После Волкот?Ремзи последните 10 меча нема покажано ништо. После Волкот, убедливо најслаб поединец во првиот состав на Арсенал.
Денеска !? Не треба само денеска ! Јас не велев, за денеска, за 10ина утакмици наназад. Иначе, денеска пред Волкот, беа подобри и Косиелни, Вермален, Окс и Ван Перси. Па дури и Росицки.После Волкот?
Па денеска човекот беше еден од најдобрите!
А Ремзи покажува секој меч по една две добри работи , но веднаш ги покрива со 2/3 лоши.
Денес исто така и пенал беше над него направен.
Се што му треба е одмор од неколку меча и поголема битка за позиција што ја нема кај Венгер , незнам зашто.
Со кој се изедначе ? Со Беркамп, чинам ? Ако имам добра меморија...Со двата погодоци на Робин се изедначе по бројот на постигнати голови во дресот на Арсенал - 120! и се наоѓа на 10то место по број на постигнати голови за Арсенал на сите времиња.
Секоја чест капитене!
Хммм, не знам, последните 3-4 ретко и кој играше добро, со оглед дека ги изгубивме. Али, и кога победувавме Тео не беше на висина. Не знам, можи до мене е, неубо гледам или, не знам. Али Тео не е тој, шо се очекуваше од него, како супер талент. Окс побрзо ќе се развие од него. Убеден сум !1. Денес дефинитивно најдобри играчи беа Кошенли, Окс и Росицки.
И да, претходните 3/4 утакмици му беа по слаби на Волкот признавам, но сепак не е во таква лоша форма како што е Ремзи.
2. Со Бергкамп е изедначен сега. 120че
На лето му истекувал договорот,така да,смешна е цифрата од 10 милиони.Dortmund's U-19 midfielder Thomas Eisfeld will join Arsenal pending a medical later today.
http://www.reviersport.de/182081---dortmund-toptalent-geht-england.html
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 16:13 ---
6 gola u 12 utakmici za u19 timot. Sme nudele 8m a ovie barale10m. Ke vidime sto ke ispadne od ova![]()