Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Абе пукни од мака оти не заслуживме!

Сите - ПУКНЕТЕ БРЕ! ПУКНЕТЕ!

MES QUE UN CLUB!!!

А за другите - од мака бре - ПУКНЕТЕ!!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ми се исполни желбата да играме со вас во финале.
Ептен ми е мило што ги дупнавте така Челски, во 93 минута, а и не беа досудени 2-3 пенали за педерите.
Нека им е мака! :drk:

ЧЕСТИТО ФИНАЛЕ!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде дечки...Анри се враќа за финале...можетеееее:vozbud::vozbud:
Мора да се победи во финалето и да им се стаи крај на Манчестер...ама Анри ќе го исполни својот сон што во Арсенал вие му го земавте...епа вратете му сега... со титулата....ве молам....:smir:
Секако дека за вас сум во финалето како и вечерва....честитки:helou:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Чекај малце реално да гледаме да работиве.
Челзи фанатициве малку ги пумпаат работиве ама ај. Како прво црвен без везе добија Барселона. Како второ имаше чист пенал за Челзи, ама вториот за тој при крај немаше врска! Едноставно Ето се сврте, и беше ненамерно. Се на се катастрофално судење, и за едниот и за другиот тим катастрофа судење.

Мило ми е што победи фудбалот, што победи екипата која не се бранеше како Челзи со 5 души во дефанзива. Мило ми беше да му ја видам таа гадна фаца на тој Хидинк, пошто тоа што го игра он е стварно Анти-Фудбал. Голем тактичар, ама ова беше претерано...неутрален бев, ама мило ми е што Барселона помина.
Абидал го турна последниот чоек -> ако е фал значи црвен е.

Алвес го собра малуда со поголемиот дел од телото в шеснајстерец, ајде можи да се гледа низ прзи бидејќи влечењето почна од порано

Имавме две акции во кои со туркање на играчот (в шеснајстерец) спречивме шут. можеби се гледа низ прсти еднаш ама ова :D

Етоо кој беше со рамо играше (спречи директен шут в гол) - Пенал

Пике ја носеше топката со рака - о кошарка за она судат носена :pos2:.

И сето ова е според мене доволна одмазда за мојот расипан желудник по овие два меча.
Судејќи според играта БАРСЕЛОНА заслужи да оди во финале и покрај грешките на судијата.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Финале финале финале
ебете се педери во финалето сме џабе ви е анти фудбал кога победи ФУДБАЛОТ

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Mногу малце фалеше да ме фркне инфаркт од возбуда кога Иниеста им го збрца. Тешко дека вечерва ќе можам да си дојдам на себе. Ова ќе биде ноќ за паметење. Можеби вечерва и не бевме убедливи но вкупно на двете утакмици и те како идеме во Рим заслужено. Како викаат ....СРЕЌАТА ГИ ПРАТИ ХРАБРИТЕ..... а Барса едноставно е екипа која не се откажува така лесно и игра до крај.
Нека ни е честито пласманот во финале, едноставно сум премногу горд што сум фан на Барса.
Поздрав до сите.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Да можете ке се степате на форумов......(офтопик)

Прашањето е кој ке игра во задната линија на Барса во Финале?
ПИКЕ сам ако треба :)
Пујол нели се враќа, маркез??? шо испадна со повредата?
а Крилата се посебна приказна :nesvest:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
ФИНАЛЕЕЕЕ!!!!!!Браво мајсториии незнам што да кажам у шок сум уште:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

I

IBIZA SOUND

Гостин
dobro e sto ne me izbrkaa od doma po ova so go napravi iniesta
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Штета шо пак немаше фудбал, пресметка 11 вс. 11, сигурен сум дека така и подопадлив ќе беше фудбалот и ќе победевте, сепак ова беше едно од послабите изданија на Барселона сезонава.
Се надевам на интересно финале, со дефанзивци во одбрана и напаѓачи во напад, не сите на едно место :)

П.С. Би требало да го поништат црвениот на Абидал, и жолтиот на Алвес не беше баш убедлив.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Честито пласман во финале ве чекаме таму. Модераторите ке имаат работа оваа вечер. Како и да е заслужено или незаслужено не навлегувам вие сте во финале и точка. И сите кои толку го мразат Mанчестер им предлагам да отворат тема анти-фан Манчестер и таму нека си ги лечат фрустрациите кои до сега им ги имаме нанесено (ке ве има во голем број). Уште еднаш честито финале и се гледаме во Рим.:smir:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
ПОБЕДИ ФУДБАЛОТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пенали не пенали, убаво ви беше првата утакмица(за фановите на Челзи) со тој за нас ИДИОТОТ, сега плачете, па плачете. Пак ќе кажам ПОБЕДИ ФУДБАЛОТ!!!!!!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Не него победи судијата, нека му е честито на дечкото се искупи за црвениот картон уништувајќи ја играта на Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom