pay gasol izjavuva deka vecerva vo mislite mu e barca a ne denver...
toa e covek...
Ѕвер....дајбоже и Лосанџелес и Барселона победат....
Важно вечер ќе биде предолго очекуваниот меч , меч кој во лигата на шампионите ќе биде многу запомнет... ако Барселона победи на пример ќе се изедначи со титули со Манчестер ... и највеќе ќе ми е мило па ако Анри ја дигне титулата која што Барса, лично мрсниот од челзи ја зема...ама вечер е време кога се враќа титулата во рацете на Барса а и во тој случај ќе биде и за прв пат во рацете на Тиери Анри...
А од другастрана ако Манчестерпак победи...хмм... ќе бидат првиот тим колку што знам да го зачува трофејот во Лигата на Шампионите 2 сезони едноподруго.... една маенстрална шанса ....
која јас а и вие се надеваме дека нема да им биде пружена веќе по полуврмее:helou:
Па сепак...со среќа да победи подобриот.... и очекуваме добар меч...
Мислам ќе има огромна борба но ако падне еден гол...минимум 2 3 паѓаат прво полувреме а потоа во второ ќе има робовска битка или пак цел меч ќе се бие битка тактичка и нема да има голови ....
Очекувам 0-1 да искочи..полувреме нерешено... а на крај Барселона да победи зашто не ми мириса на пенали меѓу овие 2 екипи хммм:helou::helou: