Фан Клуб: Барселона

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.225
Поени од реакции
14.508
^ Изгледа нема да го имаме на првиот меч со Милан. Ќе бидеме без класичен лев бек на тој натпревар.
Го користевте Пујол на таа позиција кога ќе дојдеше зор, или грешка сум?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

:pos:

Незнам дали постои навивач на Барселона што не го мразел човекот додека играше.
--- надополнето: 21 март 2012 во 01:44 ---
Да да, можеби Пујол ќе игра таму, но кога е во прашање Пеп неможе човек да знае ништо.

Инаку според мене вака би изгледала одбраната против Милан:

Алвес---Пике---Маскерано---Пујол​

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Реакцијата на Меси после голот на Тељо.....мислиш гол за титула е, така се израдува :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Да беше Адриано е спремен за Милан, што е малку веројатно јас би играл вака :

Алвес - Маскерано - Пујол - Адриано​
Пиќе во последно време како противнички играч да ни е, но дај Боже белки ќе му дојде памет ... Пошто многу веројатно ќе сме без Адриано, веројатно вака ќе изгледа одбраната ...​
Дани - Пиќе - Маскерано - Пујол​
... Или пак ако Пеп игра со тројца назад, што воопшто нема да ме изненади , тогаш вака :​
Дани - Маскерано - Пујол​

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^
Се ок ама против Милан несмееме да испаднеме со тројца позади. Мора 4-3-3 да се игра, инаку стварно мислам дека сме нае*але.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Кога е зорт го користиме и лево и десно. Пример финалето со Манчестер 2009 го играше како десен бек.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
^
Се ок ама против Милан несмееме да испаднеме со тројца позади. Мора 4-3-3 да се игра, инаку стварно мислам дека сме нае*але.
Пеп знае најдобро , дали смееме или несмееме ... И јас не сум за тројца, ама ќе видеме што ќе измисли Маестро :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Премногу е ризично да играме со 3 одбранбени играчи. Не верувам дека ќе ризикува толку многу на ваков важен натпревар. Единствено што може да се двоуми е тоа дека со играњето на Пујол лево, полесно би му било на Ибрахимович, знаејќи ја формата на Пике мене тоа ме плаши.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Нека ни е честито победата и новите 3 бода...ме радува тоа што пред дуелот со Милан во лш влегуваме во форма и играме се подобро..но денешниот меч не го одбележа новата победа,туку Меси човекот кој на само 24 години го сруши рекордот на Цезар и стана најдобриот стрелец на Барса во историјата со 234 гола:icon_lol:..само да е жив и здрав и да се чува од повреди ќе сруши уште многу рекорди.. иначе време му е на Пиќе да седне малце на клупата зашто последните неколку меча игра многу лошо и прави многу грешки...се надевам дека Пеп ќе го среди малце и дека со Милан ќе го гледаме стариот Пиќе кој беше столб во одбраната заедно со капитенот:icon_lol:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Браво за момците одлична игра,штета само за 2та гола шо ги примивме,и најмногу од се нека му е честито на Меси!

Kajgana Shop

На врв Bottom