Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:
Честитки фанови.
НАЈДОБРИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........3 ТИТУЛИИИИИИИИИИИИ. Едноставно нели ги демолиравме. Најдобар напад, најдобра средина, најдобра одбрана и најважно од се НАЈДОБАР ИГРАЧ.

Поздрав до сите фанови со песнава и сликава

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.851
Поени од реакции
10.306
Primera Division...Copa del Rey...Champions League...the rest of the world, are you even trying???:vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Честито титулата според мене заслужена според играта,не им дадоа на Манчестер јунајтед да развијат свој стил на игра и Кристијано Роналдо беше тотално запрен,не се виде на утакмицава.

Уште еднаш честито титула......:smir:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
da da so glava bese ama kopackite mu donesija srekja
koga go proslavuvase golot kopackata si ja baknuvase
Оти неможи глата:tv:

Незнам дали е до Манчестер или пак дека е финале на ЛШ па притисокот е голем, ама не изиграја ништо посебно Барса. Шо се случва кога Барса ја контролира играта и противничките играчи не се агресивни т.е функционираат кратките пасови? Во тој случај секогаш сме давале 5+ гола. Ама како и да е и со 1-0 ќе бев задоволен. Тројна круна :vozbud::pehar::pehar::pehar:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Cestito TREBLE,ednostavno DOKAZANO NAJDOBRI:vozbud::vozbud:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511

Благодарност до Пеп Гуардиола,:zver:
Секоја чест, прво па тројка. Им докажа на сите скептици кои на почетокот на сезоната го доведуваа во прашање неговиот избор.
Како почна сезоната, ова ни во сон не го очекувавме :)
Меѓутоа докажаа момците, докажа Пеп кој е кој, кој е владетелот во Шпанија и во Европа. Уште еднаш честитки за шампионите :pehar:

:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Барса покажа дека е екипа за вистинска гордост. Оваа година е наша година имаме три титули и не заборавајте декласирање на кралскиот клуб најголемо во историјата.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Barca! Barca! Barcaaa!!!

Честитито титула момци и следната година да ја одбраниме на Бернабеу против Мадрид.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Честитки за освоените титули, а особено честитки за Гвардиола се покажа како квалитетен тренер, прва сезона 3 титули, браво!!! Ај се гледаме во август на натпреварите од Суперкупот на Шпанија:helou:

Barca! Barca! Barcaaa!!!

Честитито титула момци и следната година да ја одбраниме на Бернабеу против Мадрид.

Да не ја одбраните како шо ја одбранија Манчестер оваа година:smir:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Да не ја одбраните како шо ја одбранија Манчестер оваа година:smir:
Абе дај боже Барса и Реал да стигнат до финале следната година, па после ќе го праиме тој муабет.

Иначе фала за честитките.

П.С.

Само што ми текна за нешто што го читав пред некое време во Ел Мундо Депортиво. Со освојувањето на сите три трофеи оваа година, во договорот на Пеп, автоматски се активира клаузула за продолжување на договорот во рок на уште една година.

Значи Пеп ќе ни биде тренер најмалку уште 2 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom