Фан Клуб: Барселона

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
И викате им избегавме на Валенсија неколку бода а? :)
Јас викам дека сега немаат шанса за второ место, а се откостија од шутеви, 25, ама ништо. Туку дај Чави и Меси нека повежбаат слободни удари, тој би требало да ни биди Х факторот!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
ова е класичен пример на фрустрација.
постираат слики од барселона-интер бидејќи не постои слика каде што мурињо како тенер на реал против барса се радува.
воошто. ова е еден од ретките моменти во димензијата простор-време каде што мурињо се радува против барселона. се другото е извор на фрустрација која што ја спомнав погоре.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Ako pocneme nie da postirame kaj vas 5-6 strani ke ve fatat slikite od Pep
Не бара никој такво од вас, членот погоре пиша дека не постои слика од Мурињо каде што тој како тренер на Реал се радувал против Барселона. Каква-таква, една е, важно постои.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Сега да ги видам кај се некои фанови кои вчера или пред 2 дена пишеа дека за титула треба да се случи чудо ова она.Пишав вчера дека ако прави РМ кикс со Виљареал ондак сме во игра,и тоа се случи.Имаат многу многу ппотежок распоред и се е можно...

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
пак почнаа да крекат со судиите дека судиле се за нас :pos::pos::pos:

колку се само патетични, ни они самите незнаат

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ако оваа година судиите судат за нас тогаш сериозно некој нема поима од фудбал. Ако некој го јадел оваа сезона од судиски грешки тоа е Барселона. Нека си ја бараат вината во нивниот тим, кој се залета како се живо да освоил. И самите знаат дека после период на победи следува криза.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Од утре поскапуваат паломите :) многу кратно се зголеми потрошувачката вечерва.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
УБООО УБООО ПРЕУБОО..
МНОГУ МИ Е УБО НА ДУШАВА ВЕЧЕРВА..
УШТЕ ДА ГИ ТЕПАМЕ НА КАМП НОУ...
И НЕКА СЕ НОСАТ У ПИЧКУ МАТЕР СО ТИТУЛАТА,МЕНЕ ТИТУЛА НЕ МИ ТРЕБА АКО ГИ ПОНИЖИМЕ НА НОУ КАМП И АКО ИМ ПОКАЖИМЕ КАКО СЕ ИГРА ФУДБАЛ AGAIN AND AGAIN..

MES QUE UN CLUB! <3

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сега да ги видам кај се некои фанови кои вчера или пред 2 дена пишеа дека за титула треба да се случи чудо ова она.Пишав вчера дека ако прави РМ кикс со Виљареал ондак сме во игра,и тоа се случи.Имаат многу многу ппотежок распоред и се е можно...
Јављам се на дужности друже капетане :)
Не сериозно реков дека треба чудо да се случи, и сеуште стојам на тоа. Само 6 бода се, ама сепак за титула Барса несмее, значи несмее да киксне до крај, а тоа ќе биде многу тешко, посебно со оглед на тоа колку шанси промашуваме и како играме нагости.
Реал мора да киксне до Ел Класико уште еднаш, а Барса се да тепа до тогаш, за со победа на Ел Класико да ги направиме последните кола ептен весели.
Со ова само стана Примера многу поинтересна за гледање, и играчиве ќе треба пак многу поангажирано да играат во Ла Лига. Ова може да ни се врати ко бумеранг, оти сега пак мора со сите сили и во Примера и во ЛШ, а претходно можеа да си го ладат во Примера и само во ЛШ да играат.
Ама па кога ќе ми текне какви пари зимаат, па и нека се запотат малку повеќе, нека биде поинтересно првенствово

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ајде, ајде... ќе докажат Мадриѓани дека се достојни да ја земат титулата, само ако не победат на наш терен. Во тој случај ќе кажам дека ја зеле заслужено и ќе бидам помеѓу првите што ќе ја честитам на нивните навивачи. Во друг случај целата јавност ќе знае дека не го победиле најдобриот.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ајде, ајде... ќе докажат Мадриѓани дека се достојни да ја земат титулата, само ако не победат на наш терен. Во тој случај ќе кажам дека ја зеле заслужено и ќе бидам помеѓу првите што ќе ја честитам на нивните навивачи. Во друг случај целата јавност ќе знае дека не го победиле најдобриот.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Иако Реал киксна две по ред, повторно е со солидна предност од 6 бода, само сега и те како ќе им гори под нозе, ќе играат со еден тон притисок, а гледајки го распоредот кој го имаат, ќе биде СЕ отворено.

Ако на крај не ја одбраниме титулата, нема да биде никаква трагедија, што вика Metta World Peace, да ги плеснеме уште еднаш на Кампот, доволно ќе биде.

Сезонава ги плеснавме у Супер Купот и го освоивме, у Ла лига на Бернабе 1-3, повторно у купот на Бернабе 1-2, влеговме у финале со таа победа на гости што се вика, и здравје ако ги плеснеме уште еднаш со добра игра, тоа за мене ќе биде доволна сатисфакција.
Плус да не се заборави дека сезонава го освоивме и Супер купот на Европа, Светското Клупско првенство, у финале сме у купот на Шпанија, а има тимот и те како да се бори за одбрана на титулата у ЛШ.
Така да.... уживајте само !

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Villareal players save the day :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Јављам се на дужности друже капетане :)
Не сериозно реков дека треба чудо да се случи, и сеуште стојам на тоа. Само 6 бода се, ама сепак за титула Барса несмее, значи несмее да киксне до крај, а тоа ќе биде многу тешко, посебно со оглед на тоа колку шанси промашуваме и како играме нагости.
Реал мора да киксне до Ел Класико уште еднаш, а Барса се да тепа до тогаш, за со победа на Ел Класико да ги направиме последните кола ептен весели.
Со ова само стана Примера многу поинтересна за гледање, и играчиве ќе треба пак многу поангажирано да играат во Ла Лига. Ова може да ни се врати ко бумеранг, оти сега пак мора со сите сили и во Примера и во ЛШ, а претходно можеа да си го ладат во Примера и само во ЛШ да играат.
Ама па кога ќе ми текне какви пари зимаат, па и нека се запотат малку повеќе, нека биде поинтересно првенствово
Hehe zdravo....
Nema cuda vo fudbalot,ima samo iznenaduvana.Eve sega sme na - 6 a vo igra se uste 30 boda.Imame mec vo Kampot taka da nisto ne e cudo.Gi izigravme site derbi natprevari osven so Bilbao,no so kogo i da igrame vo Kampot smetam deka ne e derbi.Super igrame i na gosti,sto ne bese takov slucaj pred nova godina.Imame odlicna niza na pobedi i samo treba da se prodolzi toa samo so mnogu sigurna igra.
Ne velam deka ke zemame titula,daleku od toa,no imame san si i toa kako.Pred 4 dena bevme na -10 a sega na -6.Posle vikendot moze da bideme na -4 ili -3 no moze i -9 ( tu tu aman da ne se sluci toa)...RM ima mec protiv sekogas nezgodnata doma Osasuna,imaat so Sevilla,Bilbao,Atletiko,Valencia....Pod pritisok ne igraat dobro a se do krajot nie igrame prvi pa posle igraat tie.Taka da se poveke pritisok imaat tie...
A za toa deka imaat mecevi i vo La Liga i LS,pa druze profesionalci se,ke rotira Pep malce so sostavot i ke se sredi se.....
Vo super forma vleze timot,taman na vreme koga bas ni treba vakvo tempo...

Kajgana Shop

На врв Bottom