Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Кај заглавив денес 12 саати, сум ја пропуштил цела забава на форумов. Алал да ви е (y)

Абе ја си четувам со фудбалеров, мајке ми. Многу фин човек, вика јако би било да дојдеме таму да дадеме поддршка. И ме прашуваше зашто баш овој клуб сме го избрале. И више не бил на позајмица, потпишал за клубов :D

МЕ ПРАША ЗА ВЕЛИЧЕ ШУМУЛИКОВСКИ ХАХАХАХАХАХААХАХАХ :pos:

velice shumlikoski?

he played for preston north end 2 mins from bamber bridge

that is the team i support haha

Дај речи му нека прај муабет со тоа управата да ме земат мене, без пари ќе играм само нека ми дадат виза и некоја работичка онака нека ми најдат ако можат, ако не сам ќе си најдам. :D

Еј луѓе, овој типов кажа ќе ни го посветел следниот гол. За возврат бара да го следите на твитер и да му твитнете некад :D "i want my followers to go up rapidly :)" вика :ROFLMAO:

@ryantommo12

Ајде твитајте :)

П.с: Нз зашто кажа да го пратам ова по пораки на пријателите, не јавно, па as far as you're concerned, индивидуално сум ве контактирал :P

Таман за дербито со Клитовите на 1 јануари :D
Со Wizz air има лет до Лондон за 4 300 денари на 31.12 :)
После со воз од Лондон до Бамбер Бриџ за на 1 јануари има некои попусти како што гледам по пола е смалена цената :D
Цената во еден правец е 31 фунта :)
А тоа се 2 250 денари.
Со други зборови 6 550 денари само за авион до Лондон и воз до Бамбер Бриџ :D
Враќање нема, го гледаш дербито со Клитовите и што повеќе ти треба во животот? :icon_mrgr:

"@ryantommo12: This time last year I was playing in the Youth cup at Ewood Park...on saturday I will be playing against Burnley United!!#Depressing"

Не реално незнам како ви се тоа кајгананаградите ама темава е дефинитивно најпозитивна тема минимум последнава година,и треба некое признание да и се оддаде,затоа и инсистирам Ацид да и даде место на насловна на кајгана,зошто ваква взаемна љубов навивачи-клуб,клуб-навивачи за олку кратко време незнам дали се има случено некогаш,се гледа дека дечките ја ценат и почитуваат нашата поддрша и се позитивно запрепастени.

Уште сум под импресии. :)

А да го купиме ние клубов да си играме реал лајф менаџер? :D

не брат, @Џонтра Волта ќе треба да полудува секој трет ден (кој ја чита темата за фм 14,знае) :pos::pos:

И мене ме бројте за фан, ја сам си пластичен у секој случај :)

Седам во кладилница, глеам ЛШ и си викам:
Кој знае што се дешава сега на натпреварот... замисли да победат и да ни ја посветат победата.
А па замисли, да се деси некоја бум завршница и во 90та да тепаат 1:0. Па замисли што ќе се дешава на форум.
Или па да се деси некој страотен пресврт, три дена има да се муабети за утакмицата. Замисли и хајлтајтс да ни пуштат на крај.
Враќање во реалноста, седнувам на компјутер, гледам испишани дузина страни и знаев дека едно од сценаријата се случило.
Thank you god. Бамбербриџовци, најаки сме.

Како можеш да гледаш ЛШ додека Бамбер игра важна утакмица во купот ? Предавник ! Јас мислам дека треба да те банираат од темава.

Мобилниот на Рајан:

+447943546034

:cool:

ако е сингл се мажам во Англија шо веебам :cool:

комшике повлечи ме со тебе и јас да си најдам некоја женичка :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom