Фан Клуб: Арсенал

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
ne sum pisal odamna moram sea... gervinho e na pat i e dobro zasiluvanje, samba e na pat i e dobro zasiluvanje (makar so eden covek ne moze da gi resi site defensive flaws). E sea.. Cesc go sakam mnogu mnogu, jas sum od generaciata koa go gledase koga bese na isto nivo so Jacky. Sedum godini verno, mnogu verno e oddan na Arsenal veruvam uste edna. Site go krivat za Camp Nou, mozam da mu oprostam za toa so mu e prva greska radi koja se gubi nesto, ama i radi toa so igrase so skrsena noga, radi toa so go dadi u 95 so sanderlend, radi toa so dava se na teren. I da denilson i bentdner zimaat po 30 000, ama se po 7 godini u arsenal. A Nasri, kolku go sakam, a kolku e Cashey... Ke stavi nov dogovor i ke si odi slednoto leto (primam oblozi u visina od 1000 evra za voa) Ocekuvam plodno leto i dobro za Arsenal i uste podobra sezona za nas so titula na kraj

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Саммо едно знам.А тоа е дека ако цело лето поминеме со Жервињо,Кејхил Мејхил ништо нема да напраиме ;)

Дали ??

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
и јас немам пишано одамна па ајде и јас да пишам може јас сум среката
ај да почнам со Фабрегас.Викате што е можно побрзо да се реши сагава со него,епа може да се реши само Венгер незнае што сака.Ако сака да го задржи ке им каже на сите убаво не е на продажба и готово,каква понуда и да стигни одма нека ја кине,а ако сака да го продаде кажува кој ке даде понуда од 50м без играчи негов е и готово,треба да се земе цврст став.Инаку другите тимови со трансфериве вака ни прават оти знаат дека правиме фудбалери и ги продаваме.Ај сеа за Насри.Пред некое време многу од тука го плукаа сеа па викаат да му ја даде таа плата.Имше еден што направи мн убава споредба Насри vs Јанг. Кој е подобар а кој зима повеке пари?
За фудбалериве што се шпекулира јас мислам дека треба колку е можно побрзо да ги зима за кога ке одат на подготовки да можат да се уиграат а не ние трансфериве ги правиме последниот ден.Упс го заборавив Клиши.Тој мора да се продаде и да се купи Бејнс или некој добар оти тој е камен невиден,немој некој да рече Гибс да го замени.Гибс у секоја смисла на зборот има стаклени ноженца.
Значи едно е сигурно Венгер треба да одврзе кесенцето оти веке не е тој стар фудбал со беше.
Денеска светот го вртат парите:)
ајде позз од мене :D

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Аман бе луѓе доста со Цеск и Насри!
Не си заминуваат!
Што се сеќирате, одмарајте. :D
И дај престаните со линковите од гоал.ком и спортвчера.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
http://www.guardian.co.uk/football/poll/2011/jun/15/arsenal-cesc-fabregas

Тесно тесно, се повеќе веруваат(ме) дека Вилшир и Ремзи

многу достојно би го замениле
--- надополнето: Jun 15, 2011 2:51 PM ---
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/06/15/2533179/cesc-fabregas-barcelona-are-the-worlds-best-club-but-i-wont-harm-

Во право е чоекот и многу е искрен.....8 години без трофеј??? незнам кој друг би останал во тим да да го бара Фарца?!http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/06/15/2533179/cesc-fabregas-barcelona-are-the-worlds-best-club-but-i-wont-harm-

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Е ова веќе ги мина сие граници.Сакал да си оди?Па пуштете го мамето негово.
И да остане овој играч во Арсенал ќе го нема моето добро мислење спрема него.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6990509,00.html
Незнам зошто отварате гол.цом.
Cesc напиша:
"I am an Arsenal player. I have been very happy for eight years and I am very happy.He (Wenger) is the boss, the one who makes the decisions. You should ask him.I am very happy where I am. Anything else would be speculation that is untrue"
--- надополнето: Jun 15, 2011 3:41 PM ---
агентот на Насри напиша:
I want to clarify that there has been no break with the Gunners over the contract renewal and we should meet again soon with Arsene Wenger.​
There are a few clubs interested in Samir, but it is useless to name them. Before listening to other teams, we need and we want to talk with Arsenal.​
Убави вести денес :)))

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Себастиан Ларсон сакал да се врати во арсенал,линков е од гоал.ком,ама играчов е без тим така да мозе има вистина,плус навистина е подобрен од кога замина од арсенал,бримингем он ги водеше.Поарно него да го гледам на клупа одколку денилсон :) и ке има некој со ке знае како да нафрли топка во 16ник.

малце офтопик и од мене:пробајте ја играва фудбалајдентити,видете ја мн е добра,има македонска лига ако сакате може да се собереме да си направиме тим Арсенал,само на друга тема да се договориме http://forum.kajgana.com/threads/footballidentity-com.42331/

Kajgana Shop

На врв Bottom