Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа.. нека ни е честито!
Што да кажам.. Волкот Ван Перси и нажалост Мартин чисти 10ки!
Ремзи ме зачудува се повеќе и повеќе со тие експериментални негови пасеви со пети колена бубрези...
Жервињо... Купи му мајко топ да не го торпедирам јас! (Арша требаше да го замени одма веќе 50 минута...најголема грешка на Венгер е дефинитивно што го остави него на терен повеќе.)
Пер- Став до срж! Незнам но не ми се допаѓа баш баш...
Верма и Кошенли одлични!!
Сантос.. кикс на крај малку со фаулот но добар !
Бенајун добро ги изигра тие неколку минути што му беа понудени, Џуру исто... нешто се издрибла на линија хаха.
Шчезни одличен .. голот не би му го ставил за негова вина ( перчо е тука за тоа) , иако можеби да ја очекуваше таа грешка од дефанзивецот ќе можеше да се постави подобро.. и да ја фати.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Епа.. нека ни е честито!
Што да кажам.. Волкот Ван Перси и нажалост Мартин чисти 10ки!
Ремзи ме зачудува се повеќе и повеќе со тие експериментални негови пасеви со пети колена бубрези...
Жервињо... Купи му мајко топ да не го торпедирам јас! (Арша требаше да го замени одма веќе 50 минута...најголема грешка на Венгер е дефинитивно што го остави него на терен повеќе.)
Пер- Став до срж! Незнам но не ми се допаѓа баш баш...
Верма и Кошенли одлични!!
Сантос.. кикс на крај малку со фаулот но добар !
Бенајун добро ги изигра тие неколку минути што му беа понудени, Џуру исто... нешто се издрибла на линија хаха.
Шчезни одличен .. голот не би му го ставил за негова вина ( перчо е тука за тоа) , иако можеби да ја очекуваше таа грешка од дефанзивецот ќе можеше да се постави подобро.. и да ја фати.
незнам зошто Андреј не доби шанса воопшто покрај анемичниот ни Жервињо...

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Робин+Робин=2........Каков лек ми приредија нашиов Арсенал по мамурниот ден што го имав :D.......Колку само си ги САКАМ:love::love::love:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. 13ти гол сезонава, посебно ми се свиѓа фактот што губеше Арсенал 1 - 0, а марсовецов успеа да ги среди со стил :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Рвп и ништо друго пред се одлична игра на речиси цел со исклучок на ѓервињо и пеер презадоволен од волкот и од сантос а за сонг што има да се каже освен дека секогаш играта му е ехтра ниво:D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ауу ,какви нервози....
Не смее Жервињо вакви промашувања да има ! Оправдано заменет и добри 15 минути на Бенајун.Арон немаше некоја сјајна утакмица.Тео ѕвер и РвП ѕверови.Вермален најдобар позади,феноменална партија.
Другите изиграа океи.
Следни се Борусија Д.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Што го плукате толку Жервињо, човекот растураше по лева страна во првото полувреме, бубрезите им ги извади.

Акцијата за првиот гол на ван Перси :drk::cuc:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Што го плукате толку Жервињо, човекот растураше по лева страна во првото полувреме, бубрезите им ги извади.

Акцијата за првиот гол на ван Перси :drk::cuc:
Абе страшен дриблинг има,никој не го оспорува тоа,туку ептен слаба завршница.Две сто процентни шанси не искористи(не ја сметам онаа со глава),не смее да му се повтори тоа.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
РВП! РВП! РВП!
АААААААаааааааааааааааааааааааааааааааааа ѕвер!!!!!!!!
Дајте хајлајтс море.

Kajgana Shop

На врв Bottom