Фан Клуб: Арсенал

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Da se mocam na taktikata i principite na venger do kur vece mi e da gubime od kogo ce stigne!

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Тимов ни е трагикомедија, на момент ми иде да ги пцујам, после па кога ке видиш немаме ич среќа, ама тоа ти е по се изгледа Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
:confused::confused::confused: Абе изгледа многу дожд им дојде.....Ко не знам зошто уште еден гол не си брцнавме....Аман веќе, па кога ќе видам дека Џуру влегува на место на Сања не знам што да мислам....ПФФффффффффф.......Добар гол на Шамак и дај веќе Венгер нека мења тактикааааа амааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааан, примаме голови ко да играме со три напаѓачи, полошо од ова неможе да биде.....ми се еба саботава.....

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Apocalypse
Самба е две класи подобар од косциелни и пер заедно.
Нзонзи е сигурно подобар од сонг

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Тимов ни е трагикомедија, на момент ми иде да ги пцујам, после па кога ке видиш немаме ич среќа, ама тоа ти е по се изгледа Арсенал
Не е до среќата.
Неможе да очекуваш да победиш ако примиш 4 гола.
Освен тоа што сме без Вермален сега и без Сања,најдобрите во последната линија,а салам измени нема..тоа е тоа :(
Дечките полека почнуваат да се уигруваат,но ни треба стабилност во одбраната.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Одбраната ни е каша попара.
Блекбурн 5 шута накај гол, 4 гола.
2 смешни авто-гола, Мертесакер, Кошиелни и Џуру играат ко муви без глави.
Венгер направи катастрофална грешка играјќи зонска одбрана.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ако може Венгер да ја објасни измената на Џуру со Сања ќе се фрлам од осми... Најтрапавиот фудбалер го става да игра бек не е можно колку Венгер и цела клупа се глупаци...
За фудбалерите нема што да коментирам каков Мертесакер какви срања за него Самба е измислен у секој поглед... Кошчиелни може комотно да иде да игра у Сандерленд или некој таков тим. Без разлика колку е добар мора на секоја втора утакмица да има кикс...

Тешка ќе биде сезонава многу тешка

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Дечки незнам зошто,но полека почнувам да мислам дека добро ќе ни дојде тренерска промена...:(

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
а да, и никогаш нема да научиме како се бранат нафрлени топки...

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Дечки незнам зошто,но полека почнувам да мислам дека добро ќе ни дојде тренерска промена...:(
Треба целосно искоренување на сите постоечки субјекти во клубот, дури до онај што чисти вц.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Дрва!
Пичка им матер и на Венгер и на цел тим! (исклучок Артета и Жервињо кои одиграа одлично)
Ќе ги палам на клада пичка и матер да ебам! Дрва! Од Блекбурн од тимот што беше без победа оваа сезона!
Колку и да имаме повредени не е оправдување тоа!
Мертесакер ги добил сите воздушни дуели, па кој кур го минат како труп да е му бегаат без проблем!
Арсенал од тим од големата четворка е сега просечен тим шо ќе заврши на десето место оваа година!
Артета сеа како се кае што е дошол таму, сфатил какви патетики сме!
И не ме цитирајте вие паметњаковичите да се правдате тука, преку куров веќе!
НЕ ВЕРУВАМ ВО ВЕНГЕР ВЕЌЕ!
Фала, чао, пријатно.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Неколку коментари од твитер од луѓе кои се малку попознати во светот на арсенал фановите:

Arsenal have conceded three own goals this season, as many as they did in the last two seasons put together.

Koscielny and Djourou may as well be Squillaci and Silvestre.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/39541/sagna-exclusive - Why don't players just shut up?

Another woeful, gutless, ignominious, amateurish capitulation. 'In Arsene we trust?' Not me any more. Sad but true. #Arsenal

Face facts #Arsenal fans - we're not on planet as Utd or City this season and have zero chance of Prem or Champs League. Deeply depressing.

People will talk about luck, but three wins in 16 league matches isn't just about a bit of bad luck here and there.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Дрва !
Матер ви ебам на цел тим(ала Бушидо, иако го мислам и јас), и дај заслужете си ја платата бе, тенгала едни.... Море никој да не остани тука, никој....

После овај меч утврдив дека Венгер нема шо повеќе да му даде на Арсенал.. Се приклучувам кон навивачите кои сакаат да си одат.... Венгер аут !!!!

Не се нервирам поќе за Арсенал, се додека не се смени нешто драстично во Арсенал, а тоа е тренерот, управата и барем 15 играчи кои не заслужуваат да го носат дресот на Арсенал.. Не можам, а да не го спомнам само Вилшир... Едино тој е „Владо Илиевски“ во тимот кај нас... Сите други АУТ !!!!

Поздрав од мене, барајте ме во фанклуб Сити

Kajgana Shop

На врв Bottom