- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Имаме шанси да бидеме први на табелата за нова година
утре мора победа со Виган и се враќаме на врвот
утре мора победа со Виган и се враќаме на врвот
Сега гледав хајлајтс ... колку само дечково има ист прием на топка како Анри ... дури да се зачудиш да не гледаш некое старо видеоЗа резервите: Шамак одлична замена, криеше топка градеше и се гледаше дека му беше потребен одмор, Росицки просечно, а Дијаби..... Што да кажам дечкото е многу добар фудбалер но некако како да има некој проблем во главата и на момент ќе му се деси чкрап и ќе направи еден потег повеќе. Штета што не ја реализира шансата....
За Дрогба да не мрдни, си допринесоа самите себеси... Едноставно Лампард почнува да ми налкикува на Ники Бат, Есиен е најјак ко ке не е во тимот, истото и за Микел... Малуда се изнадава голови во првите 10 кола, и сега го нема.. Ко ке ги нема нив, тогаш и Дрогба е слаб... Затоа ако веке одлучувате мегу нив, јас би кажал Сонг... Но, Џуру си ја заврши фантастично својата работа.... Реков дека ке ми треба време за да почнам да верувам во него, и полека тргнува во нагорна линија..Со двете болдирани не се согласувам, мом за мене измеѓу Џуру и Сонг ма да ја мислам Џуру, едноставно не му даде на Дрогба да мрдне.
За Дијаби, чекајте малце човекот нема играно сезонава исто ко РВП му требаат натпревари за да се врати во добра натпреварувачка форма а кога е здрав за мене е многу значаен играч, едноставно тешко му се зима топка од тоа долгите нозе
Него работата што ме радува е што нашата клупа е можеби и најсилна во ПЛ, моментално без разлика кој седи таму, секој од тие заслужува да игра во први 11, значи не се играчи кои би играле само доколку има повреди (ок може Николче само е труп )
За разлика од нас онаа клупа на Челзи вчера беше стварно смешна...
sekako ne igra, suspendiran e poradi 5 zoltiПС: Сумљам дека Цеск ќе игра утре со оглед на малата повреда што ја пројави на мечот со Челзи... ама ќе видиме
Ги загубивме многу порано...поради тоа и изгубивмеЛани ако добро се секавам водевме 2-0, па веројатно најголемиот пресврт во историјата на Виган и не победија со 3-2, одма после мечот во кој ги загубивме шансите за титула... Предходно имавме солиден резултат со нив, и на JJB и на Емирати...
Веројатно, најголемиот успех на Роберто Мартинез е победата против Венгер... Се надевам дека мотивите нема да недостасуваат утре и за прв пат, во историјата на ПЛ, три екипи да влезат во Новата година со исто бодови...
Да де да, тогаш беа тие тешки мечеви, предходно со Тотенхем, и затоа и немавме поголеми амбиции и се беше изгубено... Но, тука сме да наплатимеГи загубивме многу порано...поради тоа и изгубивме
Ма која ротација сака, само Волчко сакам повторно во тимот да го видам.Чисто на кратко да честитам победата ),фала богу Венгер ме послуша за Џуру .
Утре очекувам доста ротации Шамак-Рвп,Тео-Аршавин,Росицки-Цеск(овој секако не игра ),Џеки-Диаби,Џуру-Скилачи.
Мораме да победиме,па да се израмниме во бодови со Јунајтед и да продолжиме да вршиме притисок.