Дај речи му нека прај муабет со тоа управата да ме земат мене, без пари ќе играм само нека ми дадат виза и некоја работичка онака нека ми најдат ако можат, ако не сам ќе си најдам.Абе ја си четувам со фудбалеров, мајке ми. Многу фин човек, вика јако би било да дојдеме таму да дадеме поддршка. И ме прашуваше зашто баш овој клуб сме го избрале. И више не бил на позајмица, потпишал за клубов
МЕ ПРАША ЗА ВЕЛИЧЕ ШУМУЛИКОВСКИ ХАХАХАХАХАХААХАХАХ
velice shumlikoski?
he played for preston north end 2 mins from bamber bridge
that is the team i support haha
прашај го за визи дали ќе ни среди жими се би идел
А да го купиме ние клубов да си играме реал лајф менаџер?![]()
Како можеш да гледаш ЛШ додека Бамбер игра важна утакмица во купот ? Предавник ! Јас мислам дека треба да те банираат од темава.Седам во кладилница, глеам ЛШ и си викам:
Кој знае што се дешава сега на натпреварот... замисли да победат и да ни ја посветат победата.
А па замисли, да се деси некоја бум завршница и во 90та да тепаат 1:0. Па замисли што ќе се дешава на форум.
Или па да се деси некој страотен пресврт, три дена има да се муабети за утакмицата. Замисли и хајлтајтс да ни пуштат на крај.
Враќање во реалноста, седнувам на компјутер, гледам испишани дузина страни и знаев дека едно од сценаријата се случило.
Thank you god. Бамбербриџовци, најаки сме.
не брат, @Џонтра Волта ќе треба да полудува секој трет ден (кој ја чита темата за фм 14,знае)![]()
Мобилниот на Рајан:
+447943546034
ако е сингл се мажам во Англија шо веебам![]()
Мобилниот на Рајан:
+447943546034
ако е сингл се мажам во Англија шо веебам![]()