Ddime
████████████████████
- Член од
- 18 февруари 2007
- Мислења
- 5.076
- Поени од реакции
- 212
Дури пет пати во пет минути.Овој им ја бацил значката...
Во оваа прилика да поздравам еден човек од тука. Киска. )
Дури пет пати во пет минути.Овој им ја бацил значката...
Омилен играч ми беше во Арсенал ама после она слика каде што видов дека го бацува знакчето на барса го мразамЦеск нема да биде запаметен ниту како легенда,ниту како херој,туку само како обичен играч кој некогаш играл за Арсенал и ја носел капитенската трака.Си заминува кога требаше најмногу да му даде на клубот,си заминува а цел тим беше граден за на нему да му одговара.Си заминува на веќе почната сезона.Тоа не е херојско однесување.Жал ми е што си заминува,зошто е најдобар плеј на светот ( според мене ) и ќе изгубиме многу со неговото заминување,а тешко некој да го замени.Не го споредувајте со заминувањето на Анри ќе ви се молам,имајте респект спрема Кралот.
Аривидерчи Фабрегас,и не заборавај кој од дете те направи маж,кој те направи играчот кој си денес.
Не палиме за тоа што заминал, туку на постапката што ја направи ,Арсенал е клубот кој му овозможи да биде ѕвезда а тој како возвраќаФабрегас отиде во Барселона,и сите се запаливте на форумот,полека бе луѓе,оладете малку,не е крај на светот.Едни доаѓаат,други си одат.