Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Иначе тоа Џуру на секој натпревар ,неверувам дека ќе добра одлука.Му лежат високи играчи ,а во случајов и спори,но сосема друга приказна е со побрз напаѓач кога чува.
Ретко имаме проблеми со брзи играчи, повечето голови ги примаме од физички доминантни играчи :)
А веќе кога зборуваш за брзина, Скилачи не е воопшто побрз од Џуру, Кош да меѓутоа Скилачи не, а и да не заборавиме Џуру не играше една година, ако не се повреди може само да се подобрува а тоа може само доколку игра. Друг ќе биде муабетот кога ќе се врати Вермален тогаш може и да се ротира со тоа што Скилачи нормално ќе биде 4тиот дефанзивец...

Него Вилшир, со каква страст игра детето немам зборови, кога не исфрлија топка поради Фабрегас како му се пушти на судијата браво...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Бравоооооо! Конечно победа против Челзи...
Џуру ѕвер невиден, дуел не изгуби и уште еднаш докажа дека треба да е првотимец... сите изиграа супер, Клиши се изглупира еднаш назад изгуби топка али среќа другиве беа на ниво.Заслуживме уште еден гол да дадеме но да не бараме преку леб погача.
Како што каза ptomislav, најважно е сега да не закачиме некоја повреда во следниов период а посебно ван Перси, мн ми е стаклен некако..

Веќе задутре следниот меч со Виган у гости, мислам дека и нема да биде така тешко да победиме зошто Виган оваа година играат доста слабо но сите се сеќаваме минатата година на пресвртот така да не треба да се опуштаат...
Нека ни честито победава.
Поздрав ганери!
Сепак да не се опуштиме против виган затоа што гледам се враќаат во форма. Тепаа на гости, а друго што не ми се свиѓа тоа што теренот им е како нива, а тоа на нас не ни одговара.

Ретко имаме проблеми со брзи играчи, повечето голови ги примаме од физички доминантни играчи :)
А веќе кога зборуваш за брзина, Скилачи не е воопшто побрз од Џуру, Кош да меѓутоа Скилачи не, а и да не заборавиме Џуру не играше една година, ако не се повреди може само да се подобрува а тоа може само доколку игра. Друг ќе биде муабетот кога ќе се врати Вермален тогаш може и да се ротира со тоа што Скилачи нормално ќе биде 4тиот дефанзивец...

Него Вилшир, со каква страст игра детето немам зборови, кога не исфрлија топка поради Фабрегас како му се пушти на судијата браво...
Јас и за против манчестер кажав дека Вилшир има најголеми муда од сите во Арсенал. Како само на Дрогма му одеше без ни малку страв, а има само 18 години.....

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Малку каснам али нека ви е честита победата Ганери.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Прво, и најважно... Голем респект за фановите на Челзи, тука, на мојот фанклуб, кој ни ја честитаа победата.. Ги прочитав сите, и мило ми е што имаме фер и коректен однос...

Второ - Уживајте !

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
И јас сум стварно изненаден од тоа што фановите на Челзи ни ја честитаа победата, па и редно време беше да победиме! :)
лелеј каков ремет денес ќе падне не се ни сами свесни некои мои другарчиња :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не знам за тоа, но многу е интересно во соседството... Еве ги најинтересните....

К-А-Т-А-С-Т-Р-О-Ф-А!

Ако не гледаш,би ти препорачал да не уклучуваш стрим во второ полувреме,џабе ќе трошиш лимит.

Официјално стримот го гасам од овој момент.

Браво за Какута, каква само асистенција ќе беше тоа до Самир Насри .. со гради.

Немојте така за Рамирес,уште не е адаптиран.Ќе видите кај Мај месец ко ќе се разигра

Рака на срце кога почнавме првите 5-10 минути, видов убава игра .. но после, не е потребен коментар. (веројатно го гледал мечот Њукасал - Сити, кога гостите изиграа феноменално) :pos2:

6 утакмици без победа во ПЛ. (Мило ми е што им ги правие и тие серии, тогаш со головите на Ван Перси, на ќумезот нивни, турнавме им расипавме некое „рекордче“, па и сега им ја продолживме најлошата серија, после онаа на Вијали, во 2000-та година)

и мојата омилена

Arsenal игра фудбал, a Chelsea само присуствуа на настанот

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Одсега јас отварам тема за дерби натпревари...очигледно ксмелија сум :)

Честито нека ни е мајчини :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Конечно и ние да земеме нечив скалп. Денес, сите беа ЅВЕРОВИ!!!

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Браќа Ганери ви реков јас дека редно време е да победиме??? Незнам кој од нашите ме демантира срам да му е...се зезам ај пијан сум утре ќе пишам подетално да се отрезнам нели...:cug:

Леле ке забравев да честитам победата...честито до сите наши на овој фан клуб

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Гледам гласини за Пер Мертесакер... одличен играч кој би сакал лично да го засили нашиот состав... добро би дошол уште еден таков искусен дефанзивец.
А сега она важното, да си ја честитам победата... Пре заслужена!!!
Имавме толку шанси и можности ... што и 3-1 е мал резултат реално гледано...
Следам во кладилница мечот... и 52 минута 3-0, на еден момак му ѕвони телефонот, Кај си бе? Еве гледам Арсенал , исто ко да гледам Барса- Реал ! xaxa.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Многу ми е мило, што ве засмејуваме.... Честито скалпот, убаво да го чувате и да се грижите за него ... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom