Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Осеќавме.

Бевме во контакт со хидро-метеролошкиод завод на Престон. Не известуваа во врска со ветрот, температура.. :ROFLMAO:
:pos: Фактички вие не сте сигурни за резултатот, туку по ветрот заклучивте дека е 4-2. :D

A и логично е, ветрот дувал и во второ полувреме во иста насока, само засилено, пошо што подоцна, толку поладно. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И кој е овој Марко Илиев што бара админ да го стават? Алоооо, немогуче еј кој и да си, главата в торба стави ја и скокни во Вардар

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пријавете го за спам и ајт создравје

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Реков ја, од тие таквите што не знаат да уживаат сите ќе го јадеме курот, ќе не испобанираат и ајт у курац..

Оладете малце бе да го ебам, не сте интересно ако на секој пост пишувате гоооуу бамберрр и слично.
Па уште админ бараат на нивната официјална страна, да бе биди сигурен дека ќе ти дадат.:tapp::tapp::tapp::facepalm:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Оладете малку сеа, нека пројде еуфоријата уште вечерва. Утре ќе објаснам некои работи како ќе функционираат и кои се нашите надлежности ко македонски фанови што не се ни блиску до клубот и до кај можеме да идеме со коментари. Али ај нека помине уште вечерва, утре кога ќе се смират сите ќе објавам :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Bamber Bridge FC - Macedonia
System Administrator · Skopje

Видете го кретенов Илиев кај работно место што ставил бе, па овој ако знае што е всушност Систем Администратор јас гола ќе шетам од Ѓорче до Автокоманда. :pos:

L

Löwe

Гостин

Видете го кретенов Илиев кај работно место што ставил бе, па овој ако знае што е всушност Систем Администратор јас гола ќе шетам од Ѓорче до Автокоманда. :pos:
Сега јас во ПП ќе му објаснам, а ти почнувај да се соблакаш полека ::sneaky:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пу да ти ебам детето глупаво... од ваквите си патиме, со сила сака интересен да биде...

пиши им бе на тие енглезите нека го банираат. :вонзем::icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Ќе му објасниме бе:свиркам:

:pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега јас во ПП ќе му објаснам, а ти почнувај да се соблакаш полека ::sneaky:
Верувај и да му објасниш ќе не знае да каже, ми стигнаа информации за што чоек се работело, јасно ми е веќе :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ми го направивте денот еј :pos::pos:
Македонија прво навиваше за Харчестер Јунајтед, сега за Бамбер Бриџ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom