Фан Клуб: Арсенал

D

D_NazGUL

Гостин
Значи се случи и неизбежното Цеск си замина за Барселона. Жал ми е што ова не се случи на самиот почеток на трансфер сезоната бидејки ќе можеше Арсенал многу поодавна да се фокусира на вистински засилувања, а не чување на пропаднати случаи.
Ќе се сложам со солем број на членови на форумов дека Цеск треба да биде испратен со сите почести како што му доликува на еден капитен, кој со совојата игра своевремено даде многу за клубов. Меѓутоа морам да напоменам дека поради тоа што Цеск го направи во последната сезона, а и во теков на летово, треба да биде качен у такси и испратен анонимно од заден влез на Емирати.
Јас лично премногу го почитував како играч овој човек, а особено после онаа утакмица во ЛШ од минатата сезона кога играше со скршена нога, бев убеден дека никогаш нема да го напушти тимот. Од друга страна и ја разбирам неговата желба за трофеи, како и желбата да игра во можеби моментално најдобриот тим на светот, но да одбиваш цела сезона да го дадеш најдоброто од себе, да симулираш повреди, да одбиваш да играш натпревари, нема тој што ќе ме убеди дека овој играч ја заслужил нашата неизмерна почит. И ве молам - сакал дома да се врати - немојте да паѓате на такви банални приказни за мали деца, да беше роден у Ерменија (без навреда за ерменците), да видам дали ќе се тепаше да се врати дома.
Како и да е, факт е дека еден од подобрите (значи не е еден од најдобрите) играчи на Арсенал си замина, играч кој А.В. го направи она што е денес, на многу мизерен и срамен начин, ко Швеџанка као што кажа некој погоре. Му посакувам успех во кариерата и се надевам дека никогаш повеќе нема да се врати на Емирати.

И да бај д веј кој ми се смееше погоре кога тврдев дека ќе го купат копиљот од Коста Рика - линк

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Нов на форумов. Топчија уште од 3-4 одд, сега 20 ми е на дофат.
за актуелново: Збогум Фабрегас све нека му биде најдобро дома, ама мислам дека нема да го имаш истиот третман како кај нас, а и моја прогноза е дека нема да бидеш стандарден барем првата сезона. Се надевам на добра замена во тимот, али како што тргнал тврдоглавиот Венгер, за кого имам позитивно мислење, изгледа дека ке останеме со Ремзи, Росицки како првотимци и само што побрзо да се врати Вилшер, нашата иднина. Gunner fromever forever!;)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Нов на форумов. Топчија уште од 3-4 одд, сега 20 ми е на дофат.
за актуелново: Збогум Фабрегас све нека му биде најдобро дома, ама мислам дека нема да го имаш истиот третман како кај нас, а и моја прогноза е дека нема да бидеш стандарден барем првата сезона. Се надевам на добра замена во тимот, али како што тргнал тврдоглавиот Венгер, за кого имам позитивно мислење, изгледа дека ке останеме со Ремзи, Росицки како првотимци и само што побрзо да се врати Вилшер, нашата иднина. Gunner fromever forever!;)
Добредојде другар!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Нешто намалија шпекулациите за трансфер?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Кога ке се знае составот за натпреварот со Удинезе да видеме дали ке биде повикан Насри или уште е ,,повреден'' :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Тој Џоел Кембел кога ке пристигне во лондон,или оваа година нема да игра за арсенал,позајмица нешто слично?

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Кога ке се знае составот за натпреварот со Удинезе да видеме дали ке биде повикан Насри или уште е ,,повреден'' :)
Рано е уште, ќе почекаме до утре ова време за составот во најмала рака. Јас не очекувам да настапи Насри, ќе биде мислам сличен со оној во Саботата, покрај тоа тој е и суспендиран од прошлата сезона од мечот со Фарса како и Ван Перси и главниот Венгер, што значи Шамак би требало да биде најистурен или евентуално Жервињо. Исто така мислам дека нема да биде лесно против Италијаните за кои гледам познат фудбалер и е Ди Натале и оној Флорес,а имаат и добар голман во Словенечкиот репрезентативен голман Хандановиќ. Нема лесно со никој денес но ипак идеме дајле.
Proud to be a gooner (gunner). како и да е. ALE ALEEEE
--- надополнето: Aug 15, 2011 11:39 AM ---
Тој Џоел Кембел кога ке пристигне во лондон,или оваа година нема да игра за арсенал,позајмица нешто слично?
Уште нема информација дека е стигнат во Лондон, го нема ни во официјалниот состав. Ќе биде наскоро информација каде, како, што со најновиот член на фамилијата Arsenal.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
The Brazilian said the following on his Twitter:
“My friends! If all goes well at the start of next week I will have news for you.
Let’s hope that this news means that Jadson is going to be a Gooner.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
"We can still bring one or two players in because we are a bit short. We have all been very busy negotiating outgoings. It's difficult to co-ordinate in-and-out, it's very time consuming. I just expect my team to have a good game (tomorrow) to encourage and strengthen our belief"

извадок од пресконференцијата на Венгер

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Овој им ја бацил значката...
Значкава играчите на Арсенал ја носеле од сезоната 95/96 па се до 2001/2002. Да ме потсеќа на старите денови кога станав Арсеналов фан. Ја би рекол дека и добро изгледа за ова време. Ретро а. hah...

Kajgana Shop

На врв Bottom