zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.443
- Поени од реакции
- 6.116
предобар пост - http://gunnerblog.com/2011/08/15/the-goodbye-cesc-post/
Farewell, El Capitán.
Farewell, El Capitán.
Добредојде другар!Нов на форумов. Топчија уште од 3-4 одд, сега 20 ми е на дофат.
за актуелново: Збогум Фабрегас све нека му биде најдобро дома, ама мислам дека нема да го имаш истиот третман како кај нас, а и моја прогноза е дека нема да бидеш стандарден барем првата сезона. Се надевам на добра замена во тимот, али како што тргнал тврдоглавиот Венгер, за кого имам позитивно мислење, изгледа дека ке останеме со Ремзи, Росицки како првотимци и само што побрзо да се врати Вилшер, нашата иднина. Gunner fromever forever!
Сега неможат да кажат дека пари немаат, а никаква шпекулација нема. .. speechless.Нешто намалија шпекулациите за трансфер?
Рано е уште, ќе почекаме до утре ова време за составот во најмала рака. Јас не очекувам да настапи Насри, ќе биде мислам сличен со оној во Саботата, покрај тоа тој е и суспендиран од прошлата сезона од мечот со Фарса како и Ван Перси и главниот Венгер, што значи Шамак би требало да биде најистурен или евентуално Жервињо. Исто така мислам дека нема да биде лесно против Италијаните за кои гледам познат фудбалер и е Ди Натале и оној Флорес,а имаат и добар голман во Словенечкиот репрезентативен голман Хандановиќ. Нема лесно со никој денес но ипак идеме дајле.Кога ке се знае составот за натпреварот со Удинезе да видеме дали ке биде повикан Насри или уште е ,,повреден''
Уште нема информација дека е стигнат во Лондон, го нема ни во официјалниот состав. Ќе биде наскоро информација каде, како, што со најновиот член на фамилијата Arsenal.Тој Џоел Кембел кога ке пристигне во лондон,или оваа година нема да игра за арсенал,позајмица нешто слично?
Значкава играчите на Арсенал ја носеле од сезоната 95/96 па се до 2001/2002. Да ме потсеќа на старите денови кога станав Арсеналов фан. Ја би рекол дека и добро изгледа за ова време. Ретро а. hah...Овој им ја бацил значката...