Јас викам дека сега немаат шанса за второ место, а се откостија од шутеви, 25, ама ништо. Туку дај Чави и Меси нека повежбаат слободни удари, тој би требало да ни биди Х факторот!И викате им избегавме на Валенсија неколку бода а?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас викам дека сега немаат шанса за второ место, а се откостија од шутеви, 25, ама ништо. Туку дај Чави и Меси нека повежбаат слободни удари, тој би требало да ни биди Х факторот!И викате им избегавме на Валенсија неколку бода а?![]()
ова е класичен пример на фрустрација.
постираат слики од барселона-интер бидејќи не постои слика каде што мурињо како тенер на реал против барса се радува.
воошто. ова е еден од ретките моменти во димензијата простор-време каде што мурињо се радува против барселона. се другото е извор на фрустрација која што ја спомнав погоре.
Ako pocneme nie da postirame kaj vas 5-6 strani ke ve fatat slikite od Pep
Ako pocneme nie da postirame kaj vas 5-6 strani ke ve fatat slikite od Pep
Јављам се на дужности друже капетанеСега да ги видам кај се некои фанови кои вчера или пред 2 дена пишеа дека за титула треба да се случи чудо ова она.Пишав вчера дека ако прави РМ кикс со Виљареал ондак сме во игра,и тоа се случи.Имаат многу многу ппотежок распоред и се е можно...
Ајде, ајде... ќе докажат Мадриѓани дека се достојни да ја земат титулата, само ако не победат на наш терен. Во тој случај ќе кажам дека ја зеле заслужено и ќе бидам помеѓу првите што ќе ја честитам на нивните навивачи. Во друг случај целата јавност ќе знае дека не го победиле најдобриот.
Hehe zdravo....Јављам се на дужности друже капетане
Не сериозно реков дека треба чудо да се случи, и сеуште стојам на тоа. Само 6 бода се, ама сепак за титула Барса несмее, значи несмее да киксне до крај, а тоа ќе биде многу тешко, посебно со оглед на тоа колку шанси промашуваме и како играме нагости.
Реал мора да киксне до Ел Класико уште еднаш, а Барса се да тепа до тогаш, за со победа на Ел Класико да ги направиме последните кола ептен весели.
Со ова само стана Примера многу поинтересна за гледање, и играчиве ќе треба пак многу поангажирано да играат во Ла Лига. Ова може да ни се врати ко бумеранг, оти сега пак мора со сите сили и во Примера и во ЛШ, а претходно можеа да си го ладат во Примера и само во ЛШ да играат.
Ама па кога ќе ми текне какви пари зимаат, па и нека се запотат малку повеќе, нека биде поинтересно првенствово