Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да беше толку лесно..Со доаѓањето на Подолски се исполни квотата на играчи што може да се регистрираат, и тоа без сметајќи на позајмиците(освен Аршавин). Е сега, ако се купува, мора и да се продава. Со тоа што 99 посто наредна сезона ќе бидеме без Скилачи, Аршавин и барем еден од Шамак/Парк/Дијаби ќе има место за минимум тројца.
Парк дојде минатата сезона, многу тешко да го пушти да си замине.
Аршавин доколку самиот не побара, нашиов не го отпушта/продава... си го љуби сме приметиле тоа и изјавата пред некое време истото тоа ни го потврди.
Диаби, ќе го чека да се опорави сосема, во планови му е...прочитај само линкот над твојот коментар што го пратив ќе видиш и таму дури го споменува :love:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Парк дојде минатата сезона, многу тешко да го пушти да си замине.
Аршавин доколку самиот не побара, нашиов не го отпушта/продава... си го љуби сме приметиле тоа и изјавата пред некое време истото тоа ни го потврди.
Диаби, ќе го чека да се опорави сосема, во планови му е...прочитај само линкот над твојот коментар што го пратив ќе видиш и таму дури го споменува :love:
Абе не се заебавај, за Скилачи и Аршавин сигурен сум дека ќе си заминат, а за овие тројцава слепци, реков барем еден од нив. Нема врска тоа што го збориш за Парк. Наредна сезона Афобе ќе ни биде на располагање, Подолски го земавме што значи уште поголема конкуренција, а он и без таа не добиваше шанса ни на клупа. Венгер последно нешто што кажа беше дека некои играчи кои сезонава не добиле шанса, ќе пробаат да им најдат нов клуб. Плус, ако беше маркетингшки трансферот, а такво беше моето мислење уште од самиот старт, извлечен е максимумот во тој поглед. Парк назадуваше, го сменија од позиција капитен во својата репрезентација, а Кагава ќе замине некаде во голем клуб. Јасно е кој ќе биде хитот на азискиот пазар. Сепак, поголеми шанси има Шамак да замине, што значи дека голема е можноста да останеме и без двајцата.

Дијаби ок, тоа беше мое мислење, дека со новава повреда, а и со "новото" однесување на стариот кон играчите, конечно ќе му пукне филмот и ќе го шутне. Ќе видиме.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе не се заебавај, за Скилачи и Аршавин сигурен сум дека ќе си заминат, а за овие тројцава слепци, реков барем еден од нив. Нема врска тоа што го збориш за Парк. Наредна сезона Афобе ќе ни биде на располагање, Подолски го земавме што значи уште поголема конкуренција, а он и без таа не добиваше шанса ни на клупа. Венгер последно нешто што кажа беше дека некои играчи кои сезонава не добиле шанса, ќе пробаат да им најдат нов клуб. Плус, ако беше маркетингшки трансферот, а такво беше моето мислење уште од самиот старт, извлечен е максимумот во тој поглед. Парк назадуваше, го сменија од позиција капитен во својата репрезентација, а Кагава ќе замине некаде во голем клуб. Јасно е кој ќе биде хитот на азискиот пазар. Сепак, поголеми шанси има Шамак да замине, што значи дека голема е можноста да останеме и без двајцата.

Дијаби ок, тоа беше мое мислење, дека со новава повреда, а и со "новото" однесување на стариот кон играчите, конечно ќе му пукне филмот и ќе го шутне. Ќе видиме.
Немој грешно да ме разбереш... јас сум за Арша во пакет со Џуру и Скилачи како и уште некои да биде продаден и да се извлечат максимум милиони што може ...зашто следна сезона не би вределе ни пени.
А за Диаби, едноставно го обожавам играчот..не би сакал никогаш да си замине :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Немој грешно да ме разбереш... јас сум за Арша во пакет со Џуру и Скилачи како и уште некои да биде продаден и да се извлечат максимум милиони што може ...зашто следна сезона не би вределе ни пени.
А за Диаби, едноставно го обожавам играчот..не би сакал никогаш да си замине :)
Абе и јас не би сакал да си замине иако има многу недостатоци во неговата игра кои се искоренуваат со играње, ама што ни вреди ако од цела сезона изигра само 10тина натпревари? Во тој случај само се залажуваме со бројката дека имаме доволно играчи во средината, а уствари не можеме да сметаме на нив. Да остане здрав цела сезона, не се сомневам дека ќе се бори за прв тим.

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Џуру нека седи ќе се најде, нормално ако не му пречи да е резерва. Е сега не ми се јасни шпекулациите за Вертонген, каде ќе игра тој? Централен стопер? Премногу играчи имаме на таа позиција, а не сакам да го гледам него или Вермален на позиција лев бек.
Убаво би било да дојде еден средишен играч со сличен стил на Росицки, иако ми е омилен играч сепак е во години, се помалку ќе може да игра 90минутни натпревари 2 пати во неделата.
А за Парк и Шамак мислам дека еден од нив ќе остане. Ризик е при некој сплет на околности да го играме Афобе во нападот или недајбоже Волкот.
Јас лично би го продал Волкот. Едноставно не гледам во него потенцијал повеќе за светска класа на играч, премногу е ограничен. Подобро е да се насочи фокусот повеќе кон АОС.
Аршавин чим на 30 години го пративме на позајмица, завршена е приказната за него во клубов.

Па еве сума сумарум од мене:

Аут: Алмунија, Скилачи, Денилсон, Шамак, Аршавин, Волкот, нажалост Дијаби.
Ин: средишен офанзивен креативец и уште некој трансфер на млад потенцијал како што лани направивме со АОС, т.е. некој кој е квалитетен ама нема да бара веднаш да е инволвиран значително во првоит тим.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Benayoun, Van Persie

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Кој рече дека сака Бенајун да си оди летово ??? :) :)
Масјторче е , бравоооо.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
ЈОСИиииииииииииииииии:drk: аУУУУУУУ ГОЛЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Без Бак повторно... и повторно мизерна повреда ... претходната со аутот се тепаше сега со топката :mad::mad::mad:
А башка што се КАСАПИ мочани овие жутиве!!!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Да бе крив ни е некој они биле касапи а не се криви нашиве што незнаат да одат а не пак да држат средина без Артета.
Чао ЛШ со ваква игра, Норвич добива шанси и многу веројатно е да ни тртне уште еден до крај
--- надополнето: 5 мај 2012 во 14:32 ---
Ете и судиите ни се се криви, што не им дадоа чист пенал на Норвич

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да бе крив ни е некој они биле касапи а не се криви нашиве што незнаат да одат а не пак да држат средина без Артета.
Чао ЛШ со ваква игра, Норвич добива шанси и многу веројатно е да ни тртне уште еден до крај
A зарем не се?
А дека сме 0 без Артета, огромна 0 сме. Ремзи ќе даде еден добар пас ама следни 20 минути го нема никаде! Тука ни е маката нам.
ПС: Прв пат да суди некој ЗА нас и тоа против НОРИЧ еј ... какво дериџе сме спаднале бе :tapp:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Која бедотија чоече....Нема потреба од ЛШ,РВП ќе игра у ЛЕ :pos:

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Еј мизерија човече, Сонг не го видов цела утакмица, средината се загуби скроз, Росицки нешто пробува али не е тоа тоа, во главно многу тапа прво полувреме заслужено сме во негатива еден гол. Се надевам на многу подобро второ

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
МУВЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Норвич требаше 3-1 да не води.

Секој за себе си игра, нема жар нема ништо. Ебати безкичмењаците. Ако не победиме тука нема да бидеме 3ти сигурно... само да не биде тотенхем на тоа 3то место, Њукасл заслужи да биде таму

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Траги-комедии......Ко да играме со Барса работава.....Одбранава денес ни е шит тежок.....Ремзи, Сонг уште пуканки да земат и да се комплетира сликата.....АКо продолжат со ваква игра нема шанси ни нерешено да извадиме.....Се андевам на подобро второ и нека им врзе по еден шамар Венгер аман веќе се заебаат сега на крај кога се се решава.....

Kajgana Shop

На врв Bottom