено (ама можда не сакаа да се посрамотат исто како лани и пак петарда да примат).
Фабре беше добар, имаше две супер шанси, не ги искористи е сеа јебигасе дешава, ама лани со меси играа како да играле заедно со години така да полека, има време нека влезе во форма ќе рине се пред него.
Меси денеска пробиваше да се пробие, ама слабо подршка од Педро и од Санчез имаше, па ни он не беше којзнае колку сјаен.
Средината на Чави му треба одмор, наредната може да се остави на клупа, јасно е дека годинава Чави нема да може да го издржи темпото.
Сонг феноменален, незнам дали имаше згрешено пас денеска, мислам дека сите му беа точни....новиот Јаја Туре е на повидок.
Адриано:cuc:Настрана голот, денеска беше феноменален, и напред и назад го имаше, шутираше, подаваше, трчаше.....дефинитивно MOTM.
И тоа е горе-доле, добра е што овакви утакмици добиваме (две по ред) кога не играме ништо, не создаваме којзнае колку шанси. Тоа е тоа што ни фалеше лани.
Следна утакмица со Гетафе кои покажаа против Реал дека можат да направат многу проблеми.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Mislam deka si greska-An early goal by Adriano proved enough for Barcelona to win 1-0 at Sporting Gijon on Sunday and return to the top of the Spanish league standings. Sporting Gijon vs FC Barcelona (0-1) 2/10/2011
Хах се е во ред, мојот пост е за тоа дека на Камп Ноу кога последен пат сме победиле 1:0.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ах Пеп шо ни направи.....
9 од 9 бода имаме и пак не ни чини нешто.
Се навикнавме на победи со по 3-4 гола разлика, па ова малку чудно ни иде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom