Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Секоја чест мајстори ... заслужена титула ... Честитки :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честитки за освоената титула, апсолутно заслужено, ви пишав во темата за финалето, да не се повторувам пак :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Пресреќна сум затоа што оваа година шампиони успеаа да се Барселона, кога веќе испадна Старата Дама. Покрај тоа, навистина подобро играа и заслужено победија! Кои ѕверови се годинава, папапапапапапапа! Ги сакам, ми го наполнија срцево!!!
Честитки до сите верни фанови, еоеоеоеоеоеоеое!:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
БАРСЕЛОНА ТЕ САКАМ, БАРСЕЛОНА ТЕ ОБОЖАВАМ, БАРСЕЛОНА 4 ЕВЕР !!!!!!!

Да слушнам !!!
Која е најдобрата екипа ???
Кој е најдобриот играч ???
Кој го има најдобриот напад ???
Кој ја има најдобрата средина ???
Кој го има најдобриот капитен ???

:eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Честито нека ни е титула а воедно и тројна круна:pehar::pehar::pehar:
Долго го чекав овој момент:vozbud:, ДОЛГО:vozbud:, и конечно да им покажеме и на најголемите скептици кој е кој во моменталниот фудбалски свет!!!
Која е Барса....

Вечерва ќе биде долга, вечерва ќе се слави !!!

Само да ги поздравам сите фанови на Барса и да им кажам дека дур ги имаме во тимот Меси,Иниеста,Чави,Капитенот и Пеп ќе нема зима за Барса.

Влеговме во ИСТОРИЈАТА, влеговме во вечните корени на Барса. Пишуваме ново поглавје во аналите на Барса.

Ова е најдобриот состав кој некогаш играл заедно.

Честитки до фудбалерите, честитки од прв до последен, и секако честитки до големиот ПЕП ГВАРДИОЛА!!!!!!

Вечерва сум премногу горд што сум дел од оваа историја и што сум фан на Барса.

Спортски поздрав и до фановите на Манчестер и до сите оние кои искрено честитаа !!!!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
Честитки за победата. Заслужено дојдовте до титулата. Денеска не бевме најрамноправен противник. Дали лош ден, недоволно концентрација, но тоа не беше Манчесте Јунајтед од претходните мечеви. Успеавте да го искористите тоа и затоа уште еднаш честитки .

ПС Еве овде на најфер начин ви честитаме титула и ќе ве замолам без провокации на Фан Клуб Манчестер Јунајтед.
Во ФИНАЛЕ ЛШ недоволно концентрација аххххх ќути брееее

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940

ШАМПИООООНИИИИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Честитки за титулата. Можете да бидете горди на играта на вашиот омилен тим вечерва. Заслужена победа.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ајде и јас да ви честитам. Не казнивте за грешките и после тоа убаво си ја контролиравте играта. Уште еднаш честито и да даде господ следната година пак да играме.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ВАка ако продолжи Барса и наредната сезона, ке собера пак се:vozbud: Што лично многу мило ке ми е:vozbud:Подобро да освои некој што стварно знае да игра одколку некој што појма нема туку така само тактички тепа или има среќа

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Браво за Барса, Покажаа дека го играат најдобриот фудбал. Заслужено стигнаа до титулата со комплетна надмоќ врз Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom