Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
стискајте рипорт некој ако тресе глупости

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Се убаво дечки, само се плашам да не му ја украдат идеата на Рики, па сите полноглавци да почнаат да воспоставуваат контакти со вакви тимови, да им лајкнуваат фан-пејџови итн итн.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Се убаво дечки, само се плашам да не му ја украдат идеата на Рики, па сите полноглавци да почнаат да воспоставуваат контакти со вакви тимови, да им лајкнуваат фан-пејџови итн итн.
Биди сигурен дека ќе има и такви што ќе сакаат да се напраат интересни.

H

HoT IcE

Гостин
Неможе бе друже, кој и да краде, една е Кајгана, и таа стои позади Рики. Ваква заедница во Македонија, гарантирам дека нема да најдеш.;)
Бај д веј, памтете дека ќе не има на некој портал, само е прашање на време да видиме кој.:icon_mrgr:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Ќе немаат подршка како денес и ќе се откажат брзо.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај мене на ФБ па, тикерон само ми јавува овој и овој го сакаат статусот на Бамбер Бриџ ФК и на сета таа лавина ќе се избаци некоја таа и таа го сака статусот на страница на среќата, семе синапово :icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не требаше на секоја клошарана да се шири, доволен беше форумот.
Им дадов до знаење дека нашата фан страна не е одговорна за било какви коментари на нивната пошто сите сме индивидуалци и не сме одговорни едни за други туку само за себе. И друг ако праша истото ќе му го кажам. Ако работите излезат комплетно од контрола, бришам фан страна и секакви траги, али се надевам нема да дојде до тоа :)

H

HoT IcE

Гостин
Абе кој и да се избацува и да прави проблеми, како што огранизирано ја шерувавме и собравке фанови, така ќе му удриме рипорт на фејс и крај. Ти Рики само остај го линкот од џубрето овде:coffee:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како можеш да гледаш ЛШ додека Бамбер игра важна утакмица во купот ? Предавник ! Јас мислам дека треба да те банираат од темава.
Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.
А ти кај ја глеаше?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Неможе бе друже, кој и да краде, една е Кајгана, и таа стои позади Рики. Ваква заедница во Македонија, гарантирам дека нема да најдеш.;)
Бај д веј, памтете дека ќе не има на некој портал, само е прашање на време да видиме кој.:icon_mrgr:

Една е кајгана, ама денес имаш твитер, имаш фб страни каде лесно можеш да организираш народ да направи нешто.

Ај да не ширам негативна енергија на ваква прекрасна тема :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нема да дојде до такво нешто, само ние треба со усул малце, да не претеруваме со коментари на македонски, полека лагано терајте си, им праиме кејф на енглезите, којзнае колку се возбудени они денеска. :icon_mrgr:

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
Ќе прават некој трансфер на полусезона? :pos:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.
А ти кај ја глеаше?

Осеќавме.

Бевме во контакт со хидро-метеролошкиот завод на Престон. Не известуваа во врска со ветрот, температурата.. :ROFLMAO:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rick Gallagher This is gona do wonders for our Eurovision now
about an hour ago via mobile · Unlike · 18

:ROFLMAO:

Kajgana Shop