- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
They just asked RvP if he's staying.
'We will have a meeting after the season, Me, Gazidis and Arsène Wenger. Whatever happens with me, I will always feel a Gunner.'
Без него сме веќе подолг период... некако монотоно е без неговите реакции првокласни нели Во секој случај ни ги развеселуваше по малку деновите кога ќе влезеше во конфликти со некои од постарите членовиАјде добро ве најдов!
И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.
И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше?
Ако ова е изјава од негова уста, ич не ми се бендисва.They just asked RvP if he's staying.
'We will have a meeting after the season, Me, Gazidis and Arsène Wenger. Whatever happens with me, I will always feel a Gunner.'
Најебали смо, ако ова е точно ич не ми се допаѓа. Барем ако оди, нека оди на време порано, да не биде теглење како лани со Насри и Фабрегас.They just asked RvP if he's staying.
Што да се нервираш бе брат, ако не сака, со сила не можеш да го задржиш. Ќе си иде во јануари за без пари во спротивно. Па ние имаме историја на пуштање луѓе да си одат, тргни само од Виеира, Анри, Сеск, Насри, Адебајор го избркаа навивачите, а и куп други луѓе. Каков менаџмент имаме, веќе не знам дали вреди да се нервира човек.Доколку и РВП си отиде од Арсенал мислам дека ќе биде поомразен и од Насри,што се однесува од моја страна.
Кој си бе ти?Ајде добро ве најдов!
И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.
И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше?
Да беше толку лесно..Со доаѓањето на Подолски се исполни квотата на играчи што може да се регистрираат, и тоа без сметајќи на позајмиците(освен Аршавин). Е сега, ако се купува, мора и да се продава. Со тоа што 99 посто наредна сезона ќе бидеме без Скилачи, Аршавин и барем еден од Шамак/Парк/Дијаби ќе има место за минимум тројца.Што се однесува до продавање на играчи, нека не се продаваат тие играчи на кои не им смета да бидат на клупа/во резерви. Ни требаат такви играчи за ‘црни денови‘, нека ви текне што ни се случи зимово на бековските позиции.