Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
17 - Of the 17 games that Thomas Vermaelen has started for Arsenal this season, they have only lost twice. Reliable.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе демек се надевам, брат, за нив, ама и за нив нема надеж. Росицки веќе не е тој, тој ! Диаби поќе во болница од колку на клупа, не дај Боже за на терен.
Ма ете го сега замина за ако добро паметам Катар на брзи опоравувања, а нема што да се надеваме за тој човек !! Еден меч влезе сезонава и изигра подобро него ли сите заедно на срединава сезонава исклучувајќи ги добрите утакмици на Артета и Сонг.
Диаби е класа играчиште, повредата го ИЗ*ЕБА глуждот негов и сите Арсеналови навијачи/Триколори . Ќе се врати макар на сезона две по третманите сега што ги вбризгува во тоа чудото од земја :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Arsenal have won none of the last 10 Premier League games with Mike Dean as the referee (W0 D5 L5) #justsaying

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Среќен роденден Џуру :) Да даде Господ наредниот да не го дочекаш у Арсенал:свиркам:
:pos::pos::pos:
Абе добар е за на клупа само проблемот е што од што имаме повредени неможе да седне да одмори и он....
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 00:29 ---
Среќен роденден Џуру :) Да даде Господ наредниот да не го дочекаш у Арсенал:свиркам:
:pos::pos::pos:
Абе добар е за на клупа само проблемот е што од што имаме повредени неможе да седне да одмори и он....

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2012/01/18/2853528/arsenal-are-prepared-for-not-qualifying-for-the-champions-league-

не се секирајте,спремни сме ние доколку не завршиме во топ 4.......тешки патетики
Се поодвратен ми станува ПХВ, уште лани кога нешто се спречка со некои навивачи, значи он е типчен претставник на старите, неамбициозни дебели типови кои седат во бордот и претседателството на клубот и гледаат како ни паѓа нивото од година во година.

Прво 4 место не беше страшно, а сега и влез во ЛШ не е страшно. Ужасно немање амбиција, место да каже ќе се бориме со сите сили за влез во ЛШ, он вика не било страшно од финансиски аспект. Е па шо знам баш, без ЛШ, можно е да останеме без Ван Перси и уште некој играч, а нови играчи без ЛШ тешко ќе привлечеме, пари за трансфери и плати со конкурентите да се мериме немаме, Артета оваа сезона дојде само оти можеше да игра ЛШ. Кој би дошол наредната сезона?

Со овие изјави само се зацврстува сомнежот што го имамве сите ние летото дека проблемот не е толку до Венгер колку го овие типовите од горе. Најважното прашање е- дали без ЛШ ќе останеме и без Венгер?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Интересно:за најдобар пасер сезонава прво место е Леон Бритон од Свонси со 93,3% прецизност(второ е Чаби),има 29 години и кариерата ја започнал токму во Арсенал :facepalm: ,каде на 16 годишна возраст преминал во Вест Хем за 400к фунти правејки го најскапиот 16 годишник во светот.Јас викам да си го вратиме :D

Член од
16 јануари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Баш ми е мило за Вилшер, што се враќа наскоро. Со Ремзи заедно ќе бидат одличен тандем :D

Kajgana Shop

На врв Bottom