Фан Клуб: Арсенал

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14388154.stm
Ова треба да го види венгер.
Да му ебам матер.
Секоја година е истата песна брат , никогаш не не рангирале во екипите што претендираат за титула па секогаш сме се држеле добро , мислам дека истото ќе биде и годинава, а за едно барем сум сигурен ,и со втор тим да играме цела сезона повторно ќе бидеме пред Тотенхем :)))))

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе добро уште не научивте како функционираат веснициве? Колку само играчи ги прогласија кај нас а уствари нипто од тоа не бидна. Таква може да е работата и со цеск и Насри. Само што се појави заминувањето на насри одма новиниве доведоа неколку нови играчи. ццццц и пак верувајте во се што ќе прочитате. Да имаше барем 10 % точност и реализација во нивните изјави Реал ќе ни носеа воада во трансфери. Додека не видам на официална ништо ама баш ништо не верувам

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Секоја година е истата песна брат , никогаш не не рангирале во екипите што претендираат за титула па секогаш сме се држеле добро , мислам дека истото ќе биде и годинава, а за едно барем сум сигурен ,и со втор тим да играме цела сезона повторно ќе бидеме пред Тотенхем :)))))
За мене 4то место не е добро брат...

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Фабрегас и Насри сигурно не играат денеска ???

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
hUHUhu Go postaviv ovde kako obicna spekluacija kolku bi bilo dobro sea gleam se poveke i poveke se zbori za toa po internet stranite ! ahhah na edno 5 mesta vidov ! ke bide jako so tevez ako go donesse ! a za stoper koa stanuva zbor venger rece deka vermalen im e nov stoper i deka nema da kupuva (MRDNAT E OVOJ ) ! mozhno e i jadson da go donese drugata nedela i tevez da go donese ke bide dobro !! so toa ke se smeni formacijata u 4-4-2

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
http://www.arsenal.com/news/news-archive/-we-deserve-more-credit-for-last-season-

"We were very close last year. Very, very close. We lacked a little bit of maturity at decisive moments. We played too many games in December and January. That caught up with us in the end." - сега ми купува пак тинејџери.

"We have not won a trophy but have been consistently in the top four. Our target is to qualify for the [Group Stage] then we will have been 15 or 16 years on the trot in the Champions League [proper]." - да се квалификуваат во лш е цел на тотенхем, сити, и останатите такви тимови. Јас мислев дека нашата цел е да ја освоиме пл, ама изгледа сум згрешил.

"You will see one day that that is not as easy as it looks. It is true that we have not won the title but we are not the only ones." - па добро тука сме ние и уште 15 други тима де...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Бартли кој е на позајмица во Ренџерс се повреди,се држеше за подколеницата и го извадија одма...
--- надополнето: Aug 13, 2011 12:32 PM ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/-we-deserve-more-credit-for-last-season-

"We were very close last year. Very, very close. We lacked a little bit of maturity at decisive moments. We played too many games in December and January. That caught up with us in the end." - сега ми купува пак тинејџери.

"We have not won a trophy but have been consistently in the top four. Our target is to qualify for the [Group Stage] then we will have been 15 or 16 years on the trot in the Champions League [proper]." - да се квалификуваат во лш е цел на тотенхем, сити, и останатите такви тимови. Јас мислев дека нашата цел е да ја освоиме пл, ама изгледа сум згрешил.

"You will see one day that that is not as easy as it looks. It is true that we have not won the title but we are not the only ones." - па добро тука сме ние и уште 15 други тима де...
За тоа шо изигравме премногу утакмици сами сме си криви,во карлинг купот(па и ФА купот) имавме риплеј против послаби тимови кои требаше да ги згазиме во првата утакмица,групата во ЛС ни беше една од најлесните можеше да земеме прво во групата 3 кола пред крајот и да не се мачиме толку во последните кола младинци да пуштаме да трчаат ама ние мора од готово,вересија да направиме...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
а да ги трампаме насри и компани+ некој милион

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Time Shift klik forward in to the Future

2014 Фабрегас потпиша за Сантандер :D
2015 Фабрегас: Најголемата грешка во мојата кариера беше што си заминав од Арсенал!
Венгер: I told u so
И така почнува нова сезона... Некои предвидуваат и очекуваат катастрофа, но тоа се само некои. Нема да му биде прв пат на Арсенал да остане без своите најпрепознатливи и најистурени поединци, па како што е и редно пак ќе се бориме за титула. Најмногу поради тоа што сега се отвори простор и пак се враќа натпреварувањето и борбата за влез во првиот тим. Досега две места во тимот беа зацементирни и достапни исто колку и можноста да изградиме колонија на Марс до 2020.
Е сега, малку за горенаведениот timelaps, кажете ми кој играч се прославил откако заминал од Арсенал?
.
.
.
Ни јас неможам да се сетам, а тоа не е поради тоа што сме млади и не сме го гледале Арсенал толку како другите, навистина нема таков (неброејќи го Кешли, стварно е квалитет и за губење на таков играч јас би пратил некој апсаана, али бидна веќе)
Каде е страшниот Адебајор, незаменливиот Хлеб, пробивниот Рејес итн сите мислеа дека Арсенал е премал клуб за нив.
Смешно нели, е па таа смеа сега ги боли.
Нема да лажам, ми е криво затоа што го осиромашивме фудбалот со продажбата на Цеск, отиде јабана детето, е тоа ти е „Рани куче да те лае“.
Некои работи во Арсенал едноставно се констатни, купуваме млади крила и ги имаме за извоз, јебига со бековите ни се слаба точка, штета што од сите тие деца ниту еден нема да биде играч од калибарот на Арсенал, ама чика Венгершевиц(Juden) очигледно не мисли така. Или пак ние ништо не разбираме а тој ги молзи Сити и си ги чува како индиска света крава.
Како и да е, за неколку часа ја започнуваме сезоната и на лице место ќе се увериме кој бил во право а кој не.
Од денеска не коментирам натпревари пред тие официјално да завршат.
И да мислам дека Арсенал го затвори трансфер пазарот, незнам зошто ама мислам дека на Емирати поскоро Обама ќе дојде отколку некој играч. (Џенкинсон, Мијачи, Чемберлејн, и овој сега што ќе дојде не ги сметам за играчи, тие не се ништо повеќе од децата во маало кои играат фудбал на улица, т.е во наредните неколку сезони нема да имаме никаква корист од нив, болна вистина жал ми е, ама така ние функционираме, Self susteinable model, my ass)

Поздрав Ганери!!! и Господ нека ни е на помош

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајамо дечки денес да ги згазиме шупациве, пејбек тајм, очекувам да ги напуниме.....Едвај чекам конечно јухуууу.....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
јас предвидувам ебачка победа од 1-2 ;)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Тевез нема шанси да дојде во Арсенал, дефинитивно е дека си заминува од Англија, најблиску е до Интер али Манчестер Сити се праат томче курназ али ќе си легнат на брашното :)

Kajgana Shop

На врв Bottom