- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 5.541
- Поени од реакции
- 4.078
некој да ги постира головите не бев во можност да ја гледам оваа уткмица јуве милан гледав фала од напред D:
некој да ги постира головите не бев во можност да ја гледам оваа уткмица јуве милан гледав фала од напред D:
Го користевте Пујол на таа позиција кога ќе дојдеше зор, или грешка сум?^ Изгледа нема да го имаме на првиот меч со Милан. Ќе бидеме без класичен лев бек на тој натпревар.
fala fala )
Да да, можеби Пујол ќе игра таму, но кога е во прашање Пеп неможе човек да знае ништо.Го користевте Пујол на таа позиција кога ќе дојдеше зор, или грешка сум?
Кога е зорт го користиме и лево и десно. Пример финалето со Манчестер 2009 го играше како десен бек.Го користевте Пујол на таа позиција кога ќе дојдеше зор, или грешка сум?
Пеп знае најдобро , дали смееме или несмееме ... И јас не сум за тројца, ама ќе видеме што ќе измисли Маестро^
Се ок ама против Милан несмееме да испаднеме со тројца позади. Мора 4-3-3 да се игра, инаку стварно мислам дека сме нае*але.
3те : ))))Браво за момците одлична игра,штета само за 2та гола шо ги примивме,и најмногу од се нека му е честито на Меси!