Биди сигурен дека ќе има и такви што ќе сакаат да се напраат интересни.Се убаво дечки, само се плашам да не му ја украдат идеата на Рики, па сите полноглавци да почнаат да воспоставуваат контакти со вакви тимови, да им лајкнуваат фан-пејџови итн итн.
Рики, те примаме во кругот на возрасните со ова. Заслужи :p
Честитки![]()
Неможе бе друже, кој и да краде, една е Кајгана, и таа стои позади Рики. Ваква заедница во Македонија, гарантирам дека нема да најдеш.Се убаво дечки, само се плашам да не му ја украдат идеата на Рики, па сите полноглавци да почнаат да воспоставуваат контакти со вакви тимови, да им лајкнуваат фан-пејџови итн итн.
Се убаво дечки, само се плашам да не му ја украдат идеата на Рики, па сите полноглавци да почнаат да воспоставуваат контакти со вакви тимови, да им лајкнуваат фан-пејџови итн итн.
Им дадов до знаење дека нашата фан страна не е одговорна за било какви коментари на нивната пошто сите сме индивидуалци и не сме одговорни едни за други туку само за себе. И друг ако праша истото ќе му го кажам. Ако работите излезат комплетно од контрола, бришам фан страна и секакви траги, али се надевам нема да дојде до тоаНе требаше на секоја клошарана да се шири, доволен беше форумот.
Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.Како можеш да гледаш ЛШ додека Бамбер игра важна утакмица во купот ? Предавник ! Јас мислам дека треба да те банираат од темава.
Неможе бе друже, кој и да краде, една е Кајгана, и таа стои позади Рики. Ваква заедница во Македонија, гарантирам дека нема да најдеш.
Бај д веј, памтете дека ќе не има на некој портал, само е прашање на време да видиме кој.![]()
Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.
А ти кај ја глеаше?