Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Единствено криво ми е во целава оваа работа т.е. трансферот на екс капитенот во Ф.К. Барселона е тоа што не зедовме некое милионче повеќе со оглед на трансфериве што се прават во последните неколку трансфер периоди пр. Керол за 45 мил., Торес за 50 мил. и кусур, Пасторе 43 мил. и многу други сега да не набројувам , иако сепак реално во денешниот нереален трансфер маркет мислам дека Цеск чини тука некаде. Доста му беше на Венгер на секоја пресконференција да одговара на едни исти прашања. И за трансферот мислам дека требаше да се реализира уште на почетокот на преодниот рок, ем ќе имавме време да му најдеме замена и да го уиграме, ем мислам ќе добиевме повеќе пари со оглед на тоа дека каталонците добро се истресоа на Санчез. Истото го мислам и со случајот со Насри кој е сепак многу различен (да се реши се уште во Јуни/Јули) од оној на Фаб. Е Тоа е нешто што годинава го направија ѓаволите од Манчестер и сега си имаат мирна глава, а не као нас сеа да купуваме играчи од таков важен витален дел од тимот и играта на тимот (не во 5 до 12 туку во 12 и 5). Тоа се надевам ќе ни биде поука за идните лета. Но сепак ШТО БИЛО ПОМИНАЛО, ШТО ЌЕ БИДЕ И ТОА ЌЕ ПОМИНЕ. Ние не се плашиме и идемо далје храбро и силно. Утре играме битна утакмица во непогоден момент, ќе биде јако. Арсенал останува Арсенал. АЈДЕ БОСИ!!!
35 ;)
бтв:Добредојде :)

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
http://www.arsenal.com/news/player-tweets
Мошне љубезно испраќање од поранешните соиграчи. Ремзи и Вилшер велат одличен role model.
--- надополнето: Aug 15, 2011 6:22 PM ---
моментално играат нашите резерви со оние на црвените ѓаволи.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
89 Минута 2-1 за Арсенал....
Инаку Месју http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-have-strength
Инаку не казниле од FA и нас и Newcastle ама не се знае ни што ни колку....
http://www.arsenal.com/news/news-archive/fa-statement-arsenal-and-newcastle-charged
--- надополнето: Aug 15, 2011 7:48 PM ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-video-arsenal-train-ahead-of-udinese

тренинг пред Удинезе

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
cesc4official Cesc Fàbregas Soler

Once a gunner, always a gunner. Have a good day guys.
:place:

Ебуе на медицински во Галатасарај.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тоа е тоа, се најубаво понатаму, ќе ни фали ептен нема кој да прави смешки во тимот......
За вечер очекувам да ги растуриме Удине, да покажеме дека и без Цеск можеме.....
--- надополнето: Aug 16, 2011 10:58 AM ---
Тоа е тоа, се најубаво понатаму, ќе ни фали ептен нема кој да прави смешки во тимот......
За вечер очекувам да ги растуриме Удине, да покажеме дека и без Цеск можеме.....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
е за мене ебуе е поголема икона од фабрегас од стално го сакал тимот и се трудел максимум многу ми е криво шо си оди беше најпозитивна личност во тимот со еден збор цар :cuc::cuc:

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Малку така да разбиеме, да не го плукаме толку, сепак еден играч не прави колектив, ќе преживееме

Ова беше воедно еден од подобрите натпревари што сум ги гледал, фудбалска магија

D

D_NazGUL

Гостин
Опаааа машко почна росна трева да се коси: Алекс Сонг и Жервињо имаат бан за три утакмици. Али ич да не берете гајле, А.В. кажа дека се е ОК.
Инаку еве отприлика како би бил тимот вечер:

ARSENAL

Szczesny
Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs
Rosicky, Song, Ramsey
Gervinho, Walcott, Arshavin

UDINESE

Handanovic
Domizzi, Larangeira, Benatia
Isla, Pinzi, Asamoah, Doubai,
Armero
Di Natale, Barreto

Сува лепота, просто незнам како да ја изразам мојата среќа :(

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Е Ова е видео. Носи повеќе тежина од 90% од денешните клипови за Арсенал.Се надевам дека ќе ја разберете поентата..
Уживајте:

Kajgana Shop

На врв Bottom