Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Леле многу грд дрес ќе имаме...
Ако не иди Т Силва,ондак Д Луиз да го донесиме ок ќе е....

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Текила санрајз боја имаат гостинскине, грдо грдо. Туку сега Билбао во купов на емоции можеме да ги фатиме:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Мене па ми се свиѓа дресов.....гостинскиов е трагедија, ама домашниот ми се свиѓа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Gheorghe Hagi (ex-player): "Messi is very technical, very fast, scores very easily. Messi is unique, he's a genius."

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Извинете што упаѓам вака ама овој дресот кога ќе го видам, да го нема амблемот на Барса на крај памет нема да ми дојде дека е дрес на Барселона.. Како прво боите не ви се такви... Ама ајде, битното е да ве тепаме во ЛШ догодина :D..

I

IBIZA SOUND

Гостин
Извинете што упаѓам вака ама овој дресот кога ќе го видам, да го нема амблемот на Барса на крај памет нема да ми дојде дека е дрес на Барселона.. Како прво боите не ви се такви... Ама ајде, битното е да ве тепаме во ЛШ догодина :D..
haahha vie vo grupi pagjate pa nas ke ne tepate :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.892
Аиии. Ова ако им го дадат да го носат на играчите, поарно да не ни излегуваат на терен. Да ги предаваме утакмиците, службено, по 3-0 најдобро ќе биде. :D
Уствари, вака изгледаат грдо, ама којзнае, можеби па кога ќе излезат дресовите, кога ќе ги носат играчите, нема да бидат до толку грди. :D

R

Rigel Kent

Гостин
Значи стварно се грди дресовите , овие од Најки се срам:facepalm:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
http://on.net.mk/sportal/fudbal/kratka-rimska-avantura-za-luis-enrike

аха, супер. ок ајде луисе, седнувај до тито!
тешко дека ќе седне од прв тренер за помошник, ама тоа би било моја желба. мислам дека ќе преземе некој шпански прволигаш, и ќе биде прв во ред за наследник на тито. пеп, колку и да го посакувам назад, колку и да никогаш не велиме никогаш, мислам дека заврши со барселона. пособено начинот на кој се раздели
чудно како сите фудбалери во своите изјави беа самоуверени дека пеп ќе потпише.
него, а да... за луиз енрике зборев. нека се крчка, ќе дојде и неговото време во барса

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.892
Сеуште се нема докажано Луис Енрике во вистинско светло. Не знам зошто си оди од Рома, сигурно првата сезона не очекуваа триплете од него во Рим. Можам да кажам, одличен тренер беше сезонава за Рома. Резултатите не се совршени, ама ако се види што се им правеа судиите на Рома, колку само ги оштетуваа(криминал), Енрике и не можеше подобро да ја води Рома.
Сакам да преземе некој шпански прволигаш, да се адаптира на Ла Лига, па ако се докаже како добар стратег, еден ден да го видиме и на клупата на Камп Ноу.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:26 ---
Среќен роденден, Дон Андрес Иниеста! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom