Фан Клуб: Арсенал

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
#Arsenal team to play Newcastle: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Rosicky, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Van Persie

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
#Arsenal team to play Newcastle: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Rosicky, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Van Persie.

^побрз за милисекунда :)))

The word in Newcastle is that Oxlade-Chamberlain and Jenkinson are on the Arsenal bench. As is Frimpong and Traoré.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Уште скоро 45 минтуи до почетокот на мечот... Мора да им вратиме за лани, за поразот и за нерешеното.. Ни борчат уште 5 бода... :)

Да си ги наплатиме сега.. Росицки стрелец на гол, сега коментаторот кажа дека е во стартниот тим.. Ајде Моцарт, докажи му на Фабрегас дека не ни треба, ама ич.... :)

Ганери одиме на победа... :))

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Составот со кој ќе излезе ми се допаѓа !
Само дајте да видам кој се на клупа,ако ја има некој таа информација.Баш сакам Чемберлејн да влезе да го видам шо типац е ;) Ајде Ганери нека ни е со среќа , а како ќе заврши нема да предвидувам.Едноставно нека покажат што знаат ;)

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
moze linkovi nekoj da dade po so ne sum u mk ?? :S

anyone ????????????

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Знаев дека аршавин и моцарт ке бидат прв тим а и ке бидат најбитните оваа година <3

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Составот со кој ќе излезе ми се допаѓа !
Само дајте да видам кој се на клупа,ако ја има некој таа информација.Баш сакам Чемберлејн да влезе да го видам шо типац е ;) Ајде Ганери нека ни е со среќа , а како ќе заврши нема да предвидувам.Едноставно нека покажат што знаат ;)
Eве ти : Subs: Fabianski, Chamakh, Djourou, Frimpong, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Walcott ;)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
колку сум само среќен шо не ги гледам Алмуниа и Скилачи да ми се мотаат на клупа :D

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Гервињо е мн добар уште да му поминеше еден пас ! моцарт насекаде ЧД ! Аршавин требаше таа да ја продолзи сам ,али имаше и убава топка до перси каков пас мва аххах ! Ван перси никаде

Kajgana Shop

На врв Bottom