Фан Клуб: Атлетико Мадрид

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Фалкао звезриштееееееее

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.356

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.547
Поени од реакции
22.239

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А што да каже Сабер Рајдер во Депор? :(
тој во фан клуб Вардар е дежурен и во македонско фудбалско првенство..не се заангажирва дотолку за депортиво ама овие двата интересни ми се:LOL:

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
А шо да се прај, на тимава нема никој за разлика од порано, почнав едно време да објавувам вести и да ја активирам темава ама нема никој ни за жива глава.(n) А баш сакам да дискутирам со другите, што мислат како мислат:) Али јбг несме ние Барса, Реал да имаме милион фанови кој трчаат само по титулите и "добрите" играчи.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Tрето место :vozbud:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.329
@Stefan-kobe @Џони Вајсмилер @Џонтра Волта и @Ѓорче 1932

Абе, што е ова, сте си го запоставиле фан клубот, го тепавте вчера Милан, кај сте да си честитате у фан клуб ко што е ред ??
Да се пофалите што вашиот тим помина у 1/4 финале у лига шампиони :pos:

Кажи те им на Миланистите дека вие ќе го гледате вашиот тим и понатаму вторник/среда на телевизија, а они не можат !!

Толку свршување у темата за ЛШ, а у свој фан клуб не се испофаливте, срамота !!:icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.528
Поени од реакции
114.705

Абе, што е ова, сте си го запоставиле фан клубот, го тепавте вчера Милан, кај сте да си честитате у фан клуб ко што е ред ??

Кажи те им на Миланистите дека вие ќе го гледате вашиот тим и понатаму вторник/среда на телевизија, а они не можат !!

Толку свршување у темата за ЛШ, а у свој фан клуб не се испофаливте, срамота !!:icon_lol:
Брат, не знам како да ти објаснам дека ме заболе уво за Милан, а и за Атлетико искрено. Јас си терав ремет на ЛШ темата затоа што некои фанови на Милан тврдеа нешто друго. Можеби не ти, ама имаше некои што збореа дека Милан ќе пројдел, дека е големо име и слично. Извини брат али одамна ИМЕТО на клубовите не игра преголема улога во ЛШ, особено не кога некој гигант има вака слаб тим.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Абе Ставрогин е баниран иначе здравје ќе ви земеше.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Кога ја прочитав веста што ја постирале август 2012 "Диего Коста за Кварезма" се насмеав до солзи :ROFLMAO:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

не заебавај сега јас пост не напишав....очигледно беше дека Милан ќе изгуби нема што тука иначе никогаш не сум се сител на пораз на Милан :D..освен Паласио кога ви го чукна со пета :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.329
не заебавај сега јас пост не напишав....очигледно беше дека Милан ќе изгуби нема што тука иначе никогаш не сум се сител на пораз на Милан :D..освен Паласио кога ви го чукна со пета :D

Ве мешам, тебе и џонтра, и не бев сигурен кој беше па ве стаев двајцата !!

Иначе еден страв мене од Стаповгрин и неговиот моќен манчестер, неговото бедно заебавање има ефект само кај патовците и таквите ко нив 8 годишњаци,

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Кога ја прочитав веста што ја постирале август 2012 "Диего Коста за Кварезма" се насмеав до солзи :ROFLMAO:
Пред недела дена Коста изјави дека пред три сезони бил пред трансфер со тим од Турција ама повредата го спречила тоа да се оствари (Атлетико ја прифатил понудата) Изглеа дека тимот бил Бешикташ, а Кварезма играше таму. Многумина луѓе лани не знаеа кој е Коста и покрај тоа што постигна 20 гола а не пред 3 сезони. (Тоа беше пред да појди на позајмица во Рајо, кога беше практично никој и ништо и му беше замена на Форлан и Агуеро)

Беше пред трансфер и во Валенсија за 5 милиони евра. Ако трансферот се реализираше на негово место ќе дојдеше играчот на Еспањол Алваро Васкез, сегашен играч на Гетафе кој игра на позајмица во Свонси. Тоа ти е уште посмешно.

Kajgana Shop

На врв Bottom