Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ајде глава горе,утакмицава за кладилници беше наместена,нареднава со Јунајтед 100% ја тепаме позз

Член од
9 февруари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
2
благе везе немаат... ни господ не може да не помогне не па анри...

пс. честито мигел цела утакмица изигра (y)

утре ке ги видиме шчешни и вилшер на забава во ноќен клуб :гомце: може уште некој ке им се придружи

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Е така дечки, од сеа трајте си пред натпревар за колку ќе биде конечен резултат.
Катастрофално, вакви грешки во пасови оддамна не сум видел. Ремзи бе дете бе, абе не ти е арно нешто, оди консулитрај се со доктор, да ти препорача нешто.
Аршавин, Тео, Ремзи, Мигел итн итн. Да не продолжувам со пишување ќе се изнервирам.
Срамота е вака од Свонси да го јадеме. Срамота.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Бруки живи еј, Свонси ни одржаа лекција......Ремзи го укења цел натпревар, неможе топка да задржи, грешки на кило, ја би го заковал за клупа некое време....Дај бе нека му даде шанса на Окс отпочеток еднаш, не знам зошто еден Арша да добива поголема шанса кога не го бива (да да направи една асистенција јееееее)......
Не убија повредиве на бековиве, страдаме многу, колку и да се трудат Џуру муру , Мигел, тапа......
Бооооооооааааа лошо ејјјјјјјј, ептен сум разочаран, Свонси ејјјјј :tapp:

П.С. Момент на натпреварот , кога Волкот изедначи ко во стилот дај зимајте топката брзо и работава си примивме голче побрзо......Комедии, на сите по една заушка во соблекувална.......

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
http://www.youtube.com/watch?v=HZ6YizRLiIU
Свонси го тепа Арсенал на негов начин...
Видео ја кажува вистината. Ах Венгере ништо не правиш, со вакви играчи и излез во Лига Европа е големо достигнување. А клубот како таков не е голем - факт! (жално е да кажам).
Играчите кој од кој е полош, ко да се трудат да докажат дека не знаат да играат.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Еве не дечки пак на почеток,одново курци плаци,трте мрте.Фак офф.
Како прво,честитки за Свонси!Ни покажаа како се игра фудбал,МАШКИ,а не пичкарски!
Мизерија дечки,мизерија.Тоа веќе го гледам неколку натпревари назад.Тешка игра,едвај играме,незнам што ни е...или знам ?Да погодам?Мисам дека ни недостасуваат плејмејкерските способности на Цеск.Ма колку и да несакаме да признаеме тоа е.Ни фалат тие топки,фалат!
Денеска незнам што да кажам.Едноставно потапа игра на Арсенал немам видено.Дури подобро изигравме со Јунајтед кога папавме 8ца.Почнувајќи од Ремзи бедата,па Аршавин завршувајки со Бенајун.Не ми се допаѓа ова ич ичи ч.Изненаден од Мигел,а денес најдобар на теренот беше Мертесакер.Колку само пожртвувано играше,тоа ми се допаѓа!Сакам пожртвувано да играт макар и губале 8-2!Не сакам да гледам манекени коишто очигледно ги има премногу во нашиот тим.И незнам дали приметивте,но кога поведоа со 3-2 Венгер од стадардната формација дојде на 4-2-2-2....Пред тоа стално РВП и Анри се менеа,кој wigner,кој striker.
Искрено,сакам да ни се деси ова и нас.Позитивно ќе делува да не одиме во ЛШ ма колку и тоа мизерно било.Сакајте речете ти не си вистински навивашч,што сакате кажете,но најдоброто нешто за тимот да почне да се движи во правилна насока е да го вкусиме тоа,да не се пласираме во најелитното друштво.

Поздрав ганери,идемо у недеља да газиме Гејови!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Претходните години кога губевме барем се тешевме дека играме најубав фудбал, креираме шанси и даваме голови, ама сега веќе и тоа не е случај.

Нит играме убав фудбал, ниту сме нешто подбрени во одбраната (може малце ама ај).

Свнонси изгледаше како Арсенал денес (Арсенал од времето на убавиот фудбал).

Факе друже, не знам баш дали е паметно да се посакува да не играме во ЛШ. Точно е дека тимови како Баерн и Милан не играа во ЛШ еднаш и после се вратија посилни.Но, ние не сме таков тим. Без ЛШ никој добар играч нема да сака да дојде кај нас, ние немаме буџет за големи траснфери и плати, едино со што привлекуваме добри играчи е ЛШ. Без тоа сме победни од Фулам,Сандерленд и Стоук во моќ за трансфери. Многу е лошо кога ќе го загубиш тој континуитет, играње во топ4, види го Ливерпул, се изнатрошија пари ама веќе 3 или повеќе ли се години не играат во ЛШ, нивната слава бледнее, и нас истото ни се случува.

И да, јас уште од почетокот на сезоната викав- фали Цеск, да изгубиш играч од таков калибар и те како ќе се осети на играта.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
http://www.youtube.com/watch?v=HZ6YizRLiIU
Свонси го тепа Арсенал на негов начин...
Видео ја кажува вистината. Ах Венгере ништо не правиш, со вакви играчи и излез во Лига Европа е големо достигнување. А клубот како таков не е голем - факт! (жално е да кажам).
Играчите кој од кој е полош, ко да се трудат да докажат дека не знаат да играат.
Што сакаш да кажеш со видеово друже????Ху да фак ис дис?Постираш видео од некој хејтер што јаде бубрези за Арсенал.....

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ramsi ne sredi i toa ubavo... Penal ili ne bese penal on go sopna, a za 2riot gol gluma za oskar, kaj ja utna topkata t.e. mu ja zemaa poso e patrav pa si legna demek povreda ima, kaj so toj pamet i ja neznam... Koga gleda deka e beda, ostaj dresot izlezi si sam i zemi redi kocki. Odbranata ni e svajcarsko sirenje, ne istrcaa kako volovi, a Koscielny neznaese da go sopne toj za 3tiot gol, nego go pusti da pomine i posle toa zastaa i se ljuti na samiot sebe... I Bergkamp da vlezese preeska dzabe ke bese, koga se kako bez volja. Koga dojde edni Swansea da ne tepa, pred ovaa so Fulham go lapnavme sea na red ide United, znaci ke bide interesno.

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Што сакаш да кажеш со видеово друже????Ху да фак ис дис?Постираш видео од некој хејтер што јаде бубрези за Арсенал.....
Постирам видео од фан на Арсенал кој гледа малку реално на работите за разлика од повеќето други. Не значи тоа дека не си фан ако го критикуваш клубот, и како фанови имаме право да се радуваме на победи, да гледаме квалитетни играчи, а не да бидеме залажувани постојано.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. нема да ја коментирам денешнава утакмица, само ќе кажам дека Арсенал играше не-фудбал и пристапот на играта беше, како да имаат скор од 25-0-0. Тешка мизерија. Да не бидам и ја со коментарите за Ремзи, кој му ебе матер, ме разочарал ептен заедно со се цел тим.

И немојте со „следната со Јунајтед, ја тепаме сигурно“. Па и да победи Арсенал 10-0, само ќе се напуни срце и ќе лудуваме овде 5 дена, а потоа ќе фаќаме температура кога ќе играме со Сандерленд, Норвич и остала багра.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Незнам колку гледате но Сонг е еден од послабите играчи последните утакмици, ниту трче ниту ништо арно кажа и Логикс форсирањето на Рамзи оваа сезона не кошта доста поени, Росицки јас мислам е пет пати подобар моментално но проблемот кај Венгер е дека Росицки нема да игра наредните сезони и се коцка сега со Рамзи, епа ете го Рамзи до кај не носе, кога треба да асистира тој шутира, кога треба да шутне асистира се прави обратно а пасовите слабо ги погодува во последно време, и дај да не слушнам ни еден збор за Косчелни направил еден кикс денеска а колку топки спаси, уствари да така е позитивни работи не се гледат тука само негативни и да Даер од Свонси е Меси за Волкот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Постирам видео од фан на Арсенал кој гледа малку реално на работите за разлика од повеќето други. Не значи тоа дека не си фан ако го критикуваш клубот, и како фанови имаме право да се радуваме на победи, да гледаме квалитетни играчи, а не да бидеме залажувани постојано.
Па веќе кога гледаме реално шо се глупираш како тоа не сме биле колем клуб?Се слушаш што зборуваш?Не зимаме тиули,не сме голем клуб,а?Значи Ливерпул од дамна е шит.

Kajgana Shop

На врв Bottom