Фан Клуб: Арсенал

D

D_NazGUL

Гостин
Честито Полди! Честито и за нас за ваквото засилување.
Очигледно овој пат А.В. нема да остави се на вербата дека РвП нема да си оди затоа што он така мисли. Добро е тоа - му дојде памет. Секако нели се надевам дека РвП нема да си оди и ќе остане во Арсенал до крајот на неговата кариера.
Малку е рано знам но некако ми дојде една визија пред очи за наредната сезона.
Мислам дека А.В. ќе ги изненади сите (веќе со Полди почна) и трансфер сезонава ќе купи квалитетни играчи, ќе продаде тоа абдалите што зимаат плата за џаба и мислам дека дури и формација ќе смени.
Наредната сезона ќе биде уживање да се гледа Арсенал некаде после 4-5 коло, ќе освоиме титула во ПЛ (а можеби и по некој куп) и А.В. ќе поднесе оставка и ќе си оди како победник.
ТАка некако ми мириса мене.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
СО оглед дека си го напишал постов сабајле околу 09 00, и плус после Први мај, ќе ти простиме. Имаш алкохол у венама сеуште. :D :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Има Венгер главата да го боли летово од трансфери,само погледнете ја листата на позајмени играчи и се ке ви стане јасно

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Ништо од киксови на конкурентите, сега се е до нас.

Искрено ако не го победиме Норич дома, па и не треба да играме во ЛШ.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Има Венгер главата да го боли летово од трансфери,само погледнете ја листата на позајмени играчи и се ке ви стане јасно
Нека го боли, купува еден куп деца, од кои 60% нема да ги биде и после нема што да им прави па ги дава на позајмица. А се тоа влече пари што можат да донесат еден ѕвер играч.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Робин ван Перси најдобар оваа сезона во Премиерлигата според фудбалските новинари

Напаѓачот на Арсенал, Робин ван Перси ја освои наградата Фудбалер на Сезоната која ја доделува Асоцијацијата на Фудбалски Новинари во Англија.
Робин ван Перси кој веќе го доби признанието за Најдобар Фудбалер од Асоцијацијата на Професионални Фудбалери, сега на гала приредба во Лондон, неговата фантастична сезона беше потврдена и од Асоцијата на Фудбалски Новинари.

Холандскиот напаѓач се најде на врвот на листата пред Вејн Руни и Пол Сколс од Манчестер Јунајтед и Клинт Демпси од Фулам.

Робин ван Перси вели дека не ја очекувал оваа награда, особена чест за него е тоа што таа доаѓа од фудбалските новинари кои многу добро ги познаваат фудбалерите.

"Горд сум што сум тука, ја видов листата на претходни добитници, никогаш не мислев дека ќе седам тука и ќе го освојам овој трофеј" - изјави Ван Перси по примањето на наградата.

"И оваа сезона не мислев дека ќе освојам некој личен трофеј, едноставно само играв бидејќи го сакам тоа и сакам Арсенал да заврши колку што е можно повисоко во лигата".

"Бев навистина изненаден. Кога дознав дека сум добитник си реков Што? Јас? Навистина?".

"Горд сум што сум дел од оваа историја".

"Новинарите знаат се за сезоната бидејќи го гледаат секој натпревар, го анализираат секој гол, секое движење, знаат се за вас".

"Прават интервјуа со мене и другите фудбалери, имаат јасна слика за тоа кој е најдобар фудбалер, па да бидам изгласан за најдобар од овие момци, ми значи многу".

D

D_NazGUL

Гостин

Робин ван Перси најдобар оваа сезона во Премиерлигата според фудбалските новинари

Напаѓачот на Арсенал, Робин ван Перси ја освои наградата Фудбалер на Сезоната која ја доделува Асоцијацијата на Фудбалски Новинари во Англија.
Робин ван Перси кој веќе го доби признанието за Најдобар Фудбалер од Асоцијацијата на Професионални Фудбалери, сега на гала приредба во Лондон, неговата фантастична сезона беше потврдена и од Асоцијата на Фудбалски Новинари.

Холандскиот напаѓач се најде на врвот на листата пред Вејн Руни и Пол Сколс од Манчестер Јунајтед и Клинт Демпси од Фулам.

Робин ван Перси вели дека не ја очекувал оваа награда, особена чест за него е тоа што таа доаѓа од фудбалските новинари кои многу добро ги познаваат фудбалерите.

"Горд сум што сум тука, ја видов листата на претходни добитници, никогаш не мислев дека ќе седам тука и ќе го освојам овој трофеј" - изјави Ван Перси по примањето на наградата.

"И оваа сезона не мислев дека ќе освојам некој личен трофеј, едноставно само играв бидејќи го сакам тоа и сакам Арсенал да заврши колку што е можно повисоко во лигата".

"Бев навистина изненаден. Кога дознав дека сум добитник си реков Што? Јас? Навистина?".

"Горд сум што сум дел од оваа историја".

"Новинарите знаат се за сезоната бидејќи го гледаат секој натпревар, го анализираат секој гол, секое движење, знаат се за вас".

"Прават интервјуа со мене и другите фудбалери, имаат јасна слика за тоа кој е најдобар фудбалер, па да бидам изгласан за најдобар од овие момци, ми значи многу".
Абе он е најдобар секоја сезона само на овие тек сеа им текна. :P

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Ајде добро ве најдов!:)

И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.

И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше? :icon_lol:

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ајде добро ве најдов!:)

И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.

И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше? :icon_lol:
Ај добро ни дојде, повторно. Не знам дали сум го приметил тој член. *Дополна* Последна порака на Arshesavin е од 24 октомври 2011.

Честито за Робин! Си заслужи човекот, само нека биде среќен што Папис Сисе дојде на сред сезона, дечкото растури до сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom