Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
а за шутот не зборам зошто го осетивме пред некое време коа ни ја опна за 4-4 од џенем во 90+..
Да имаше добар шут немаше тој да му биде единствен гол у Њукасл кариера :D

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Големо име од Германија ? Можно било да донесиме. Швајнштајгер ? Хммм, нема шанси, да не се лажиме !!

Попрво Нани би го зеле од Јунајтед. Сигурно Сер Алекс му има нешто ветено на Венгер, ако не сега за понатака. Не можи туку така да им го дадеме Робин. :D
Ќе си оди тој во пензија и ништо од ветеното ;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Се поврзуваме со Кабаје,Тиоте,Швајни и М'Вила... Уште од сега да си кажам дека навивам за Тиоте :) ))

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Се поврзуваме со Кабаје,Тиоте,Швајни и М'Вила... Уште од сега да си кажам дека навивам за Тиоте :) ))
Швајни не е реален, така да овие другите најмногу сум за Кабаје, супер играч сличен на Артета само помлад, во средина игра и дефанзивно и офанзивно страшен тандем би биле позади со Артета но дали Венгер би тргнал по него не се знае ќе чекаме до крајот на трансвер периодот па да видиме што ке земе, јас сепак најмногу мислам тоа би бил некој анонимец или пак ќе се форсира Коклин повеќе оваа сезона :(

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Кога веќе сите си кажувате омилени опции...иако е многу не реална таа да дојде кај нас...сепак фан сум на французинот - М`вила.
Колкумина биле проблематични во однесувањето...видете го Диаби има клипови од ко мал како се има тепано со соиграчите во репрезентација, РвП дрзок... едноставно кај нас СЕ СМИРУВААТ!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Кога веќе сите си кажувате омилени опции...иако е многу не реална таа да дојде кај нас...сепак фан сум на французинот - М`вила.
Колкумина биле проблематични во однесувањето...видете го Диаби има клипови од ко мал како се има тепано со соиграчите во репрезентација, РвП дрзок... едноставно кај нас СЕ СМИРУВААТ!
Дрскоста не му е сменета се виде изјавата каква му беше. Инаку го немам многу гледано Мвила ама од тоа што сум го видел не ме импресионирал нешто многу што не значи дека нема да импресионира....

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Дрскоста не му е сменета се виде изјавата каква му беше. Инаку го немам многу гледано Мвила ама од тоа што сум го видел не ме импресионирал нешто многу што не значи дека нема да импресионира....
M'вила е ептен јак, дечкото оро, не знае да застане, едини проблем е што стварно незнам дали може да се уклопи во играта на Арсенал. Али дефинитивно ако дојде он, дефанзивно ќе бидеме појаки, али во секој случај ни треба и еден напаѓач, типа Фалкао:) Јао колку го сакам него во Арсенал, а болното е што имаме пари да го купиме:)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
lol 60 milioni da dademe za igrac ne me jebi samo Mesi vredi tolku

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Во врска со новостите од Германија, Швајнштајгер е играчина и радо би го примил во тим, ама мислам дека реално немаме шанси да го платиме, а и не знам дали он сака. Се зборува дека големото име од Германија е Ларс Бендер. Ќе видиме.. Сепак мислам дека ни фали квалитетен напаѓач, ако Бендтнер отиде во Милан (или било каде), само со Шамак како директна замена за Жиру не ме бендисува воопшто. Парк не го ни бројам, дечкото не може да оди.
--- надополнето: 28 август 2012 во 14:09 ---
Топче, дај бе брат сите ќе ја платиме кладбава, немој таа слика на форум на Арсенал те молам. Каков гол даде за Јунајтед, ретко кој го може тоа во свет. Педериште!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Нешто слабо шпекулациите на само три дена до крајот на трансфер периодот. Пак ли се ќе се прави се во последните саати ноќта на 31 август?

Има некои гласини за Кабаје од Њукасл. Е тоа е играч што би сакал да дојде во клубот, а веќе има и искуство во премиер лигата, лесно ќе се адаптира кај нас.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Се си мислам дека некој бизнис ќе направиме со Дортмунд.
Или играч за пари, или трампа + пари.
Се шпекулира за Ларс Бендер.

Одеднаш на твитер се појавија шпекулации за Џеко! :eek:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Се си мислам дека некој бизнис ќе направиме со Дортмунд.
Или играч за пари, или трампа + пари.
Се шпекулира за Ларс Бендер.

Одеднаш на твитер се појавија шпекулации за Џеко! :eek:
Ларс игра во Леверкузен а брат му Свен игра во Дортмунд. Анри Лансбри замина во Нотинген Форест мислам дека е продаден за 1м доколку влезат во премиер лига +1м, ептен ми е криво за овој играч од 9 години е во Арсенал никогаш не доби шанса да се докаже еднаш играше против Кокошките постигна гол но тоа не беше доволно за да остане, нека му е со среќа во новиот тим па да го гледаме премиер лига одгодина. Глупаци како Денилсон се влечеа како црево на теренот 3-4 сезони во низа а овој не доби ни една шанса... (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom