Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.128
Поени од реакции
13.239
Добар ли е Раја, со што го хранат, го тестира ли некој за допинг. Ова е нереално. Јас бев прв што лани викаше “е со ваква одбрана дури и голмани ко Раја можат златна ракавица да земат“, како ли само сум бил грешка, сега се ежам од секој настап на Раја сезонава. Ова рефлексиве ко одбраната на Симан во фа купот со Шефилд...
Автоматски споено мислење:

Формата на Мартинели е како Жервињо/Пепе во најлоши денови.

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
53
Добар ли е Раја, со што го хранат, го тестира ли некој за допинг. Ова е нереално. Јас бев прв што лани викаше “е со ваква одбрана дури и голмани ко Раја можат златна ракавица да земат“, како ли само сум бил грешка, сега се ежам од секој настап на Раја сезонава. Ова рефлексиве ко одбраната на Симан во фа купот со Шефилд...

Формата на Мартинели е како Жервињо/Пепе во најлоши денови.
Нека форсира некое дете од академија, може ќе го биде. Неможам да го гледам веќе Мартинели, страшно лош.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Иако не пишувам немам непрочитан пост. Само Ве надгледуам
Еј брату, мислев си испарил од форумов, али жив си бил.

Треба да договориме една собиранка за некоја утакмица овој фан-клуб. Знам дека е тешко изводливо зашо сите сме кнап со време, ама треба да се обидеме барем.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Еј брату, мислев си испарил од форумов, али жив си бил.

Треба да договориме една собиранка за некоја утакмица овој фан-клуб. Знам дека е тешко изводливо зашо сите сме кнап со време, ама треба да се обидеме барем.
Не не тука сум читам редовно немам пропуштено пост али некако не ми се пишува многу... За собир фудбал тешко не сум во мк веќе 6 год. Едино блиц преку лето кога доаѓам или зима.

Член од
3 декември 2014
Мислења
381
Поени од реакции
294
Добра утакмица нема жалење второво полувреме го одиграа во еден здив пофалба за сите играчи Раја мајстор за задрживање на време за да земат здив колку толку тоа е идеме дајле .

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.128
Поени од реакции
13.239
Маестрално одигран натпревар, следната 11 на 11, без циркузантски судиски одлуки, наши ќе се нема кај да бегаат.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Каква прилика, дали ќе жалеме за овој примен гол во последната минута на крајот на сезоната со оглед на тоа што знаеме каков финиш на сезоната имаат?

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.054
Поени од реакции
6.715
Каква прилика, дали ќе жалеме за овој примен гол во последната минута на крајот на сезоната со оглед на тоа што знаеме каков финиш на сезоната имаат?
Нема што ние да жалиме, со играч помалце против најјакиот тим во светот цело полувреме. Јебига не не посака до крај ама бод под вакви околности е огромен ко планина.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.128
Поени од реакции
13.239
Нема што ние да жалиме, со играч помалце против најјакиот тим во светот цело полувреме. Јебига не не посака до крај ама бод под вакви околности е огромен ко планина.
Не се Сити ни приближно толку јаки како што беа тие годините кога со Ливерпул се бореа до крај и освојуваа со 100+ поени. Целата игра им е ориентирана кон еден играч. И оваа година како и минатите две титулата ќе зависи само и само од нас, ако победуваме тогаш и ќе освоиме ако киксаме ко лани од Фулам два пати и прехлани од Брајтон и со кој уште не се посравме на крај, тогаш Сити ќе ја земе титулата. Сити ќе си кикса преку година тоа сум прилично сигурен, ама дали и ние ќе киксаме тоа ќе е интересно прашање (делуваме подобри во одбрана, но и поограничени во напад, ако ги анулираме корнерите што се како пенал на тимов, вака од контра или позиционен напад сме доста штури, без Одегард уште толку).

Иначе Мартинели душа остави денес дефанзивно, се гледа колку му значи клубот, ептен сакам такви играчи, не е битно на кој начин можеш да придонесеш, само придонесувај :)

Последно уредено:
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Многу дефанзива брка Мартинели, + од лани го нема Џака кој му беше подршка на левата страна. Со здрав Мерино во тимот, мислам дека повторно ќе ги видиме добрите партии напред на Мартинели. :pistoldz:

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.054
Поени од реакции
6.715
Не ми се веруе што гледам по медиумиве, па и македонскиве, сите ни јадат гомна оти сме се бранеле и задржувале време, сме користеле DARK ARTS. Па и наводно клубовиве во ПЛ се жалеле дека сме користеле DARK ARTS хахахах

Се е ненормално, сакаат на 1-2, со играч помалце, кај најјаките во светот отворено да играме. :D

Стрим за утакмицава?

Последно уредено:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
desnovo bekce posle utakmica doma mleko ke cica