- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.547
- Поени од реакции
- 5.772
Тој и мислев, не знам оти Дортмунд сум напишал и то два пати.Олимпик Марсеј е мислам следниот натпревар.

Тој и мислев, не знам оти Дортмунд сум напишал и то два пати.Олимпик Марсеј е мислам следниот натпревар.
Јас видов, али мислам дека немаше намера баш за тоа. Но не се знај.Дечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов![]()
Робин има еден начин на славење голови кој не го користи многу често, види на видеово од 2:22 и ќе видиш за што станува збор.Дечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов![]()
Да де, али не било то намерата, шо се мисли дека е. Убеден сум. Тоа е момент и то е то.Van Priceless
Де, голема работа и така ако прославил, негово си е тоа.
Да да,ваљда втор гол,и затоа 2 пати си го “исчисти“ рамото ..Да де, али не било то намерата, шо се мисли дека е. Убеден сум. Тоа е момент и то е то.
со левата беше - не се грижете + со црнци игра така да не е ненормален дотолку а ?Дечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов![]()
Van Persie vakov nacin na proslavuvanje gol go koristi mn od damna imav negde citano deka toa e nekoe si moreplovsko pozdravuvanje na kapetanot vrz svojot ekipazДечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов![]()