- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Тој и мислев, не знам оти Дортмунд сум напишал и то два пати. ))Олимпик Марсеј е мислам следниот натпревар.
Тој и мислев, не знам оти Дортмунд сум напишал и то два пати. ))Олимпик Марсеј е мислам следниот натпревар.
Јас видов, али мислам дека немаше намера баш за тоа. Но не се знај.Дечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов
Робин има еден начин на славење голови кој не го користи многу често, види на видеово од 2:22 и ќе видиш за што станува збор.Дечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов
Да де, али не било то намерата, шо се мисли дека е. Убеден сум. Тоа е момент и то е то.Van Priceless
Де, голема работа и така ако прославил, негово си е тоа.
Да да,ваљда втор гол,и затоа 2 пати си го “исчисти“ рамото ..) често прославува голови вака )Да де, али не било то намерата, шо се мисли дека е. Убеден сум. Тоа е момент и то е то.
со левата беше - не се грижете + со црнци игра така да не е ненормален дотолку а ?Дечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов
Van Persie vakov nacin na proslavuvanje gol go koristi mn od damna imav negde citano deka toa e nekoe si moreplovsko pozdravuvanje na kapetanot vrz svojot ekipazДечки не знам дали заприметивте но на последниот гол кога го постигна Ван ПЕрси и веднаш на прославата со фановите како да покажуваше ''зит халј'' односно нацистичкиот поздрав познат како фиреровото одпоздравување..не знам дали само јас заприметив но и другарите мој го видоа тоа....иако нема ништо од тие глупости според мене сепак малце чудно ми падна во моментов