Фан Клуб: Арсенал

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
They just asked RvP if he's staying.

'We will have a meeting after the season, Me, Gazidis and Arsène Wenger. Whatever happens with me, I will always feel a Gunner.'

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде добро ве најдов!:)

И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.

И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше? :icon_lol:
Без него сме веќе подолг период... некако монотоно е без неговите реакции првокласни нели :pipi:Во секој случај ни ги развеселуваше по малку деновите кога ќе влезеше во конфликти со некои од постарите членови :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Почнавме да победуваме и Аршесавин го снема, слиучно како и со доста други ‘фанови‘ кои ќе се избацат само кога ќе изгубиме за да пројадат неконструктивни лајна за Венгер и се избацуваат кога ќе купиме играч, нормално, за да пројадат лајна како Венгер требало попаметно да ги потроши парите.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772

'We will have a meeting after the season, Me, Gazidis and Arsène Wenger. Whatever happens with me, I will always feel a Gunner.'
Ако ова е изјава од негова уста, ич не ми се бендисва.
--- надополнето: 4 мај 2012 во 17:23 ---
Кога ќе го прашате некој како Роберт Пирес како се чувствува тој ќе ви рече ’јас се чувствувам како топџија’. Што и да се случи со мене во иднина јас секогаш ќе бидам топџија“, мудро одговори Холанѓанецот.

Е зато Пирес е Легенда !

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Најебали смо, ако ова е точно ич не ми се допаѓа. Барем ако оди, нека оди на време порано, да не биде теглење како лани со Насри и Фабрегас.

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Можеби само не сака да вети нешто што не може да го исполни. Сепак сезонава ќе ја заврши како најдобар стрелец во ПЛ со импресивна форма па логично е да очекува еден посолен нов договор. Веројатно и он не е сигурен колку Арсенал ќе го вреднуваат неговиот удел искажан во пари.

Да почекаме, да не креваме паника веднаш.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Се согласувам, човекот ќе си почека да види каков договор ќе му понудат, а претпоставувам сака да зборне со Газидис и Венгер околу потенцијални засилувања. Само Подолски не е доволна аквизиција за нас за следна сезона, барем според мене. Ни требаат уште 3-4 играчи за да се бориме за титули.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Доколку и РВП си отиде од Арсенал мислам дека ќе биде поомразен и од Насри,што се однесува од моја страна.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Доколку и РВП си отиде од Арсенал мислам дека ќе биде поомразен и од Насри,што се однесува од моја страна.
Што да се нервираш бе брат, ако не сака, со сила не можеш да го задржиш. Ќе си иде во јануари за без пари во спротивно. Па ние имаме историја на пуштање луѓе да си одат, тргни само од Виеира, Анри, Сеск, Насри, Адебајор го избркаа навивачите, а и куп други луѓе. Каков менаџмент имаме, веќе не знам дали вреди да се нервира човек.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
ај и јас да кажам шо мислам како прво ова
Manuel Almunia,Sebastien Squillaci,Marouane Chamakh,Vito Mannone,Denilson,Andrey Arshavin и Nicklas Bendtner + Траоре
за се продадат од овие се видел аирот и со парите од нив да се купат ама квалитетни колку толку играчи нека се 3ца
Парк - нема доволно изиграно па да го судам ама е за аут
Диаби - квалитет ама многу повреди ако се најде купец и тој е за аут
Вела - исто ако сака нека оди има квалитет ама никогаш не му беше дадена права шанса (играа пред него Волкот и Бендтнер:facepalm: )
Овие шо се на позајмица уш по една сезона да одат не е лошо + Кокелин и Фримпонг исто имаат потенцијал ама една позајмица добро ке им дојт во Англиско првенство обавезно да осетат како е Фримпонг немаше срека
Бенајун доста му е една сезона во Арсенал :D
и двајца играчи шо не можам да ги поднесам и шо немаат ништо направено и никаков напредок нема кај нив
Волкот и Ремзи за овој вториот ај некако со повредата можам да сватам ама волкот никако да се подобри се надевам ке греат клупа наредната сезона
Подолски е одличен трансфер се надевам ке игра на завидно ниво

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Што се однесува до продавање на играчи, нека не се продаваат тие играчи на кои не им смета да бидат на клупа/во резерви. Ни требаат такви играчи за ‘црни денови‘, нека ви текне што ни се случи зимово на бековските позиции. :facepalm:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Јас пак, сакам Бенајун да остане, не знам зошто. Одлично технички поткован е, не е брз, но сепак има добар дриблинг и добро движење низ средината на теренот. Одличен е за замена, или за куп мечеви. Друго, за неговата позиција, сакам Мијачи следната сезона да е кај нас. Супер би пополнувал место за ФА и Лига Куп, а со негово докажување таму, можеби би имал шанса и во ПЛ.

За Парк, ептен ми е жал, но освен онај гол, убав, не видовме ништо. Можеби оваа сезона и му беше за адаптација, сепак јазик, нација, традиција и се менваше, можеби, велам можеби би му дал уште една шанса него. Има квалитет. Горе/долу за другите сите исто мислиме. Веќе дежа Ву е кажвањето. :D

И да, утре само победа. Од нас си зависи 3тото место и само од Нас. Ако не победиме утре, тогаш не ни заслужуваме да играме во ЛШ. Мој тип, 1-4 !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ајде добро ве најдов!:)

И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.

И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше? :icon_lol:
Кој си бе ти? :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Што се однесува до продавање на играчи, нека не се продаваат тие играчи на кои не им смета да бидат на клупа/во резерви. Ни требаат такви играчи за ‘црни денови‘, нека ви текне што ни се случи зимово на бековските позиции. :facepalm:
Да беше толку лесно..Со доаѓањето на Подолски се исполни квотата на играчи што може да се регистрираат, и тоа без сметајќи на позајмиците(освен Аршавин). Е сега, ако се купува, мора и да се продава. Со тоа што 99 посто наредна сезона ќе бидеме без Скилачи, Аршавин и барем еден од Шамак/Парк/Дијаби ќе има место за минимум тројца.

Kajgana Shop

На врв Bottom