Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
поздрав момци,а и девојки.
ви посакувам срека вечер (ке ви треба).оваа е најдоброто финале во последните неколку години ако не и најдоброто кое се играло некогаш.Очекувам добар фудбал,незаборавлива претстава па нека победи подобриот.

толку од мене :smir:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Дојде тој ден кој што редно беше да го дочекаме немаме земено пехар дури цели 2 години но оваа година Барса на чело со Меси блесна и зедовме две титули сега сме на пат кон третата одиме на победа со Манчестер иако очекувам супер возбудлив натпревар со многу голови и сл. Оваа година Барса и Манчестер го играат најдобриот фудбал во светот и ќе се сретнат навечер во финалето во ЛШ. :vozbud:.. Со среќа на двата тима и нека победи подобриот:)

Леле колку сакам да го гледам Пујолчево како дига титулаа:)

V

Viktoranius

Гостин
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.

Секое влакно на кожата ми е наежано кога ќе се спомне Барса денес. Со душа чекам.

Луѓе ќе има вечер емоции, и се надевам ќе бидат позитивни.

АЈДЕ БАРСА МОЖЕШ ТИ !

VISCA EL BARCA !

I

IBIZA SOUND

Гостин
Вечерва само се молам Кеита да не игра на левата или десната бековска позиција.
Составот ќе биде познат за неколку часа и иако не ми има оставено многу позитивно мислење сепак мислам дека треба да почнеме со Касерес во одбраната а Туре да игра во средниот ред, другото се е позната. Вечер очекувам главниот збор да го имаат средините на двете екипи и нормално да видиме екстра потези од Меси кој ќе биде ЕКСТРА мотивиран и читајки ги неговите изјави ништо чудно да го видиме и најдоброто негово издание во досегашна кариера.( ДАЈ БОЖЕ )
i mene mi izgleda dosta motiviran ama ne veruavm da go vidime najdobroto izdanie bas sega vo finaleto
a inaku i jas sakam da go vidam ture vo sredina a kaseras vo odbrana zasto sredinata so ture kade kade ke bide postabilna

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.114
Поени од реакции
1.692
Една порака до сите фанови на Барса

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.851
Поени од реакции
10.306
Една порака до сите фанови на Барса

Фала за пораката може да ја постираш и во Ман. Јун. фан клуб бидејќи и Барса го има срцето на шампион:helou: Одиме на тројната вечер :vozbud:

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
decki vecer odime po tretata titula ovaa sezona no nisto ne se znae se dodeka ne zavrsi natprevarot ova e finale i tamu nema zezanje se odi na gol pa kakov saka neka bide golot samo da vleze vo mrezata ova e duel na 2najdobri kluba poslednive godini i ke treba da bidee finale za pametenje no se uste ne se znae da bide nesto slicno na finaleto 2005liverpul i milan a nie da ja imame ulogata na liverpul...xexe...so sreka na site sto se za mancester na cel fan klub na man.utd a isto taka so mnogu pogolema sreka na site fanovi na barca niz celiot svet i veruvam deka sekoj koj ne e za barca a ne e ni za man.vecerva ke bide za barca100%...so sreka momci na fan klubov i so sreka BARCELONA.pa vecerva da slavime...

I

IBIZA SOUND

Гостин
spored goal.com na levata strana ke bide keita vo sredina ture i pike a desno puyol
vo sredniot red buskets xavi i iniesta
a vo napadot najdobroto trio so nekogas postoelo
samo ako e tocno toa spored goal.com neznam kolku dobro ke pokriva keita pa i buskets vo sredniot red oti na vtoriot natprevar se gubese so celzi
i eto da bide malku po spreten vo napadot oti na poslednite 2 3 natprevari ispusti mnogu 100% sansi,vecerva belki nema da bide taka i veruvam zaedno so messi i anri da si gi namestat dobro nisanite

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
pay gasol izjavuva deka vecerva vo mislite mu e barca a ne denver...
toa e covek...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
spored goal.com na levata strana ke bide keita vo sredina ture i pike a desno puyol
vo sredniot red buskets xavi i iniesta
a vo napadot najdobroto trio so nekogas postoelo
samo ako e tocno toa spored goal.com neznam kolku dobro ke pokriva keita pa i buskets vo sredniot red oti na vtoriot natprevar se gubese so celzi
i eto da bide malku po spreten vo napadot oti na poslednite 2 3 natprevari ispusti mnogu 100% sansi,vecerva belki nema da bide taka i veruvam zaedno so messi i anri da si gi namestat dobro nisanite
А што разбира гол.ком врска немаат само безвезе пишуваат глупости Силвињо ќе игра лево,средина Кеита другото стандрад.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Колку и да заврши, победници се двата тима ... :smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
VISCA VISCA VISCAAA EL BARCAA...

se nadevam deka ke igrame kako i sekogas!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
pay gasol izjavuva deka vecerva vo mislite mu e barca a ne denver...
toa e covek...
Ѕвер....дајбоже и Лосанџелес и Барселона победат....
Важно вечер ќе биде предолго очекуваниот меч , меч кој во лигата на шампионите ќе биде многу запомнет... ако Барселона победи на пример ќе се изедначи со титули со Манчестер ... и највеќе ќе ми е мило па ако Анри ја дигне титулата која што Барса, лично мрсниот од челзи ја зема...ама вечер е време кога се враќа титулата во рацете на Барса а и во тој случај ќе биде и за прв пат во рацете на Тиери Анри...
А од другастрана ако Манчестерпак победи...хмм... ќе бидат првиот тим колку што знам да го зачува трофејот во Лигата на Шампионите 2 сезони едноподруго.... една маенстрална шанса ....
која јас а и вие се надеваме дека нема да им биде пружена веќе по полуврмее:helou:
Па сепак...со среќа да победи подобриот.... и очекуваме добар меч...
Мислам ќе има огромна борба но ако падне еден гол...минимум 2 3 паѓаат прво полувреме а потоа во второ ќе има робовска битка или пак цел меч ќе се бие битка тактичка и нема да има голови ....
Очекувам 0-1 да искочи..полувреме нерешено... а на крај Барселона да победи зашто не ми мириса на пенали меѓу овие 2 екипи хммм:helou::helou:

I

IBIZA SOUND

Гостин
da se nadevame deka novite kopacki na messi ke mu donesat srekja i ke dade gol

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom