Е тоа ме плаши.Ме плаши Венгеров наш да не му текне нешто па да наместо Артета игра Ремзи со Вилшер.Ремзи и Тео шупелки невидени.
Кога ќе се врати Џеки, Ремзи ќе грее клупа и тоа сосема заслужено
Леееј брат, си запнал со головите на Тео. Абе остај головите види му ги асистенциите, не мора да дава голови, важно му ги месте на РвП. Океј, можеби претерува во некои ситуации наместо да шутне ја подава, but fuck it.Свонси сосема заслужено не победија. Секоја им чест. Честитки.
Друго, пак ќе кажвате за тоа како Тео е подобар од одредени играчи во Англија !? Не е само еден меч во прашање, во прашање се 10,15,20 меча. Тео нема потенцијал за првотимец во Арсенал. Факт ! Ако имаше, до сега требаше да се покаже и докаже, а не дава еднаш годишно голови, и дома и гости. Ама немаме друг избор и мораме со него. Ларсон од Сандерленд е подобар од него.
Ремзи, океј, знај да згреши и слично, ама нонстоп плукаме по Аршавин, а ниту Тео, ниту пак Ремзи не се ништо подобри од него. Можам да кажам, дека првиов е можеби и полош од Аршавин, али тоа е.
http://www.premierleague.com/en-gb/players/profile.statistics.html/theo-walcottЛеееј брат, си запнал со головите на Тео. Абе остај головите види му ги асистенциите, не мора да дава голови, важно му ги месте на РвП. Океј, можеби претерува во некои ситуации наместо да шутне ја подава, but fuck it.
Рамзи и Аршавин се дефинитивно покатастрофални, Тео не е ни катастрофален де... Аршавин да се продаде, а Ремзи ќе седи на клупа коа ќе дојде Вилшер и проблем решен.
Нажалост тука ќе мора да се тргне името на Кош зашто е еден од мнооогу ретките од моменталниот состав кој вреди да биде именуван покрај нај големите имиња како тие другите!!!From watching Adams and Keown / Toure and Campbell dominate to seeing Mertesacker and Koscielny capitulate.
А за Тео само ќе кажам не е достоен да го носи дресот на Арсенал, и од цел состав, поради тоа дека е англичанец, е OVERATED!!!
Извини друже,али Кош треба уште сол и леб да јади за да биде именуван покрај овиеНажалост тука ќе мора да се тргне името на Кош зашто е еден од мнооогу ретките од моменталниот состав кој вреди да биде именуван покрај нај големите имиња како тие другите!!!
Комедии, не ни треба вакво ѓубре у тим......Le Havre defender Benjamin Mendy scouted by Arsenal. Tells L'Équipe he hopes to join Gunners to "get a move to Barça".
Богами мозокот ќе им го испијат Нани и Валенсија. И они се катастрофа позади и во средина, ќе видиме што ќе биде. Да не е клише дека мораме да победиме, ама ако не тепаме ќе заостанеме доста дефинитивно. Не за врвот, туку за четврто место.Вермален ке се враќа ли за против Ман Јун,барем лев бек да имаме,како шо играат преку крилата здравјето ќе ни го змеат со Џуру и Мигел на бековските позиции