Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тоооооооооооооо нека ни е честита победава, успеав да фатам малку прво полувреме и баш го фатив киксот на Пер :tapp: .Баш го гледав и последната партија против Хландија, беше на исто ниво......Прави смешни грешки.....Али ај ќе му простиме, тепавме важно ако може некој нека ги постира голчињата......Гоу гоу ганерс

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Браво за РвП, да не почне и со десна да изведува слободни :vozbud:......Само здравје да го чува ништо друго.......

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ако тепаме 0-1/1-2/2-3 ,ќе биде неуспех ? :))) :eek:

Очекувам Лорен да игра десно,Пер и Верминаторот во средина,Сантос лево.
Средината и нападот вообичаено Сонг-Артета-Арон и Тео-РвП-Жервињо.
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 12:54 ---
И официјално истиот состав што го напишав. :))

Arsenal: Szczesny, Koscielny, Vermaelen, Mertesacker, Andre Santos, Song, Ramsey, Arteta, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Fabianski, Djourou, Rosicky, Coquelin, Benayoun, Arshavin, Chamakh.
Не бе па ти каков неупсех, да не ме сфатиш погрешно ! Сакав да се испукат онака, рекеташки, али задоволен сум.

Пер, Пер ахххх ајде ајде има надеж. Се додека победуваме сите сме задоволни и не ги „гледаме“ грешките на одбраната, али тоа е. Знам дека можи, а и ќе биди подобро од негова страна. Во глобала задоволен од одбраната. Ова со Косиелни никогаш не мислев дека ќе се деси. Како Венгер да ни го чита форумов.

Артета некако ми преминува во миленик, не знам зошто, али иам респект голем за него. Волкот солиден, би рекол на високо ниво, исто и Ремзи. Сонг добар заедно со Жервињо.

За овај последниот, Робин Ван Перси само еден збор е доволен ! Господ !!! Толку ќе речам, ништо повеќе.

Бравос Ганери, честитки и од мене, на ред се Милионерите :)))))

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ај нека ни е честито победава момци и покрај киксот на Пер сум задоволен од играта. Би ги издвоил Волкот, Вермален и секако РвП кој е МОТМ и играч на одлука по незнам кој пат од коа се врати од повредата,само здравје да ни го служи, ЗЛАТО ИМАМЕ ВО ТИМ! :)
Малку разочаран сум од Жервињо и Ремзи денес. Првиов трча доста, знае да влезе во шанса, знае да створи шанса, да даде пас но многу слаба реализација, мора да го подобри тоа! Ремзи треба малце да оди теретана да ојача, дуел да може да издржи :D
Освен што знае да даде килер пас напред, знае да ја искомплицира ептен беспотребно..
Нареден дуел во среда против незгодниот Дортмунд, ќе биде доста тежок натпревар на кој 3 бода ќе ни завршат ептен работа!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Van Persie is 28, Fabregas and Nasri left at 24. My dream is that Van Persie stays until the end of his career at this Club. I will do the maximum I can to try to convince him and I hope I will manage to do that.
Arsene Wenger.
Оваква изјава е веќе нешто што може да допринесе за клубот! Се надевам дека ќе биде паметен и ќе проба да го стори ова што го кажа.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Па и не зависи се од Венгер, зависи многу од Ван Перси. Ако тој е убеден дека треба да остани, ќе остани. Венгер само можи да го убеди дека тука е најдобра средина за него. Но, ако Ван Перси се гледа себеси во друг дрес, а после сезонава, дефинитивно, ќе има ногу фаворити за потписот негов, ќе биде тешко нас. Буквално тешко нас.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Да не правам паника ама ме загрижува тоа што Мертерсакер паѓа толку лесно, ебаго Швабата таков еден допир и ете го на земја. Добро, ова му беше единствена грешка во цел натпревар, но скапо ја плативме и ова не смее да му се повторува.
Кој му фрли магија на Жермињо, :mad: мамето, мамино тиит тиит тиит Човекот промашува празни стативи и 103% шанси :eek:, свашта. Ама пак затоа ги изреметија бековите заедно со Волкот им ја убија љубовта во фудбалот.
За Оној, напред што игра, тој де што ФИФА не го номинира за играч на годината оти ќе нема место за фарсовските лајна Абидал и лајното на квадрат Алвеш, и недај Боже може ќе ја освои од кај знаеме, нема што да се каже, дури и не мора да шутира а влезе во шеснаесетник мрежата сама се тресе...

Бај д уеј, пријатно изненаден од Норич, кај и да е ќе му го земат скалпот на некој од поголемите, да бевме со ланскиот состав и ум, ќе го окркавме.:D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па и не зависи се од Венгер, зависи многу од Ван Перси. Ако тој е убеден дека треба да остани, ќе остани. Венгер само можи да го убеди дека тука е најдобра средина за него. Но, ако Ван Перси се гледа себеси во друг дрес, а после сезонава, дефинитивно, ќе има ногу фаворити за потписот негов, ќе биде тешко нас. Буквално тешко нас.
Мислам дека и многу зависи од Венгер и од останатите во клубот. Ако успеат да го осигураат дека клубот ќе иде напред и ќе се вложува колку што е можно повеќе, Ван Перси ќе остане. Он дефинитивно не се гледа во друг дрес, но годините му течат, а ако клубот се заебава нормално дека ќе сака да замине.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Незнам зошто , но мислам дека исто ко Насри и Фанрегас и Ван Перси ќе го напушти клубот.
Дај боже да грешам ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Мислам дека и многу зависи од Венгер и од останатите во клубот. Ако успеат да го осигураат дека клубот ќе иде напред и ќе се вложува колку што е можно повеќе, Ван Перси ќе остане. Он дефинитивно не се гледа во друг дрес, но годините му течат, а ако клубот се заебава нормално дека ќе сака да замине.
Да, во право си, и јас така мислам. Но, со него во тимот, сигурно можи да се надеваме на успех. А, и сезонава не е завршена. ЛШ можи да изненади оваа година. Се виде дека ниту Барса, ниту пак Јунајтед не се неопобедливи. Ќе биди интересно.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
РвП чека на зимо да види дали Венгер ќе купи некој играч, па после ќе потпишува, што е многу нормално. Ако се фрлат 30-40 мил. за 1-2 класа играчи мислам дека ќе потпише.
Коа сме кај трансферите Геце од Дортмунд и Хазард неверојатно ми праат мерак, мислам дека феноменално ќе се вклопат во играта на арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Одлична партија.

Шчежни немаше работа

Мертезакер хм нема да го критикуам многу, освен глешката добар беше.

Кошиелни ни ни имаше работа.

Вермален не е ѕвер Ѕвериште.

Сантос ептен сигурен ми изгледа нешто што ни фали на таја позиција. и под притисок кога има врз него толку смирено си делуа суепр засилување.

Артета просто страшен играч. Можеби го “нема“ пасот од цеск али 3 пати поборбен е од него. Се бори и доста помага назад ги надополнува празнините што ги имавме дефанзивно минатите години. Можеби кога ќе размислам да имавме ваков лани големи ќе беа шансите за титула. Едноставно презадоволен сум.

Сонг стандард одлично со одличен пас...

Рамзи. Хм, со рамзи мислам дека проблемот е кога игра подефанзивно. Кога игра понапред многу подобро ми изгледа неговата игра. Поназад се гушат со Артета неколку пати си посметаа еден на друг.

Волкот над ниво. Ги изремети максимум по страната. Маста им ја извади. Кога имаат спори бекови волкот владее....

Жервињо поголем од Насри можеби знае да утре 1005 шанса али битно е и други аспекти како што е реметењето и асистенцијата :)

За РВП нема потреба да се пишува сувишно е......

Со овој тим и со здрава клупа имаме тим за поголеми дострели само проблемот е што касно се состави и не се уигра. Се посигурни се во играта тоа е очигледно и најмногу ме радува што не ја гледам паниката што ја имаа последните 10 мин кога требаше да ја исфрлат топката...

Kajgana Shop

На врв Bottom