Фан Клуб: Арсенал

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Утре како и да е, Арсенал игра тешка утакмица. За мене се освен победа, би било разочарувачки. Сакам Перси да ги избуши утре, а што се однесува до Анри, тоа би било премија доколку и он постигне гол.

Утре е можно, а и најверојатно ќе се започне мечот со Аршавин на левата страна, место Жервињо. Знам дека повеќето овде бевте незадоволни од него од играта во купот, али русинот и те како се трудеше и се вложуваше во играта при целите 90 минути. Се надевам дека и утре тие претпоставувам 60-70 минути ќе даде се од себе.

gl, hf :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Martin O'Neil on Bendtner today “A blundering full-back from four leagues below could have put some of those in”. Less subtle than Arsene
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 01:26 ---
http://rutube.ru/tracks/5211253.html?&bmstart=42600

Убаво голче на нашиот Кембел денеска против Нанси. 30та секунда е неговиот погодок, ако случајно некој не го познае. :) Henry finishing! :))
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 01:30 ---
Еј досадно...Велингтон Силва преминал во Алкојано на позајмица, но денеска не играл поради тоа што сеуште не е регистриран, а младинецот Албан Буњаку не преминал во Вест Хем поради тоа што Вест Хем и Арсенал не успеале да се договорат за цената. Се очекува да замине на проба во Ренџерс или Селтик. Штета за малиот, има голем талент, но нема никаков карактер.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 01:45 ---
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Abou-Diaby-travels-to-Qatar-and-Miami-in-bid-to-save-his-Arsenal-career-article853960.html

Дијаби се труди да си ја спаси кариерата. Штета што никогаш нема да си го исполни својот потенцијал, а можеше да стане новиот Патрик Виера.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 01:59 ---
http://www.wolvesforum.co.uk/showthread.php?14259-Spurs-v-Wolves-verdict-thread/page2&s=e023ea81eba6971d9cc343a3fb66d2c6

Фановите на Волвс уште по втората утакмица сметаат дека Фримпонг им е одлично засилување, а го сметаат за еден од клучните играчи на мечот со кокошките.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Колку и да талентиран Диаби, сепак мислам дека нема многу надеж за него, барем не во Арсенал. Таа проклета повреда, првата, најлошата го заеба човекот. Така се заеба и Едуардо, така и на Ремзи сигурно многу му се одолжи развојот во добар играч, за среќа него не му ја уништи кариерата. Штета навистина, страшен талент е.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Нов ден,нова нафака!
Фактот дека во последните утакмици не сме баш најсјајни и дека дојде нашиот принц кој не дигна на психички план,верувам дека може да значи многу,многууу за утрешната утакмица!
Време е да напукаме една екипа со 5 гола!Една петарда,па уште толку да се дигнаме на психички план пред се за дербито со Јунајтед.Мислам дека ова е периодот ,во кој што многу години наназад бевме бедни,а мислам дека сега треба да покажеме заби и да им покажаме на сите кој сме и што сме !
Утре мора да се победи,МОРА ! По секоја цена.Мора да се дигне духот на тимот и за дербито во ЛШ со Миланезите!

GO GO GOONERS !!! :)
пс:без повреди утре :icon_mrgr:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Артета нема да игра денеска се повредил изгледа на тренинг или нз што е раб...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-benayoun-in-for-swansea-trip
Го зедовме за само 2 месеци за да биде замена за нај неупатениот играч во цел поширок список на 36 играчи последниве 2 сезони - Аршавин :tapp:
ПС: Прв меч без Артета, некако ме плаши тоа! Пред да дојде знаеме и сами што како ни се случуваше во средината... се надевам Сонг ќе покрие доволно

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не.
Дојде да биде замена за најдобриот напаѓач во светот.:)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ај едно добро стримче ако може?:love:
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 17:06 ---
Браво Робин,пак пцујте го Аршавин :D

Kajgana Shop