Фан Клуб: Арсенал

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Oзил мoже не е у прaвo aмa Алексис и те кaкo е вo прaвo.
И не знaм шo е стрaвoт oд трaнзицијa. Кo шo глеaме сoстoјбaвa у тимoт е кaтaстрoфaлнa, кoлку мoже пoдoлу oд oвa дa oдиме ?
Јa едвaј чекaм дa дoјде нoв тренер и дa пoчнеме нештo нoвo. Не знaм дaли ќе идеме нa пoдoбрo или нa пoлoшo aмa дефинитивнo ќе се тргнеме oд oвaa aпaтијa нa тимoт.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ова од Алексис значи дека јас сум најјак и дека вие сте најслаби. Во превод, по нашки. И така е. Ама еден играч не го прави тимот. Озил и Санчез се можеби после Анри и Беркамп технички најпотковани на нивните позиции, али не можат да просперираат тимски. Зошто ? Не знам. И Вегер не знае иначе до сега требаше да „сијат“ во Арсенал.

И ако си оди Венгер, не би сакал да си одат Озил и Санчез. Тоа се тие кои ќе треба новиот менаџер да го носат низ Арсенал. Тој и староседелците, како Косиелни и Тео. Искусните како Чех. И децата наши како Вилшер. Тој е костурот кој сакам да го видам кај нас и догодина.

Ако Венгер замине, не смее да се дозволи да си замине некој од овие. Венгер тактизира со одлуката, за да Озил и Алексис потпишат нови договори. 100% сум сигурен дека е така. Веќе му се чита од „усните“ на Венгер дека догодина нема да го менаџира Арсенал. Макар и сме ги победиле 5-0 Минхен, утре. Колку повеќе се одолговлекува работата со наводниот договор на Венгер, аналогно на тоа се одолговлекува и со потписите на договорите на Озил и Санчез.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тео слободно нека си оди. Кога гледам дека влага во игра знам дека од нема ништо да се смени. Порано кога ќе влезеше одма се менуваше играта. По враќањето од онаа повреда против тотенхем од 2-0 ни 40% нема од она што беше, ни брзина нема ниту пак утрчува.

Вака сигурно не е нешто како што треба дефинитивно. Неможе отсуството на Казорла толку да има удар. До неговото отсуство игравме повеќе и од добро. И одлично се држевме. Откако се повреди он сите победи ни се на мускули со маки освен во купот каде игравме со неколку класи послаби тимови. Не верувам дека Венгер е до толку неспособен да го замени или барем да го ублажи неиграњето но ете не оди. Ме нервира тоа одењето праволиниски едно те исто а гледаш дека не оди а имаш други опции. Како и да е сезонава убаво почнавме и добро се држевме, нешто нагло се сменија работите. Дури и во малерозниот ноември добро поминавме. Дали јасно е на многумина дека заминува Венгер па сите ко да чекаат со душа да заврши сезонава или пак нешто друго незнам.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.084
Поени од реакции
68.123
Окс делува како 2 пати подобар играч кога го игра во средина.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Окс делува како 2 пати подобар играч кога го игра во средина.
najdobrite utakmici gi pokazal tamu, ama ete ne go igra tamu i forsira defanzivna igra bez kreativnost i bez moznost za brza kontra. Ebati taktikata. I vaka i taka primame golovi, ama so dvajca limitirani igraci ne davame golovi.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.078
Поени од реакции
7.164
Да не погрешил нешто? 2 months/year ти доаѓа ова бидејќи се повторува секоја година. Инаку баш ме интересира колку ќе успее да ги мотивира играчите како за последен натпревар во ЛШ водејќи го Арсенал.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Денес мора да изгинат на терен барем за победа да ја одбранат малце честа после дебаклот во Минхен.
Очекувам да стартува и Жиру и Алексис, освен ако нема повреда кај Жиру....

T

Todd Solondz

Гостин
Ми се свиѓа составот. Единствено Лукас наместо Волкот би била подобра комбинација ама сепак позитивно е тоа што конечно му текна да го седне Кокелан на клупа. Ако со ваква средина немаме флуидност во играта нека си ебат мајка и менаџерот и тренерскиот тим и играчите.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ај ако може сопкаст линкчиња дајте плииииисс:свиркам:[DOUBLEPOST=1488918834][/DOUBLEPOST]Ти ебам судијата, чист пенал и минимум 2 жолти не им даде , демек Лига шампиони ово оно али судијава ептеееееееееееееееееееееееееен не го бива.....
Вака да игравме и на гости кај нив ќе беше друга приказна,......

Последно уредено:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.396
Поени од реакции
12.820
Колку пати сезонава јадеме по 5 гола у утакмица, живи срамови.

ма не ги гледам веќе, туѓ срам ме јаде шо ги гледам.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ти ибам судијата зад голот, заради него црвен на Кош му дадоа...
Како и да е изиграа до некаде мушки, ако речам дека со 10 играчи подобро изигравме него второ полувреме во Минхен нема да згрешам.
Позитива од натпреваро, Окс (y)(y)(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom