Фан Клуб: Барселона

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Лорензо Буенавентура- човекот кој беше одговорен за фитнесот на играчите, на крајов на сезонава ја напушта Барса, исто клубот на крајот на сезоната ке го напушти и Хуан Карлос Унзуе- тренерот на голманите, поради недоразбирање со Виктор Валдез.

Лобера воопшто не ветува, тимот кој го води Сеута се 12 во Секунда Б.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Ако е вистина ова :vozbud:

Буквално на секоја позиција можиме да го играме

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не го сакам Бејл, па и гледам на таа страната ставиле цена на трансферот 32 милиони фунти:facepalm: Многу пари се тоа за играч кој нема ништо посебно освен брзина. Плус личи на шимпанзо.

Алба би било подобра опција ако се прашувам јас, али кој ќе ме праша мене:D

P

pepito*

Гостин
Јас незнам каде би играл Бејл во Барселона, за лев бек нема шанси, слаб е во дефанзива, а цело време каталонските медиуми го форсираат за засилување од видот лев бек, за крило во 4-3-3 сигурно не, тој е идеален играч за крило во 4-4-2 ама ние воопшто не го практикуваме тој стил. Во секој случај Жорди Алба е многу подобар, во одбрана е супер, а за напад поарно да не пишувам и плус е каталонец. 100% го земаме .
--- надополнето: 11 мај 2012 во 20:30 ---

Среќен роденден Дон Андрес, дај боже цел живот да играш во Барселона !:cuc:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Валдес
Алвеш - Пујол - Пиќе - Бејл
Бускетс
Чави - Иниеста
Меси - Виља - Санчез

Валдес
Пујол - Бускетс - Пиќе
Алвеш - Чави - Иниеста - Бејл
Меси - Виља - Санчез

Ако планира Тито да игра 3-4-3 ондак Бејл е подобра опција пошо со него можеме многу лесно да се трансформираме од 4-3-3 во 3-4-3 со тоа што Алвеш и Бејл би иделе на крила а Бускетс на стопер. Може сум еден од ретките, но мене искрено 3-4-3 формацијата повеќе ми се свига пошо така сме по онфазивни, а тоа е тоа што се бара од Барса. Кога станува збор за лев бек сигурно дека би го обрал Алба, наше дете е, многу поефтина опција и со тоа имаме повеќе пари за други трансфери и плус сигурен сум дека за многу брзо време ќе се вклопи. Од другите трансфери за стопер го сакам Силва, евентуално Луиз, а за напаѓач незнам од опциите Ван Перси мислам дека е најдобар, Љоренте некако не ми е по кејф.​

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Многу пари се тоа за играч кој нема ништо посебно освен брзина. Плус личи на шимпанзо.
Тука многу грешиш. ;) Одличен играч е Бејл, ама сумата што се спомнува е преголема.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ne znam kakov e vo defanziva Bejl,no deka ima brzina i jacina toa e sigurno.Ako saka neka bide i 60 Milioni,ne gi davam od dzeb,samo neka bide odlicno zasiluvane.
No edno sum premnogu suguren,mnogu gresite ako mislite deka 3-4-3 e nasata najdobra formacija.Ne znam kako ne vidovte deka so taa formacija izgubivme mnogu poeni i timot ni izleze od odlicnata balansa pomegu napadot i odbranata.
Eve,Pep pocna poslednite meca da gi gira so formacijata 4-3-3 i so PEDRO vo napad i dadovme preku 15 golovi....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
^ На Кампот, 3-4-3 е одлична формација. Како и да е, сезоната завршува, не е битно дали 3-4-3, дали 4-3-3, за еден месец ќе имаме нов тренер, ќе видиме он како ќе одлучи. :)

Капитенот утринава успешно опериран. (y)

#AnimsPuyol

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Dilema Neymar. Barça is thinking about signing him for the next season

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Нека го купат одма, фали циркузант во тимот:icon_mrgr:

R

Rigel Kent

Гостин
Конечно некој шпиц покрај Виља , мислам дека дојде време за Нејмар(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom