stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
17 - Of the 17 games that Thomas Vermaelen has started for Arsenal this season, they have only lost twice. Reliable.
Ма ете го сега замина за ако добро паметам Катар на брзи опоравувања, а нема што да се надеваме за тој човек !! Еден меч влезе сезонава и изигра подобро него ли сите заедно на срединава сезонава исклучувајќи ги добрите утакмици на Артета и Сонг.Абе демек се надевам, брат, за нив, ама и за нив нема надеж. Росицки веќе не е тој, тој ! Диаби поќе во болница од колку на клупа, не дај Боже за на терен.
Среќен роденден ЏуруДа даде Господ наредниот да не го дочекаш у Арсенал
![]()
Среќен роденден ЏуруДа даде Господ наредниот да не го дочекаш у Арсенал
![]()
Хахаххах ја ја тој. Добар е за на клупа, арно рече чоекот.Среќен роденден ЏуруДа даде Господ наредниот да не го дочекаш у Арсенал
![]()
Се поодвратен ми станува ПХВ, уште лани кога нешто се спречка со некои навивачи, значи он е типчен претставник на старите, неамбициозни дебели типови кои седат во бордот и претседателството на клубот и гледаат како ни паѓа нивото од година во година.http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2012/01/18/2853528/arsenal-are-prepared-for-not-qualifying-for-the-champions-league-
не се секирајте,спремни сме ние доколку не завршиме во топ 4.......тешки патетики
Овај бе да не е онај Оманецот...дефанзивец шо дојде на проба. На друг не ми текнува (јака фаца е иначе)![]()
Кој е овој?![]()