Фан Клуб: Арсенал

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
Момци , главата горе 1 пораз па и 100 разлика нека биде е само пораз ... ќе се вратите двојно посилни следното коло и ќе победите .

Спортски поздрав

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.812
Среќниот добитник на 7ца е Арсен Венгер,од блиски извори дознаваме дека нема да потроши ниту денар од освоените пари.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Среќниот добитник на 7ца е Арсен Венгер,од блиски извори дознаваме дека нема да потроши ниту денар од освоените пари.
8мица бре и јокерот го фати :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Марфи стар пријателу, кога мислиш дека работите нема шанси да отидат на полошо, чекај и само гледај (го Арсенал)!!!

WITH ARSENE WE RUST !!!!
WITHOUT ARSENE WE WILL PLAY IN CHAMPIONSHIP!!!! = ARSENE MADE US !!! ARSENE WILL DESTROY US !!

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
пак венгер простакот нека најде некој 18 год '' искусен јак перфектен '' играјач па мош нема да примаме по 8 гола туку по 7

K

kalimer0

Гостин
Доаѓа до израз фразава: "It's not easy being an Arsenal fan but it's hard not to love this team".
Слаб тим има Арсенал последниве сезони мора да се направат некои измени. За почеток нов тренер како што се случи со Челзи.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Najjaci sme, bitno vlegovme u istorija so najmnogu padnati golovi na ovaa utakmica.

Ocajni sme, use 3 dena do krajot na transfer periodot. Sega posle ovakva igra na Arsenal, ke si stavat sigurno prst na celo igracite koj planiraat da dojdat tuka, sea mozno e i Chahil da ne potpise. Epten trening utakmica bese. Sredina kao da nemavme, napad ic, samo golman i Koscielny, site drugi minimum prosecni ili pod prosek.
Valjda vakvo neso mu trebase da se desi na stariot pa da odvrzat keseto, da ne stedat i da donesat igraci ili 2ra opcija ke pali patikite i nalevo krug, nadvor od Arsenal.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.812
Минатата сезона од овие 3 утакмици земавме 2 поена,оваа сезона 1 поен.кога ке видиш не е голема разликата,само тогаш не беа утакмиците по ред.......абе шо си играм бајрам у мозокот катастрофа сме.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Najjaci sme, bitno vlegovme u istorija so najmnogu padnati golovi na ovaa utakmica.

Ocajni sme, use 3 dena do krajot na transfer periodot. Sega posle ovakva igra na Arsenal, ke si stavat sigurno prst na celo igracite koj planiraat da dojdat tuka, sea mozno e i Chahil da ne potpise. Epten trening utakmica bese. Sredina kao da nemavme, napad ic, samo golman i Koscielny, site drugi minimum prosecni ili pod prosek.
Valjda vakvo neso mu trebase da se desi na stariot pa da odvrzat keseto, da ne stedat i da donesat igraci ili 2ra opcija ke pali patikite i nalevo krug, nadvor od Arsenal.
Мислиш дека ќе одврзе? И не е малку касно?????
--- надополнето: Aug 28, 2011 5:22 PM ---

Мислиш дека ќе одврзе? И не е малку касно?????
--- надополнето: Aug 28, 2011 5:25 PM ---
Момци , главата горе 1 пораз па и 100 разлика нека биде е само пораз ... ќе се вратите двојно посилни следното коло и ќе победите .

Спортски поздрав
Не проблем поразот туку ситуацијата на изглед на екипа од трета лига. Јас знаев дека ако извадиме бод треба да бидеме пресреќни со овој состав но мене ме изнервира ноншалантноста на некои работи, а и играчи. Она ми изгледаше на состав што игра егзибиционен натпревар а не натпревар од лига. Знам дека со овој состав неможевме да победиме но она беше смешно од состав......

Спортски поздрав и до тебе и честито победа и рекорд ;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Мене едно ме интересира, дали знае Венгер што е тактика и со која намреа бре отиде у Манчестер со овој тим? Да победиме ли?
Вади 4-3-3 тактика а средината ни е составена од Кокелин, Росицки и Ремзи...
Место да ја зацврсти дефанзивно средината уште од старт со двајца дефанзивни играчи како Кокелин и Ленсбури и пред нив Росицки и Ремзи и да игра 4-4-2 со Волкот и РВП... Барем немаше да се посрамотиме.

Вака го вади Кокелин и го става Чемберлејн и останавме БЕЗ ДЕФАНЗВИЕН СРЕДЊАК...

Уште еднаш се потврди дека Венгер тактички е глуп тренер од дамна го зборам тоа, незнае да се прилагодува на различни натпревари... денес со овој состав и со оваа такитка се знаеше дека ќе го јадеме на велико...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Очекувам еден трансфер...РВП во Интер

Kajgana Shop

На врв Bottom