Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Дрва !
Матер ви ебам на цел тим(ала Бушидо, иако го мислам и јас), и дај заслужете си ја платата бе, тенгала едни.... Море никој да не остани тука, никој....

После овај меч утврдив дека Венгер нема шо повеќе да му даде на Арсенал.. Се приклучувам кон навивачите кои сакаат да си одат.... Венгер аут !!!!

Не се нервирам поќе за Арсенал, се додека не се смени нешто драстично во Арсенал, а тоа е тренерот, управата и барем 15 играчи кои не заслужуваат да го носат дресот на Арсенал.. Не можам, а да не го спомнам само Вилшир... Едино тој е „Владо Илиевски“ во тимот кај нас... Сите други АУТ !!!!

Поздрав од мене, барајте ме во фанклуб Сити
Што зборваш море? па ти беше тој најгласниот дека Венгер е срцето на Арсенал и дека мора да остане бла бла бла? Што ти текна да смениш мислење?

D

D_NazGUL

Гостин
Ova e odgovor za site onie sto ostanaa zaslepeni od kupuvanjeto na Venger i koi poveruvaa vo fabrikuvanata vest deka ne e toj kriv za nisto tuku za se e kriva upravata.
Odlicen poteg na Venger i na upravata,alal im vera uspeaa da ne izmanipuliraat, da go skrotat besot da ne zalazat ko bebe so tropalka.
Iskreno mi e sram sto bev eden od onie sto poveruvaa (iako so rezerva) deka rabotite se smenija, no pokraj sevo ova voopsto ne mi e sram sto navivam za Arsenal. Sepak nikogas poveke nema fa imam verba nitu pocit za A.V. Ovoj covek barem za mene gi prokocka site zaslugi za timot.
Ke go preziveeme i nego nie, povtorno ke se plasat od Arsenal, ova e golem klub i gnidi kako A.V. nema da go urnat.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Што зборваш море? па ти беше тој најгласниот дека Венгер е срцето на Арсенал и дека мора да остане бла бла бла? Што ти текна да смениш мислење?
Веројатно доволното познавање на Арсен, ме натера на тоа.. На пресот ке кажи дека бевме несреќни, но научивме нешто.... Секој пораз учиме, по нешто, но никако не ни оди.. Дете од прво одделение побрзо ќе ја научи ангиската азбука од колку ние, тоа што треба да го научиме.. Венгер можеби го сака клубот, и целата таа опсесија кон него, и вербата дека може да даде уште за него, но мислам дека тоа ни штети.. Првенствено, бев слеп и нејќев да гледам дека главно вината е во Венгер... Сите овие засилувања не верувам дека тој ги побарал, туку управата ги донесе, се со цел да ги смири навивачите.. Венгер веруваше дека и со тој состав можеме да се бориме за титула...

Венгер не крена во височините, но ако продолжиме вака, веројатно ќе не врати и од кај шо не зеде, 13то место.... Беркамп е онај кој мислам дека треба да добие шанса да работи во Арсенал.. !! Венгер веќе е бледа сенка на онај Венгер, и иако ние го бараме тој Венгер од пред 6-7-8 години, денес видов дека никогаш нема да го добиеме, никогаш !!!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Збориме за наследник на А.В?
Моментално ни треба Анчелоти,јеа ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.040
Дрва !
Матер ви ебам на цел тим(ала Бушидо, иако го мислам и јас), и дај заслужете си ја платата бе, тенгала едни.... Море никој да не остани тука, никој....

После овај меч утврдив дека Венгер нема шо повеќе да му даде на Арсенал.. Се приклучувам кон навивачите кои сакаат да си одат.... Венгер аут !!!!

Не се нервирам поќе за Арсенал, се додека не се смени нешто драстично во Арсенал, а тоа е тренерот, управата и барем 15 играчи кои не заслужуваат да го носат дресот на Арсенал.. Не можам, а да не го спомнам само Вилшир... Едино тој е „Владо Илиевски“ во тимот кај нас... Сите други АУТ !!!!

Веројатно доволното познавање на Арсен, ме натера на тоа.. На пресот ке кажи дека бевме несреќни, но научивме нешто.... Секој пораз учиме, по нешто, но никако не ни оди.. Дете од прво одделение побрзо ќе ја научи ангиската азбука од колку ние, тоа што треба да го научиме.. Венгер можеби го сака клубот, и целата таа опсесија кон него, и вербата дека може да даде уште за него, но мислам дека тоа ни штети.. Првенствено, бев слеп и нејќев да гледам дека главно вината е во Венгер... Сите овие засилувања не верувам дека тој ги побарал, туку управата ги донесе, се со цел да ги смири навивачите.. Венгер веруваше дека и со тој состав можеме да се бориме за титула...

Венгер не крена во височините, но ако продолжиме вака, веројатно ќе не врати и од кај шо не зеде, 13то место.... Беркамп е онај кој мислам дека треба да добие шанса да работи во Арсенал.. !! Венгер веќе е бледа сенка на онај Венгер, и иако ние го бараме тој Венгер од пред 6-7-8 години, денес видов дека никогаш нема да го добиеме, никогаш !!!
:eek::confused:
Изгледа ќе се случи некое чудо. Да го напишеше вчера ова можи и европското ќе го освоевме а вака......Или снег ќе заврни или Арсенал ќе ја освои ПЛ - колку парадоксално и да звучи ова :cautious:

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Да не можат да сочуваат водство против Блекбурн, не разбирам како ќе се носат со другите тимовите. Оваа сезона мислам дека ни Лига Европа нема да видиме ако продолжиме во овој беден ритам.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Дрва !

Дали тоа сонувам или???!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Еб*те навивачите кои во период од една година 200 пати ќе го сменат мислењето за играчите, тренерот и управата.
Дај смислете се, или ви чинат или не.
А не, кога имаме добар резултат, супер си се, надежни се, кога ќе изгубат се дрва безнадежни, Венгер аут.

Што друго можам да очекувам од gloryhunters навивачи.

А имаме и доста тролови на фан-клубов, после добар резултат никаде ги нема, после пораз десетици доаѓаат од нигде и јадат трици.

А и не се замарам повеќе со вас, знам дека до крај на сезона 500 пати ќе си го смените мислењето. Подобро не пишувајте воопшто на фан-клубов, закачете се на фан клуб Манчестер Сити.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Веќе 8 години губат... Тоа не го прави голем тим !! Не можам да поддржувам некој или некого кого мојот клуб го води до пропаст... Јас сакам само да се врати Венгер од пред 8 сезони, ништо поќе... Ако не, има и други :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Веќе 8 години губат... Тоа не го прави голем тим !! Не можам да поддржувам некој или некого кого мојот клуб го води до пропаст... Јас сакам само да се врати Венгер од пред 8 сезони, ништо поќе... Ако не, има и други :)
Знаеш колку премиерлигашки титули освои Манчестер Јунајтед во периодот од 67-ма година до 93-та година? 0 Титули. Тоа ти се 26 години без трофеј.
Знаеш колку премиерлигашки титули освои Челзи во периодот од 55-та година до 05-та година? 0 Титули. Тоа ти се 50 години без трофеј.
Знаеш колку години е Ливерпул, најтрофејниот англиски клуб без трофеј? 21 година. А зборуваме за клуб кој во периодот од 73-та до 90-та (17 сезони) освоил 11 пати премиер лига и 6 пати бил второпласиран. Според твојата логика Ливерпул не само што не е голем клуб, туку е три пати помал клуб од Арсенал.
Да не почнам да зборувам за Тотенхем или Манчестер Сити.

7 години пост без титула е ништо. НИШТО! Зборуваме за Арсенал, клуб стар 125 години. Историјата на АРсенал нит започнала со Венгер, нит ќе заврши со Венгер. Но Венгер е тој што ја создаде сликата за Арсенал која ја имаме сите ние денеска.
Промена на тренерската позиција би била премногу драстична и би била повеќе негативна отколку позитивна.
Затоа што најверојатно ќе заглавиме менувајќи по 2 тренера секоја сезона (Реал Мадрид во периодот 2005-2010).
Видете го Интер. Откако замина Мурињо, Интер од тројна круна спадна на тим кој Шалке и Трабзонспор го декласираат на домашен терен.

Каков е, таков е, Венгер е најдобрата опција на тренерската позиција.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Знаеш колку премиерлигашки титули освои Манчестер Јунајтед во периодот од 67-ма година до 93-та година? 0 Титули. Тоа ти се 26 години без трофеј.
Знаеш колку премиерлигашки титули освои Челзи во периодот од 55-та година до 05-та година? 0 Титули. Тоа ти се 50 години без трофеј.
Знаеш колку години е Ливерпул, најтрофејниот англиски клуб без трофеј? 21 година. А зборуваме за клуб кој во периодот од 73-та до 90-та (17 сезони) освоил 11 пати премиер лига и 6 пати бил второпласиран. Според твојата логика Ливерпул не само што не е голем клуб, туку е три пати помал клуб од Арсенал.
Да не почнам да зборувам за Тотенхем или Манчестер Сити.

7 години пост без титула е ништо. НИШТО! Зборуваме за Арсенал, клуб стар 125 години. Историјата на АРсенал нит започнала со Венгер, нит ќе заврши со Венгер. Но Венгер е тој што ја создаде сликата за Арсенал која ја имаме сите ние денеска.
Промена на тренерската позиција би била премногу драстична и би била повеќе негативна отколку позитивна.
Затоа што најверојатно ќе заглавиме менувајќи по 2 тренера секоја сезона (Реал Мадрид во периодот 2005-2010).
Видете го Интер. Откако замина Мурињо, Интер од тројна круна спадна на тим кој Шалке и Трабзонспор го декласираат на домашен терен.

Каков е, таков е, Венгер е најдобрата опција на тренерската позиција.
Нажалост...до некаде се согласувам, но дека ќе можеме било кои ... било кои од нас.. да бидеме задоволни дека нам не ни е потребна титула, или дека не живееме за тоа и дека имаме 50 години за чекање... не. Да не се лажаме, брат и тебе ти се гледа титула, и ти сакаш да се радуваш..така? НЕМА ФАН НА АРСЕНАЛ што не Живее за тој ден...кога повторно новите “Виера и Сол“ ќе го дигнат тој трофеј високо во своите раце!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom